- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
153 mü kalmış ay bi geçiyo bi geçmiyo gibi bu zaman bi 100 e düşseydik hayırlısıylaSAFAK 153
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
153 mü kalmış ay bi geçiyo bi geçmiyo gibi bu zaman bi 100 e düşseydik hayırlısıylaSAFAK 153
![]()
ne kadarr şanslısınız bi bilsenizYaaaAyy darısı başıma 170 de gelecek inşallah
![]()
Az kaldıı az diye avutuyoruz işte kendimizi canımBitirmişsin canım huzurla geçsin inşallah kalanı da :)
iyi akşamlar efenimmİyi akşamlaaar![]()
biz direkt günlerin geçmesini bekleyeceğiz zaten kısa dönem izin kullanıp uzatmak da istemiyoruz biran önce gitsin gelsin diye bakıyorumDüşünüyo musun canım sen de gitmeyi yanına, yoksa kullanıcak mı izin?
Evet inşallah:)) kimse yazmıyo ya konu içinde 5 kişi varAy kızlar düşünsenize bi gün gelecek inşallah burada söz, nişan, düğün evliler bebiş muhabbeti fln yapıcaz inşallah![]()
Nasipse nisanın başı söz düşünüyoruz bakalımİnşallah 1 Şubat gibi burda olacak sevdiceğim Mart başı fln diyoruz şimdilik bakalım :) siz n düşünüyosunuz canım?
Duscek insallah usta bir. Gittiginde 140 saymaua baslicam153 mü kalmış ay bi geçiyo bi geçmiyo gibi bu zaman bi 100 e düşseydik hayırlısıyla![]()
Haklisin valla kiyamam yaaaane kadarr şanslısınız bi bilseniz365 ten başlamak bide 100 küsürlerden başlamak
uzun dönemler aylarca beklıyor şu şafağınızı görebilmek içinn
![]()
iyi akşamlar efenimm![]()
Hosgeldin mutellaİyi akşamlaaar![]()
Bende hic gidemicem kuzum uzulmebiz direkt günlerin geçmesini bekleyeceğiz zaten kısa dönem izin kullanıp uzatmak da istemiyoruz biran önce gitsin gelsin diye bakıyorumbenim de oraya gitme imkanım yok malesef çok isterdim ama
![]()
Ayy nasıl heyecanlııııDüşünürken musmutlu uyuyorum
![]()
Haklisin valla kiyamam yaaaa
Kesinlikle. Ben yavaştan para biriktirmeye başlıyorum ufak ufak mutlu ediyo insanıhehehe valla öyle.. askerden önce kesin bi tarih belirleyemyoduk, bu askerlik herşeye engel . Ama en azından güzel günlerin yaklaştıgının da habercisi
![]()
Evett zaten onlar yokken parayı napıcaz kii.. Bende biriktiriyorum çeyiz yapıyorum yaparkende cok mutlu oluyorummKesinlikle. Ben yavaştan para biriktirmeye başlıyorum ufak ufak mutlu ediyo insanı![]()