Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlar güzel heycanlardır ya sonra görüyorum burda topiclerde kaynana muhabbeti yaparızKuzum asıl ondan sonra başlıyor, yok istemesiydi yok nişanıydı, sözüydü, düğünüydü, gelinliğiydi çeyiziydi öfffff![]()
Aaa benim askerimde yazilim muh.:)Amin canım.Saol.Evet.Homeofis web tasarımcıyım.Oturduğum yerden yapıyorum işimi.:) Sen?
Ah kıyamam gell bana geldaha 335![]()
Ayyyy ne güzel yaaaa49 kaldı canım bizim
Iste ben buyuzden 1den saymaya nasladimdaha 335![]()
Bende özledim 7 de aradı bi daha arayamayabilirim dedi uyumuşlardr bileAşk akşam aricam dedi aramadi sesini özledim![]()
Asemizotu111 yok bayadir ya ne zmndr sorcam unutuyorum
biz direkt günlerin geçmesini bekleyeceğiz zaten kısa dönem izin kullanıp uzatmak da istemiyoruz biran önce gitsin gelsin diye bakıyorumbenim de oraya gitme imkanım yok malesef çok isterdim ama
![]()
sanki hic gecmicek gibiAh kıyamam gell bana gelO kadar iyi anlıyorum kii lanet girsin dediğim oldu şu 300 lere
![]()
Biz ilk saymaya başladığımızda, burada 354.dönemden Esmila diye bir arkadaşım vardı, bizim topiğe gelip gelip geçeceeeek sabrediiin geçeceeek yazardı, o zaman da bana hiç geçmeyecekmiş gibi gelirdi, ama merak etme canım, şafağın en güzel yanı hiç artmıyor oluşu.. Elbet bitecek, sadece sabırsanki hic gecmicek gibu![]()
Yaa benim sevdiceğimde web tasarımcısıBen de aof den lisasn tamamlıyorum bi yandan, bi yandan web tasarımcısıyım, odurduğum yerden çalışıyorum.AOF sonrası da KPSS olcak inşallah.![]()
nerden baslasamda cokkkkIste ben buyuzden 1den saymaya nasladim![]()
Aaa benim askerimde yazilim muh.:)
Yaa benim sevdiceğimde web tasarımcısı![]()
Okul öncesi öğretmeniyim sürekli ayaktayımm oyun oynuyorum çocuk oluyorum yeri geldiğinde anne oluyorum![]()
Sorma gitsinn bazen eve gelip ağladığım oluyor hepsi büyümüşte küçülmüşşMeslektaşmışız.:) Askerimle de meslektaşız.
Zamane çocuklarıyla çok zor canım.Allah kolaylık versin.![]()