- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tipsizlerde biziz :)
gordun mu canim bidaha koyayim mi ?
omrumden omur gitti be yazık cok yazık
Teşekkür ederimoldu canim oldu gordum :) masallah cok tatlisiniz allah bizmasin canimm :)
Teşekkür ederimCeguz maaşallah size kooskocaman.![]()
Ay ben simdi girdim goremedimbende simdi koyuyorum canim
Ayy yapmayin kizlarrrrBiz de tartıştık.Pazar günü usta birliğibe telim olucak.Ben bugün Isparta'ya gidiyorum düğün için.2 tane düğün var üstelik.Biri yurt sahibimin kızının düğünü.Hadi ona gitmesem de olur belki ama yarın da öğrenciyken yanında çalıştığım, üzerimde çokça emeği olan bi aile dostumuzun sünnet düğünü var oğlunun.Değerli bi insan benim için.Gitmesem olmaz dedim.Ha ben değersizim yani dedi.Trip attı.Kapadı telefonu.Mesajlar attım.Cevap vermedi.Ben de açmıycam telefonunu.Hiçbir telefonunu açmıycam hatta.Ararım birliğini, ziyaret edebileceğim günleri öğrenir ziyarete giderim.Askerden geldiğinde de bittiğini söylerim.Hem bu şekilde daha bi alışır soğuk davranırsam.1 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.![]()
Yaaa ben bu fotolari nasi kaldircam
askerime doyamadan usta birligine gidiyor simdi vedalastik.. acemi birligine gittigi gun nasilsam oyleyim inanin yalandan guldum uzulmesin diye ama çökmüstü hic gitmek istemiyorum diyip durdu..
Valla psikolojiler bozulunca ayriluklarda gelmeye basladi umarim toparlanirkızlar nasılsınız?
ayrılıklar tartışmalar falan okudum yaaa beeen![]()
Kiyamam yaaaaskerime doyamadan usta birligine gidiyor simdi vedalastik.. acemi birligine gittigi gun nasilsam oyleyim inanin yalandan guldum uzulmesin diye ama çökmüstü hic gitmek istemiyorum diyip durdu..