• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Paylaçoluk yapan bi arkadaşım vardı.Düğünde paylaçoluk işi vardı yanına gittim.Yardım etmeye falan çalışıyodum.Çocuğun biri demez mi "Ben sabote edicem!" diye? Burnumuzdan getirdi resmen.O lafı hem öğrenmiş, hem de bi de yerinde kullanıyo.:KK48: Çok fenalar çokk.
Buyumusde kuculmus weletler

Hayranım uzun dönem sabırla bekleyen kadınlara vallahi.. Bi bu kadar daha bekle deseler takatim kalmadı

Hayırlı olsun, eminim üstünden büyük bir yük kalkmıştır :KK73:
O cesaretin bana da gelmesi lazım artık, ne diyeyim darısı başıma :KK64:
Bende uzun donem bekleyenlerin onunde saygiyla egiliyorum

Hayranım uzun dönem sabırla bekleyen kadınlara vallahi.. Bi bu kadar daha bekle deseler takatim kalmadı

Hayırlı olsun, eminim üstünden büyük bir yük kalkmıştır :KK73:
O cesaretin bana da gelmesi lazım artık, ne diyeyim darısı başıma :KK64:
Istemeye gelcekleri zaman soylerim amannnnn

Çok korktum aslında ben de.Ama ben babama söz vermiştim evlenmeye karar verdiğim biri çıkarsa baba ben bunu ilk sana söylicem diye.Söylemedim tabi.4 yıl geçti adama yeni tanışıyomuşuz gibi söyledim.Azcık suçlu da hissediyodum kendimi ama rahatlarım artık.Dedim "Senin güvenini sarsarsam çok üzülürüm baba.Arkandan da iş çeviriyomuşum gibi rahat edemem." diye.O da ailesini tanıyoruz, biliyoruz kızım.Tanıycaksınız tabi birbirinizi dedi.:KK68: Üstümden kocaman bi yük kalktı.
Benim babada ole dedi soledim tepeme simsekler yildirimlar dustu

Hem de nasıl bi yük kalktı anlatamam canım.Çok saol.Darısı senin de başına inşalalh.:) Ben üniversite bitti biteli babam da değişti.Daha bi anlayışlı adam oldu çıktı.Benim fikirlerimi önmesediğini, değer verdiğini her fırsatta gösterdi.Sanırım biraz da bu durum cesaretlendirdi beni.:KK51:
Ahh ah benim baba eski cagdan kalma

Allahimmmm cok mutluyum kizlar yarin son gun yarin kuzucum acemi bir. Ewine gelicwk izne cok heyecanlıyım 3 gun ostirahat izni almis dun soledi dizi cok agrimis basamamis ustune kuzum dun aradiginda benim icin acemilik bitti 3 gun yatcam dedi ictimadan sonrada aricam dedi ama arayamadi kuzum kor olaisca komutan

Selammmm kızlarrr :KK52: bı kac aydır calısmıyordum bugun bi iş görüşmesine gittim şartları cok iyi cok hosuma gitti kurum , pazartesi eğer alınırsam arayacaklarmış.. Nolur dua edin benim iiçn çok ihtiyacım var :KK17::KK51:

Ahh ah benim baba eski cagdan kalma
Canım benim babam da öyleydi ama ergen kardeşim yüzünden adam çağ atladı bildiğin.:KK51: Aslen Afyonluyuz biz.3 yaşımdan beridir İzmir'de yaşıyoruz ama zihniyet hep aynı.Şöyle örnek veriyim: Ben şirkette çalışırken, müşteri ziyaretlerine gidiyodum.Bababm dedi ki "Elalem görür, Ahmet'in kızı arabalarda geziyor der dedi."At gözlüğü hiç çıkmadı yani yıllardır.Bi de ben bugüne kadar onları üzecek birşey yapmamaya özen gösterdim.Ailemden ayrı yaşıyosam bu onların bana olan güvenleri sayesinde.Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.:)

Allahimmmm cok mutluyum kizlar yarin son gun yarin kuzucum acemi bir. Ewine gelicwk izne cok heyecanlıyım 3 gun ostirahat izni almis dun soledi dizi cok agrimis basamamis ustune kuzum dun aradiginda benim icin acemilik bitti 3 gun yatcam dedi ictimadan sonrada aricam dedi ama arayamadi kuzum kor olaisca komutan

Ay hadi gözün aydın tatlım. :KK68:

Selammmm kızlarrr :KK52: bı kac aydır calısmıyordum bugun bi iş görüşmesine gittim şartları cok iyi cok hosuma gitti kurum , pazartesi eğer alınırsam arayacaklarmış.. Nolur dua edin benim iiçn çok ihtiyacım var :KK17::KK51:

Hayırlısı olsun canım.Ararlar inşallah.:KK68:

Back
X