- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Ay evet maaş öylece kalıyo gezme yok bişi yok tabiEvett zaten onlar yokken parayı napıcaz kii.. Bende biriktiriyorum çeyiz yapıyorum yaparkende cok mutlu oluyorumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet maaş öylece kalıyo gezme yok bişi yok tabiEvett zaten onlar yokken parayı napıcaz kii.. Bende biriktiriyorum çeyiz yapıyorum yaparkende cok mutlu oluyorumm![]()
Toplu almakta mantıklıı ama sıkıştırmıyım cok kendimi diye alabildiğimi alıyorum zaten hali hazırda biraz vardı ekleme yapıyorum yavas yavas büyük eşyaları taksitle değilde birikimimle nakit almayı düşünüyorum hem daha ucuza geliyorAy evet maaş öylece kalıyo gezme yok bişi yok tabiben toplu almayı düşündüğümden bi bardak bile almadım henüz
![]()
Ayyyy insallahhhhhhAy kızlar düşünsenize bi gün gelecek inşallah burada söz, nişan, düğün evliler bebiş muhabbeti fln yapıcaz inşallah![]()
Amin canım inşallah hepimizin gönlünce olsun herşeyyGüpgüzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canım![]()
Ayy bende bi atansamda biriktirmeye baslasamKesinlikle. Ben yavaştan para biriktirmeye başlıyorum ufak ufak mutlu ediyo insanı![]()
Ayyyy insallah safak dogan gunes dicezzzzzbir gun gelicek bir gün kalacak![]()
gunes yeniden dogacak o zmnKALACAKKK !![]()
Ay ben seni evli sanıyorumAyy bende bi atansamda biriktirmeye baslasam
pkaka ogrenmeye gelsem bile yeter :)Ayyyy insallah safak dogan gunes dicezzzzz
bu akşammı belli oluyordu o yanlış mı biliyorum canım.. Ahh bi atansakk gerçi ben bu sene girmedim sınavaBen atanmayi bekleyen muzik ogretmeni
cok guzel canim :) bende gitar caliyoruum muzik cok guzel bisey ya :)Ben atanmayi bekleyen muzik ogretmeni
Ayy yok daha :)Ay ben seni evli sanıyorum![]()
Ahh bi an önce adanaya gelsekk 0181 duzce onu ezberledim bile:)