• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

semizotu111 yok bayadir ya ne zmndr sorcam unutuyorum
A
biz direkt günlerin geçmesini bekleyeceğiz zaten kısa dönem izin kullanıp uzatmak da istemiyoruz biran önce gitsin gelsin diye bakıyorum:KK51: benim de oraya gitme imkanım yok malesef çok isterdim ama :cry:

Hayırlısı canım.Dağıtıma geldiğinde 2 günlüğüne, ben de görmüş olsam ben de gitmezdim açıkçası.Ama çok stresliydi bi de askere gitmeden iş güç yüzünden.Azcık moral vercek şeyler de yapmak istiyorum açıkçası.:KK51:

sanki hic gecmicek gibu:KK43:
Biz ilk saymaya başladığımızda, burada 354.dönemden Esmila diye bir arkadaşım vardı, bizim topiğe gelip gelip geçeceeeek sabrediiin geçeceeek yazardı, o zaman da bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi, ama merak etme canım, şafağın en güzel yanı hiç artmıyor oluşu.. Elbet bitecek, sadece sabır :KK69:

Ben de aof den lisasn tamamlıyorum bi yandan, bi yandan web tasarımcısıyım, odurduğum yerden çalışıyorum.AOF sonrası da KPSS olcak inşallah.:KK68:

Kızlar bugün babama açıldım ben.:KK36: Telefonda evlilikten konu açtı ben de "O konuda konuşmam gerek senle babacım." dedim.O da merak etti haliyle.Ben de söyledim.Ailesini tanıyo zaten.Hayırlısı olsun dedi.Ailesini tanıdığımız, bildiğimiz insanlar dedi.Nasıl mutlu oldum anlatamam.:KK36:Problemlerimiz vardı ama askerden gelince ben bu konuda elimden ne gelirse yapıcam.Değişmesini sağlıycam.Pofuduk kalpli bi adam olucak inşallah.:KK59:

Back
X