• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Allah bozmasin cnm bizimki icin dönüş yok herkes deger verdiklerinin yaninda bn cvbimi dün aldim ztm

omrumden omur gitti be yazık cok yazık

Biz de tartıştık.Pazar günü usta birliğibe telim olucak.Ben bugün Isparta'ya gidiyorum düğün için.2 tane düğün var üstelik.Biri yurt sahibimin kızının düğünü.Hadi ona gitmesem de olur belki ama yarın da öğrenciyken yanında çalıştığım, üzerimde çokça emeği olan bi aile dostumuzun sünnet düğünü var oğlunun.Değerli bi insan benim için.Gitmesem olmaz dedim.Ha ben değersizim yani dedi.Trip attı.Kapadı telefonu.Mesajlar attım.Cevap vermedi.Ben de açmıycam telefonunu.Hiçbir telefonunu açmıycam hatta.Ararım birliğini, ziyaret edebileceğim günleri öğrenir ziyarete giderim.Askerden geldiğinde de bittiğini söylerim.Hem bu şekilde daha bi alışır soğuk davranırsam.1 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.:KK43:

Biz de tartıştık.Pazar günü usta birliğibe telim olucak.Ben bugün Isparta'ya gidiyorum düğün için.2 tane düğün var üstelik.Biri yurt sahibimin kızının düğünü.Hadi ona gitmesem de olur belki ama yarın da öğrenciyken yanında çalıştığım, üzerimde çokça emeği olan bi aile dostumuzun sünnet düğünü var oğlunun.Değerli bi insan benim için.Gitmesem olmaz dedim.Ha ben değersizim yani dedi.Trip attı.Kapadı telefonu.Mesajlar attım.Cevap vermedi.Ben de açmıycam telefonunu.Hiçbir telefonunu açmıycam hatta.Ararım birliğini, ziyaret edebileceğim günleri öğrenir ziyarete giderim.Askerden geldiğinde de bittiğini söylerim.Hem bu şekilde daha bi alışır soğuk davranırsam.1 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.:KK43:
Ayy yapmayin kizlarrrr

offf kizlar noluyo boyle yaaa inan cok uzuluyorum :( :( insallah bi an once duzelir araniz canlarim :(

kızlar nasılsınız?

ayrılıklar tartışmalar falan okudum yaaa beeen o_O

askerime doyamadan usta birligine gidiyor simdi vedalastik.. acemi birligine gittigi gun nasilsam oyleyim inanin yalandan guldum uzulmesin diye ama çökmüstü hic gitmek istemiyorum diyip durdu..

Back
X