Buyumusde kuculmus weletlerPaylaçoluk yapan bi arkadaşım vardı.Düğünde paylaçoluk işi vardı yanına gittim.Yardım etmeye falan çalışıyodum.Çocuğun biri demez mi "Ben sabote edicem!" diye? Burnumuzdan getirdi resmen.O lafı hem öğrenmiş, hem de bi de yerinde kullanıyo.Çok fenalar çokk.
Bende uzun donem bekleyenlerin onunde saygiyla egiliyorumHayranım uzun dönem sabırla bekleyen kadınlara vallahi.. Bi bu kadar daha bekle deseler takatim kalmadı
Hayırlı olsun, eminim üstünden büyük bir yük kalkmıştır
O cesaretin bana da gelmesi lazım artık, ne diyeyim darısı başıma
Istemeye gelcekleri zaman soylerim amannnnnHayranım uzun dönem sabırla bekleyen kadınlara vallahi.. Bi bu kadar daha bekle deseler takatim kalmadı
Hayırlı olsun, eminim üstünden büyük bir yük kalkmıştır
O cesaretin bana da gelmesi lazım artık, ne diyeyim darısı başıma
Benim babada ole dedi soledim tepeme simsekler yildirimlar dustuÇok korktum aslında ben de.Ama ben babama söz vermiştim evlenmeye karar verdiğim biri çıkarsa baba ben bunu ilk sana söylicem diye.Söylemedim tabi.4 yıl geçti adama yeni tanışıyomuşuz gibi söyledim.Azcık suçlu da hissediyodum kendimi ama rahatlarım artık.Dedim "Senin güvenini sarsarsam çok üzülürüm baba.Arkandan da iş çeviriyomuşum gibi rahat edemem." diye.O da ailesini tanıyoruz, biliyoruz kızım.Tanıycaksınız tabi birbirinizi dedi.Üstümden kocaman bi yük kalktı.
Ahh ah benim baba eski cagdan kalmaHem de nasıl bi yük kalktı anlatamam canım.Çok saol.Darısı senin de başına inşalalh.:) Ben üniversite bitti biteli babam da değişti.Daha bi anlayışlı adam oldu çıktı.Benim fikirlerimi önmesediğini, değer verdiğini her fırsatta gösterdi.Sanırım biraz da bu durum cesaretlendirdi beni.
Allah kolaylik versin cnmBen de aof den lisasn tamamlıyorum bi yandan, bi yandan web tasarımcısıyım, odurduğum yerden çalışıyorum.AOF sonrası da KPSS olcak inşallah.
Banada oluyo konusuyoz konuyoz pat susuveriyom kelimeler bitiyo sanki toparlamaa calisiyombide telde kitleniyorum ya sizede oluyo mu
Insallahhhhhhhİyi geceler kızlaaar:) rüyalarımızda askerlerimizi görelim hepimiz
cok mu kizdi canımBenim babada ole dedi soledim tepeme simsekler yildirimlar dustu
bnde istemeye gelince soylicemIstemeye gelcekleri zaman soylerim amannnnn
Selammmm kızlarrrbı kac aydır calısmıyordum bugun bi iş görüşmesine gittim şartları cok iyi cok hosuma gitti kurum , pazartesi eğer alınırsam arayacaklarmış.. Nolur dua edin benim iiçn çok ihtiyacım var
Canım benim babam da öyleydi ama ergen kardeşim yüzünden adam çağ atladı bildiğin.Ahh ah benim baba eski cagdan kalma
Amin tatlım.Hepimize inşallah.Allah kolaylik versin cnm ;
Allah kolaylik versin cnm
Allahimmmm cok mutluyum kizlar yarin son gun yarin kuzucum acemi bir. Ewine gelicwk izne cok heyecanlıyım 3 gun ostirahat izni almis dun soledi dizi cok agrimis basamamis ustune kuzum dun aradiginda benim icin acemilik bitti 3 gun yatcam dedi ictimadan sonrada aricam dedi ama arayamadi kuzum kor olaisca komutan
Benim babada ole dedi soledim tepeme simsekler yildirimlar dustu
Selammmm kızlarrrbı kac aydır calısmıyordum bugun bi iş görüşmesine gittim şartları cok iyi cok hosuma gitti kurum , pazartesi eğer alınırsam arayacaklarmış.. Nolur dua edin benim iiçn çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?