Aynen bendepkaka ogrenmeye gelsem bile yeter :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bendepkaka ogrenmeye gelsem bile yeter :)
82 Osmaniye'ye ye bile razıyım şimdiAhh bi an önce adanaya gelsekk 01![]()
Ewet bugece kontenjanlar aciklaniyobu akşammı belli oluyordu o yanlış mı biliyorum canım.. Ahh bi atansakk gerçi ben bu sene girmedim sınava![]()
Memnun oldum cnmmm:)Ben de atama bekleyen beklerken de çalışan kütüphaneci![]()
BendensinÇeyiz söz nişan muhabbetleri başlamış bakıyorum da
Biz de hep askerliği bahane ediyorduk, şimdi o da bitiyor kaçacak yerimiz kalmadı![]()
dimi ya hayal gibi geliyo suan82 Osmaniye'ye ye bile razıyım şimdi![]()
aman gerizekali ya yeni baslamisim ise bana gelmis kiziyo ajandamda yanlis bise yapmissin diye.. dedim musterin aradiginda acsaydin ozaman sana iyilik olsun diye yaptim falan, ben sert cikinca kuculdu yanlis anlama falan diye girdi lafa hadi dedim isine bak musterim var.
Merak etmeyin kızlar, daha dün gibi aynı şeyleri yazıyorduk biz 355ler.. Zaman su gibi akıp geçiyor içinizi ferah tutundimi ya hayal gibi geliyo suan![]()
Ay evet sürekli bi askerlik lafı bi atama lafıÇeyiz söz nişan muhabbetleri başlamış bakıyorum da
Biz de hep askerliği bahane ediyorduk, şimdi o da bitiyor kaçacak yerimiz kalmadı![]()
Hadi ya allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun?
ne guzel iste mutlu son canim:)Çeyiz söz nişan muhabbetleri başlamış bakıyorum da
Bende memnun oldum canımm:)Memnun oldum cnmmm:)
sizin safak kac canimMerak etmeyin kızlar, daha dün gibi aynı şeyleri yazıyorduk biz 355ler.. Zaman su gibi akıp geçiyor içinizi ferah tutun![]()
Kuzum asıl ondan sonra başlıyor, yok istemesiydi yok nişanıydı, sözüydü, düğünüydü, gelinliğiydi çeyiziydi öfffffAy evet sürekli bi askerlik lafı bi atama lafışubatta hepsi bitecek inşallah :)
49 kaldı canım bizimsizin safak kac canim
Okul öncesi öğretmeniyim sürekli ayaktayımm oyun oynuyorum çocuk oluyorum yeri geldiğinde anne oluyorumAmin canım.Saol.Evet.Homeofis web tasarımcıyım.Oturduğum yerden yapıyorum işimi.:) Sen?