• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Bi sesini duysan yeter,arkadaş aradı dersin çıkarsın olmaz mı ?
yok canim bugun abim bize dondurma almaya diye cikti yengem dedi ki senle mesajlasirken sordu abin ne konusuyosunuz diye bende gizledim kiz meseleleri sen anlamazsin dedim dedi ee abim ne dedi dedim sevgilisi var demi demis yengemde ya sacmalama ne alaka falan demis oda yok yok ben bayadir biliyom icime doguyo demis oda susmus.. oyuzden askerim arasa bile acmicaktim ama sansa da aramadi bende biraz erken kalktim daha dusa falan gircem uyumam lazim dedim geldim eve canim bekliyorumm aramadi hala

kızlar askerim aradi bilecige ulasmis çok sukur ama burda 10 tane telefon var hergün arayamayabilirim dedi of ya:(

Selaaam tanışalımmı :KK49::KK28:
selam tanisalim tatlim :) biz askerlerimiz gitti gideli burdayiz butun dertleri skntilarimizi paylastik cok iyi geldi valla burasi.. ben sahsen ilk 10 gun ulasamadim askerime telefon karti aramiyordu yurtdisini ama saolsun kizlar benim derdimi cektiler :) ama allaha sukur simdi iyiyiz her gun arayabiliyor canim :)

senin askerin edirnede galiba.. senin ilk aylarin nasildi hemen alistin mi yoksa sende salya sumuk koyverdin mi :KK48::KK48:

kızlar askerim aradi bilecige ulasmis çok sukur ama burda 10 tane telefon var hergün arayamayabilirim dedi of ya:KK43:
hadi yaa canim senin askerinin de hic sansi yok valla ya :( once kirkagacta cekti tam rahata kavusacak diyoruz bisey cikiyo :( insallah bundan sonra rahat olur telefon falan sokabilir canim yaaa

yok canim bugun abim bize dondurma almaya diye cikti yengem dedi ki senle mesajlasirken sordu abin ne konusuyosunuz diye bende gizledim kiz meseleleri sen anlamazsin dedim dedi ee abim ne dedi dedim sevgilisi var demi demis yengemde ya sacmalama ne alaka falan demis oda yok yok ben bayadir biliyom icime doguyo demis oda susmus.. oyuzden askerim arasa bile acmicaktim ama sansa da aramadi bende biraz erken kalktim daha dusa falan gircem uyumam lazim dedim geldim eve canim bekliyorumm aramadi hala

Eee yaşın yerinde yani,olmaması abes.Zaten siz de bizim gibi kilometrelerce uzaktan yürütmeye çalışıyorsunuz.Hani her gün el ele,kol kola,diz dize muhabbetlerini kimse vuramaz yüzümüze.Telefondan,internetten sürdürüyoruz biz de.Duyma şimdilik boşver. :) İnşallah arar sen yatmadan.

kızlar askerim aradi bilecige ulasmis çok sukur ama burda 10 tane telefon var hergün arayamayabilirim dedi of ya:KK43:

Telefon sokar inşallah en kısa zamanda canım.Sen canını sıkma.İlk günlerimiz yine sıkıntı geçer,ama zamanla oturur.

Benim de sevgilim 4 gibi vardı kızlar.Çok rahatmış yeri,oradaki askerler çok şanslısın demiş.:nazar::nazar: Rahat geçeceğe benziyor bizim ustalık.Telefonu da soktu ama ilk 10 gün falan ortamı tanımak için,sağlama almak için ankesörlüden idare edeceğiz.:KK54:

selam tanisalim tatlim :) biz askerlerimiz gitti gideli burdayiz butun dertleri skntilarimizi paylastik cok iyi geldi valla burasi.. ben sahsen ilk 10 gun ulasamadim askerime telefon karti aramiyordu yurtdisini ama saolsun kizlar benim derdimi cektiler :) ama allaha sukur simdi iyiyiz her gun arayabiliyor canim :)

senin askerin edirnede galiba.. senin ilk aylarin nasildi hemen alistin mi yoksa sende salya sumuk koyverdin mi :KK48::KK48:
Aslında bende askerim gitti gideli buralardayım ama farklı topicdeydim canım :) evet iyi geliyor hatta bagımlılık yapıyor bi süre sonra burası valla :KK50:ilk gittiği günler zordu ya manisa alaşehirde yaptı acemiliğini 45 gün. Neyseki telefon sorunmz hiç bi zaman olmadı acemide yemin töreninden sonra telefon sokmustu.. Manisayada gittmiştim yemin törenine cok guzel bi duyguydu gurur duydum onunlaEn Büyük TÜRKİYE :) sonra işte en muıtlu gunum onun edirneye çıktıgını ogrendıgım gundü aramızda 2 buck 3 saat mesafe var şimdi çok şükür herşey cok guzel.. :KK60:Cok agladım ilk zamanlar ama kısa sürüyor alısıyosun gercekten. Bide kısa donemsiniz sanırım bak bizim 6 ay oldu nasıl geçti hiç anlmadım inan ki..:KK54: :) sizin usta birliği neresi ?

hadi yaa canim senin askerinin de hic sansi yok valla ya :KK43: once kirkagacta cekti tam rahata kavusacak diyoruz bisey cikiyo :KK43: insallah bundan sonra rahat olur telefon falan sokabilir canim yaaa
manisadan cok sıkılmış ti ii oldu ya oraya alisana kdr fln cabuk gecer zamani degisiklik iyidir o iyi olsunda napim dayanicam bi haftasonu gidicez ablasi enistesi bn görmeye yakin ztn...seni seviyorum demiyodu pek telde ağzında gevelerdi hep buraya geldi sordum o kdr askerin içinde nasil soylim diyodu bugun soyledi hemde yuksek sesle yerim bn onu ya sevgi kelebekleri ucusuyo icimde:)

Bilecik söğüt mü merkez mi? ikisinede gittik biz :) birisi sevgılımın kuzeni merkezde yaptı diğeri arkadasımın sevgilisi söğütte yaptı.. söğütü bilmiyorumda merkezde telefon sıkıntısı oldugunu duymustum cocugu nsevgilisinden sıkma canını telefon sokar olmadı..

uwt teli goturmesini istemedim bn acemilikte sıkıntı olur ustada goturursun dedim o da tmm dedi

Eee yaşın yerinde yani,olmaması abes.Zaten siz de bizim gibi kilometrelerce uzaktan yürütmeye çalışıyorsunuz.Hani her gün el ele,kol kola,diz dize muhabbetlerini kimse vuramaz yüzümüze.Telefondan,internetten sürdürüyoruz biz de.Duyma şimdilik boşver. :) İnşallah arar sen yatmadan.

oyle tabi canim ya ama simdi abimin de tahmin ediyo olmasi cok tuhaf geliyo.. cok zor demi kiz uzaktan uzaktan :) sabir tasiyiz mubarek :)

daha aramaz bu saatten sonra canim normalde hergun arardi ya.. 2 gun oldu usta birligine gideli cok rahatim super burasi diyip duruyordu ama bugun merak ettim yaaa

Back
X