Annede kar etmiyo benim pedereSöyledin mi canım sen de?Annen ne dedi ki peki? Böyle durumlarda annelerin çok iyi etkisi oluyo babaların üstünde.
Teşekkür ederim canımm amiiin inşallahHayırlısı olsun canım.Ararlar inşallah.
Bende yapmadim ama iste bende ole olmadi malesefCanım benim babam da öyleydi ama ergen kardeşim yüzünden adam çağ atladı bildiğin.Aslen Afyonluyuz biz.3 yaşımdan beridir İzmir'de yaşıyoruz ama zihniyet hep aynı.Şöyle örnek veriyim: Ben şirkette çalışırken, müşteri ziyaretlerine gidiyodum.Bababm dedi ki "Elalem görür, Ahmet'in kızı arabalarda geziyor der dedi."At gözlüğü hiç çıkmadı yani yıllardır.Bi de ben bugüne kadar onları üzecek birşey yapmamaya özen gösterdim.Ailemden ayrı yaşıyosam bu onların bana olan güvenleri sayesinde.Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.:)
Sorma hemde nasil uni. 2. Siniftaydim hemen ewlenelim dedik sanki adama bide bana zamaninda kizim tabiki arkadasin olcak ama bize sole dedi soledim bin pisman etti sagolsuncok mu kizdi canım
Bende yapmadim ama iste bende ole olmadi malesef
Eğer bana olumsuz bi tepki verse durumu kabullendirene kadar trip atardım canım.Babamın kuzeninin oğluna istemişlerdi beni 2 sene falan oluyor.Hayır dedim.Okuyorum ben dedim.Biz seni beklicez dediler.Bayramda memelekete gittiğimizde babamın aklına girdiler sanırım ki babam bana azcuk azcık çıtlatıyodu.Bak çok iyi aile falan gibilerinden bi övmeler.Ben mantık evliliklerine karşı değilim.Mantık evliliği mantıklı ise bişeye benzer.Evlenicem, İzmir'den tee Fransanın bi köyüne gitçem ki dalga geçmiyorum, harbi köyüymüş yani.Bi de 3-4 aile birarada yaşıyolarmış.Evlenicem 3 çocuk yapıp 1000 Euro parasını alıcam, bi de bana bi vaad vermeler işini orda da yaparsın falan, alakası yok.Evlenmemi istedikleri insan da bi gidiyomuş 17-18 gün gün gelmiyomuş falan.İnşaatçıymı, bina restore ediyolarmış.Bunları dile getirdim.Sen bi mantık görüyo musun baba dedim.Adam hak verdi bana sustu. Gerçekten hayatımda sevgilim olmasaydı ve evlenmeye niyetli olsam da, evde kalacağımı da bilsem böyle saçma bi evlilik yapmak istemezdim.Ki en çok çekindiğim de ben senin için amcamın torununu uygun gördüm dicek diye ödüm patladı.Ne kadar oldu canım sen söyleyeli babana?
4 yil once soledim
İnşallah yerleşirsin canım, istediğin yer istedğin gibi olsun inşallah :) güzel haberlerini alalımKaderdaslarim ben bisure aranizda olamicam ogretmen atama icin tercih yapicam 12-18 eylul arasi allahin izniyle sanirim atanicam ve ayni tarihlerde askerim izne geliyo firsat buldugum ilk anda tekrar yazicam soz veriyorum allaha emanet olun sewdiklerinizin askerligi kibrit copsu alevi kadar surer insallah iyi geceler
Yaa ne güzel bir hafta birlikteymişsiniz ben sadece 2 güncük görmüştüm :) Ben de Ankarada yım canım bu arada hangi birlikte nişanlın? Benim sevgilimde biliyo ama bişi demedi sürekli söylüyorum zaten kk'da okudum şöyle böyle diyeKızlar ben geldim. Nisanlimin yemin törenine gitmistim gecen hafta, sonra dagitim izni kullandi beraber döndük gecen cumadan beri beraberdik, biraz önce yolcu ettim ustaligina ankarayaama önceki gibi kötü olmadim. Buraya girmeme kizdi bayagi yahu sizinkiler de böyle mi :/
Ankara kizilayda hava kuvvetleri komutanliginda soför canim. Nasildir bi bilgin var mi? Acemiligini iskenderunda denizci olarak yapti ama ustaliga havaci gönderdiler nasil oldu anlamadim. Ben orda kafasina takilmasin fiye kkya üye oldugumu gelince söyledim bir de bikac sey üst üste geldi onun icin kizdi ya aslinda yumusak yapilidir ama böyle olduYaa ne güzel bir hafta birlikteymişsiniz ben sadece 2 güncük görmüştüm :) Ben de Ankarada yım canım bu arada hangi birlikte nişanlın? Benim sevgilimde biliyo ama bişi demedi sürekli söylüyorum zaten kk'da okudum şöyle böyle diye
Ya hiçbir şeyi belli olmuyor ki askeriyenin söylüyorlardı inanmıyordum,herkesin yerleri felan değişmiş ben sorgulamıyorum artıkAnkara kizilayda hava kuvvetleri komutanliginda soför canim. Nasildir bi bilgin var mi? Acemiligini iskenderunda denizci olarak yapti ama ustaliga havaci gönderdiler nasil oldu anlamadim. Ben orda kafasina takilmasin fiye kkya üye oldugumu gelince söyledim bir de bikac sey üst üste geldi onun icin kizdi ya aslinda yumusak yapilidir ama böyle olduama buraya girince de iyi hissediyorum kendimi nasil ikna edebilirim bilmiyorum.
O da memnun etrafinda cok rütbeli olacak olmasindan, daha düsük rütbedeki komutanlar artist oluyo giciklik yapiyolar ama onlarda kibir olmaz diyo bana da mantikli geldi. Valla en sevindigim yönü kolayca gidip gelecek olabilmem istanbuldan 6 saat sürüyo otobüsle :) senin askerin nerde canim? Telefon yönünden bi sikinti olmaz insallah yaYa hiçbir şeyi belli olmuyor ki askeriyenin söylüyorlardı inanmıyordum,herkesin yerleri felan değişmiş ben sorgulamıyorum artıkAnkara'da olduğu için şanslısın canım zaten şoförmüş ohh mis:) Tek sıkıntısı sürekli etrafındaki rütbeliler olacak o yüzden fazla laubali takılamayacak bu da bir yerde güzel bişi bence:) Yeri de merkezde zaten oh mis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?