Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim yabitti bizim iliski canım
burda istanbulda bi 5 dk uzagim da ama yok açıklama yok caba yokcanim yabitmez oyle hemen illa ki affettirecektir kendini canim simdi yanliz kalacak bol bol zamani olur dusunmesi icin.. yaptigi hatayi anlayacak..
sende biraz zaman gecsin sinirin gecer insallah ozaman bakarsiniz durumlara canim..
ama skma canini guzel olacak hersey insallah :/
Canim benim bak ben sana dun olanlari solimbitti bizim iliski canım
Sen simdi hic bisi yapma arama vs. Beklemede kal bakalim o ne yapicak eger bilerek bisi yapmiyosa bu senin icin bi cevaptir ozaman sorumlusu o olur haa psikoloji nedeniyle farkinda degilse mutlaka telafi eder sen istersen bi mesaj at ona yada abasina musait oldugu zaman gorusmek 8in bekledigini soyle once ailenle ilgilen sonra biz nasilsa gorusuruz falan de baklim ne yapicak hic bisi yapmazsa dedigim gibi takiii o adim atana kadar bekle baklim bilerek mi yapiyo bil.eyerek miburda istanbulda bi 5 dk uzagim da ama yok açıklama yok caba yok
benim ki de kendinde degil mal gibiyim diyip duruyo.. telefonda konusuyodu arkadasiyla bende skypetan dinliyodum anlatti iste herkes birbirine benziyo orda nereye gitsem 100 150 adam oturmus oylece duruyo diyo.. cay icmeyi ozledim falan dedi.. sonra asker adamin morali ihtiyaci olur moralimi bozma dedi arkadasina ben bu kadar oldugunu dusunmemistim :/ kaldi ki yeri rahatti canim yatmaktan skliyordu ona ragmen bu halde.. senin ki kirkagac orasi cok zordu belki gercekten cok kotu seyler yasadi piskolojisi gercekten bozuk :/ dun biraz sert ciktim askerinin yaptiklarina ama benimkinden sonra anladim kendinde degiller gercekten..
bize beklemek dusuyo canim allah sabrini veriyo.. skalim disimizi hersey guzel olacak insallah duzelecek..
Tmm cnmceguz ben sizin resminizi gormedim ya bi ativer de bakalim :)
Bende sizimkini isterim amaSonra pisman olma yazik olmasin ikinizede
Bende sizinkini isterim amaceguz ben sizin resminizi gormedim ya bi ativer de bakalim :)