• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Bakal
askerime doyamadan usta birligine gidiyor simdi vedalastik.. acemi birligine gittigi gun nasilsam oyleyim inanin yalandan guldum uzulmesin diye ama çökmüstü hic gitmek istemiyorum diyip durdu..
mBakalim biz nasil olcaz geldiginde sanki ilk gorunce cok aglicakmisim gibi hissediyom giderken uzulmesin diye aikarim herhalde kendimi du bakalim ayin 20 sine cok var daha

Bakal

mBakalim biz nasil olcaz geldiginde sanki ilk gorunce cok aglicakmisim gibi hissediyom giderken uzulmesin diye aikarim herhalde kendimi du bakalim ayin 20 sine cok var daha
tut canim tut onlar okadar kotu oluyo ki biz kendimizi dusunuyoruz bu sefer onlar bizi teselli ediyo.. yapmayalim boyle.. bizim onlari teselli etmemiz lazim resmen utanmasa benim ki aglayacakti gulumm derken sesi titredi en son :KK43:

insallah sizinde cabucak gecer zamanda kavusursunuz canimm

offf kizlar noluyo boyle yaaa inan cok uzuluyorum :KK43: :KK43: insallah bi an once duzelir araniz canlarim :KK43:

Hakkaten noluyoruz kizlar yaaa yapmayin etmeyin

kızlar nasılsınız?

ayrılıklar tartışmalar falan okudum yaaa beeen o_O

iyi değilim canım.Resmen artık ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum.4 ay beklicem bitmesi için.Daha evvel de böyle düşündürtmüştü.O zaman da dediğim gibi, herkes kavuşmak için ben ayrılmak için şafak sayıyorum.Aman onun psikolojisi sağlam kalsın...Benimk, önemli değil.Gelene kadar beklerim.Bi taraftan annem de baskı yapıp duruyor söyle babana diye.:KK43:

tut canim tut onlar okadar kotu oluyo ki biz kendimizi dusunuyoruz bu sefer onlar bizi teselli ediyo.. yapmayalim boyle.. bizim onlari teselli etmemiz lazim resmen utanmasa benim ki aglayacakti gulumm derken sesi titredi en son :KK43:

insallah sizinde cabucak gecer zamanda kavusursunuz canimm

Görüşemeyiz herhalde bidaha demişti giderken, ben de hüngür hüngür ağlamıştım. :KK43:

Tüm bunlar yetmiyomuş gibi bi de üstüne regl ağrısı, bel ağrısı, regl migreni çekiyorum.:KK43:

Gidiyim de iki koşıyım bari.Hem karnımın ağrısı rahatlar, hem de düşünürüm azcık. :KK43:

Kızlar neler olmuş yaaa. :( Ben de iyi şeyler yazacaktım ama vazgeçtim sayfaları okuyunca... Yapmayın böyle,fevri olmayın.

aynen bende guzel seyler yazacaktim ama yazamadim.. sadece askerim sakaryada suan ve cok rahatmis onu diyeyim bari :/

gecmis olsun canim ne diyim :KK43: resmen yaprak dokumu oldu yaaa konu eskisi gibi deeegil :KK43:

Saol canım.Öyle düşünme.Herşeyin hayırlısı.

Kızlar neler olmuş yaaa. :KK43: Ben de iyi şeyler yazacaktım ama vazgeçtim sayfaları okuyunca... Yapmayın böyle,fevri olmayın.

aynen bende guzel seyler yazacaktim ama yazamadim.. sadece askerim sakaryada suan ve cok rahatmis onu diyeyim bari :/

Kızlar olur mu hiç öyle şey.Aşk olsun.Paylaşmak için burdayız.Birbirimizden başka kimimiz var burda? İyi şeyler paylaşırsanız, yazarsanız bizler de çok mutlu oluruz ki.Ben burda iyi ya da kötü her askerinden haber alan yaren gördüğümde sanki kendimmişim gibi oluyorum.:KK43: Öyle düşünmeyin yani.

Amin canım.Allah razı olsun."Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." diye dua ermiş Hz. Ali de. :KK68:

Ben 2 yıl boyunca çok sancılı bir ilişki yaşadım canım. :( Mezun olmama az kala sevgilimle tanıştım ve hamdolsun bana iyi ki geçmişimdeki olmamış diye hep sükür ettim.:nazar::KK54: Rabbim gerçekten çok büyük.

Ben 2 yıl boyunca çok sancılı bir ilişki yaşadım canım. :KK43: Mezun olmama az kala sevgilimle tanıştım ve hamdolsun bana iyi ki geçmişimdeki olmamış diye hep sükür ettim.:nazar::KK54: Rabbim gerçekten çok büyük.

Ne güzel canım.Ne mutlu sana doğru insanı bulmuşsun.Ben de buldum sanıyodum.4 yıl olcak 8 ekimde.Ufak tefek sorunlar vardı ama onlar birikince resmen çığ oluyor. :KK43:

kizlarrrrr askerimle buluştuk konusacaktik gördüm ya karşıdn gelisini butun sinirim bi anda yok oldu o kdr özlemişim ki anlatamam sonra ablasi eniştesi hepberaber yemege gittik harika bi gundu sorunları çözduk cok şükür ama az once vedalastk sarildik yarın sabah gidiyo:(

kizlarrrrr askerimle buluştuk konusacaktik gördüm ya karşıdn gelisini butun sinirim bi anda yok oldu o kdr özlemişim ki anlatamam sonra ablasi eniştesi hepberaber yemege gittik harika bi gundu sorunları çözduk cok şükür ama az once vedalastk sarildik yarın sabah gidiyo:KK43:
bak yaaa cok sukuur :) bosver canim yaa gormussun beraber bi gece gecirmissiniz daha ne olsunnn gitsinler guzel guzel de insallah hemen gelirler :)

sorunu nasil halletiniz ne dedi askerin?

Back
X