Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Buyumusde kuculmus weletler

Bende uzun donem bekleyenlerin onunde saygiyla egiliyorum

Istemeye gelcekleri zaman soylerim amannnnn

Benim babada ole dedi soledim tepeme simsekler yildirimlar dustu

Ahh ah benim baba eski cagdan kalma

Allahimmmm cok mutluyum kizlar yarin son gun yarin kuzucum acemi bir. Ewine gelicwk izne cok heyecanlıyım 3 gun ostirahat izni almis dun soledi dizi cok agrimis basamamis ustune kuzum dun aradiginda benim icin acemilik bitti 3 gun yatcam dedi ictimadan sonrada aricam dedi ama arayamadi kuzum kor olaisca komutan

Selammmm kızlarrr bı kac aydır calısmıyordum bugun bi iş görüşmesine gittim şartları cok iyi cok hosuma gitti kurum , pazartesi eğer alınırsam arayacaklarmış.. Nolur dua edin benim iiçn çok ihtiyacım var

Ahh ah benim baba eski cagdan kalma
Canım benim babam da öyleydi ama ergen kardeşim yüzünden adam çağ atladı bildiğin. Aslen Afyonluyuz biz.3 yaşımdan beridir İzmir'de yaşıyoruz ama zihniyet hep aynı.Şöyle örnek veriyim: Ben şirkette çalışırken, müşteri ziyaretlerine gidiyodum.Bababm dedi ki "Elalem görür, Ahmet'in kızı arabalarda geziyor der dedi."At gözlüğü hiç çıkmadı yani yıllardır.Bi de ben bugüne kadar onları üzecek birşey yapmamaya özen gösterdim.Ailemden ayrı yaşıyosam bu onların bana olan güvenleri sayesinde.Bunun da etkisi vardır diye düşünüyorum.:)

Ay hadi gözün aydın tatlım.

Hayırlısı olsun canım.Ararlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…