- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahah tesadüfe bakİstanbul'da benim askerimde yaa şansa bakTelefon sıkıntı olmaz ya şoför olduğu için zaten kullanması şart olacak, komutanlar veriyormuş hatta
![]()
Aa hasdal da levent de 10 dk bize :) bizim uzun dönem malesef ama bekliycez artik yapicak bisey yok :)Evet canım kısa dönemiz :) Şimdi telefonu yok yanında ilk götürme dedim Hasdal'daydı ama 19 kişilermiş 7sini almışlar başka yere verecekelrmiş Levet'e mi ne onu bekliyoruz bakalım bugün belli olacak![]()
Saymaya başladık mı hepsi geçicek mutlulukla inşallah :) Bayramda süpriz yapmayı düşünüyorum bende sık sık İstanbul'dayım herhalde :):)
Telefonu alinca rahat olur canim sabirrŞimdi telefonu yok ankesörlülerden arıyor aşkısımGünde 3-4 kez arayabiliyor ama değişiyor tabi bazen 2 kez de arıyor bir öğlen bir de 6 gibi, bi daha arayamayabilirim haberin olsun diyor. Acemiliğini Burdur'da yaptı o zaman sürekli arayabiliyordu
Hasdal'da rütbelilerin bol olduğu bir yermiş, şu gelecek bu gelecek diye ben aşkımın sesinden oluyorum
![]()
Kaderdaslarim ben bisure aranizda olamicam ogretmen atama icin tercih yapicam 12-18 eylul arasi allahin izniyle sanirim atanicam ve ayni tarihlerde askerim izne geliyo firsat buldugum ilk anda tekrar yazicam soz veriyorum allaha emanet olun sewdiklerinizin askerligi kibrit copsu alevi kadar surer insallah iyi geceler
Kızlar ben geldim. Nisanlimin yemin törenine gitmistim gecen hafta, sonra dagitim izni kullandi beraber döndük gecen cumadan beri beraberdik, biraz önce yolcu ettim ustaligina ankarayaama önceki gibi kötü olmadim. Buraya girmeme kizdi bayagi yahu sizinkiler de böyle mi :/
Iclerinde erkek de vardir, tanimadigin insanlarla konusunca ne anliyosun diyo. Klasik erkek düsümcesi iste. Bakalim ya girmiycem ya da ikna edicem
ay tatlimmm inanmiyorum yaaaaaaa :) gozun aydinnn ne guzel bugun guzel haberler aldikkHahaha kızlarrr selammmbugun şaşkın ve mutluyumm.
Sevdiceğim sabah bana öğlene sogru bi kargo yolladıgını soyledi bende ttanısma yıldonumumuz diye ne gönderiyosun aşkım dedimm askım cok sevdıgın ve istediğin bişey dedi.
Neyse saat oldu 2 kapı çaldı tabi ben aslında biraz da işkilleniyodum bi baktımm paşam karşımdaa
arkadaşına sevk vermişler istanbula oda refakatçi olarak gelmiş pazartesiye kadar burda..
![]()
telefon gorusmesi mi yoksa yuz yuzedenmi bahsediyosun canım? biz uzun dönemiz yarısı bitti edirne de yapıyor işe biz telefon kullanıyoruz 6 aydır watsapta gerek goruntulu arama.. Ayda iki kere falan evci iznine geliyor .Sana bir de nidagkhn'a sorucaktim ne siklikla görüsüyosunuz kolay oluyo mu diye![]()
![]()
Aaa başka ne güzel haberler varay tatlimmm inanmiyorum yaaaaaaa :) gozun aydinnn ne guzel bugun guzel haberler aldikk
Cok sagol canim benim :) ya ben bi de facebookta üniversitenin grubunda dersaneyle ilgili biseyler sormustum tanimadigim bi cocuk da sulu cevaplar vermis izne geldigi ilk gün onu gördü bi de burayi ögrenince kizdi ben de hak verdim onun icin simdi temkinli yaklasmaya calisiyorum oraya bi alissin da yumusak yumusak söyliycemsemizotu tatlim hosgeldin tekrar :) cok sevindim valla gozun aydin canim..
aynen ya canim benim ki de once karsi cikti askere gitmeden once ya niye diyodum orda ipsiz sapsiz bussuru erkek vardir dedi.. ee dedim erkek oldgnu anlayinca banliyolarmis falan dedim hem ozel mesajlarim kapali bak nolur nolur noluuur dedim :) once yok mok dedi gircem gircem banane yaptim cocuk gibi guldu iyi iyi tamam dedi :))))
Yüz yüzeden bahsediyodum tatlim. Önceki paylasimlari okudum ay ne sansliymissiniz edirne cikmis ya :) ben de ayda bir gitmeyi düsünüyorum yine de zorlanir miyiz ki acaba yatelefon gorusmesi mi yoksa yuz yuzedenmi bahsediyosun canım? biz uzun dönemiz yarısı bitti edirne de yapıyor işe biz telefon kullanıyoruz 6 aydır watsapta gerek goruntulu arama.. Ayda iki kere falan evci iznine geliyor .![]()