• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

bitti bizim iliski canım
canim ya :( bitmez oyle hemen illa ki affettirecektir kendini canim simdi yanliz kalacak bol bol zamani olur dusunmesi icin.. yaptigi hatayi anlayacak..

sende biraz zaman gecsin sinirin gecer insallah ozaman bakarsiniz durumlara canim..

ama skma canini guzel olacak hersey insallah :/

canim ya :KK43: bitmez oyle hemen illa ki affettirecektir kendini canim simdi yanliz kalacak bol bol zamani olur dusunmesi icin.. yaptigi hatayi anlayacak..

sende biraz zaman gecsin sinirin gecer insallah ozaman bakarsiniz durumlara canim..

ama skma canini guzel olacak hersey insallah :/
burda istanbulda bi 5 dk uzagim da ama yok açıklama yok caba yok

bitti bizim iliski canım
Canim benim bak ben sana dun olanlari solim
12 de yemin toreni bitmis ailesiyle kavusmuslar hazirlanip cikmislar otele yerlesoip karinlarini doyurmuslar muhabbet uzun soluklu zaten 25 gunden sonra kastamonuyu gezmisler benide aramadi butun gun aksam 7de ben sansimi denedim duymadi 5 dk sonra o aradi konustuk oda 5 dk âilesi yaninda diye aricam gece dedi

Hem bizler hem onlar icin zor adam 25 gun ayni kiyafetle dolasiyo orda neler yasadiklarini belki biz uzulmeyelim diye tam anlatmiyolar bak benimki sivil kiyafeti ozlemisim dedi cam bardakta cay icmeyi adam tras olmaktan bikmis cok kucuk seylerin ne kadar onemli oldugunu anlafim diyo ki benimki ole kiymet bilen bi tip dusun ona ragmen

Bu bi donem verilmesi gereken bi sinav ... hayatta bizi zorluyo bi sekilde ama bana ne yaaa diyip arkamizi donup gidemiyoruz

Benim ailem bilmiyo ben gidemedim ki gitsem ailesinin yaninda zaten rahat hareket edemeyip hasret gideremicez tel. Acti ilk cumlesi bi sen eksiksin dedi yikildimmm ama naptim hemen espriye vurdum dedim ailenin yaninda rahat olamazsin diye gelmedim dedim sen simdi onlarla vakit gecir izmire gelince 5 gun iznin var hangimize yetiscen dedim izmire gelince sirf benle ilgilenirsin dedim :) yoksa gelirdim bakma seni dusundugum icin sirf dedim:) napiyimmm o an oyle olmam gerekiyodu oda onu beklerdi benden

Bak benimki jandarma 5 gun daha orda egitim almasi lazim gece egitimleride olabilir gorusemeyebilriz dedi sag saglim gelsinde iyi oldugunu biliyorum yaaa 25 gun disimi sikmisim 5 gun mu sikamicam

benim ki de kendinde degil mal gibiyim diyip duruyo.. telefonda konusuyodu arkadasiyla bende skypetan dinliyodum anlatti iste herkes birbirine benziyo orda nereye gitsem 100 150 adam oturmus oylece duruyo diyo.. cay icmeyi ozledim falan dedi.. sonra asker adamin morali ihtiyaci olur moralimi bozma dedi arkadasina ben bu kadar oldugunu dusunmemistim :/ kaldi ki yeri rahatti canim yatmaktan skliyordu ona ragmen bu halde.. senin ki kirkagac orasi cok zordu belki gercekten cok kotu seyler yasadi piskolojisi gercekten bozuk :/ dun biraz sert ciktim askerinin yaptiklarina ama benimkinden sonra anladim kendinde degiller gercekten..

bize beklemek dusuyo canim allah sabrini veriyo.. skalim disimizi hersey guzel olacak insallah duzelecek..

Suan kuzum uyuyo bende tel. Sesini dinliyorum 25 gun sonraaa garip afalladim bugunde arayaaz beni gun icinde aiesi gozunun icine bakcak onla vakit gecirmek icin anca aksam arayabilir aradaslariylada goruscek simdi ben beklemedeyim ama izmire gelince o bunun karsiligini bana fazlasiyla vericek biliyorum

burda istanbulda bi 5 dk uzagim da ama yok açıklama yok caba yok
Sen simdi hic bisi yapma arama vs. Beklemede kal bakalim o ne yapicak eger bilerek bisi yapmiyosa bu senin icin bi cevaptir ozaman sorumlusu o olur haa psikoloji nedeniyle farkinda degilse mutlaka telafi eder sen istersen bi mesaj at ona yada abasina musait oldugu zaman gorusmek 8in bekledigini soyle once ailenle ilgilen sonra biz nasilsa gorusuruz falan de baklim ne yapicak hic bisi yapmazsa dedigim gibi takiii o adim atana kadar bekle baklim bilerek mi yapiyo bil.eyerek mi

benim ki de kendinde degil mal gibiyim diyip duruyo.. telefonda konusuyodu arkadasiyla bende skypetan dinliyodum anlatti iste herkes birbirine benziyo orda nereye gitsem 100 150 adam oturmus oylece duruyo diyo.. cay icmeyi ozledim falan dedi.. sonra asker adamin morali ihtiyaci olur moralimi bozma dedi arkadasina ben bu kadar oldugunu dusunmemistim :/ kaldi ki yeri rahatti canim yatmaktan skliyordu ona ragmen bu halde.. senin ki kirkagac orasi cok zordu belki gercekten cok kotu seyler yasadi piskolojisi gercekten bozuk :/ dun biraz sert ciktim askerinin yaptiklarina ama benimkinden sonra anladim kendinde degiller gercekten..

bize beklemek dusuyo canim allah sabrini veriyo.. skalim disimizi hersey guzel olacak insallah duzelecek..
ceguz ben sizin resminizi gormedim ya bi ativer de bakalim :)
Tmm cnm ;)

...

Eklentiler

• IMG_5113934047527.webp
    IMG_5113934047527.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_5128669271366.webp
    IMG_5128669271366.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 47
Back
X