• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
oy aynen benimde meslek hayatimin ilk gunu :) :) oh seninde gozun aydin tatlim :) bizde bi gorebilsek oyle askerlerimiziiii ah ah :)

Kozlar yarin meslek hayatimin ilk günü mini mini birler ile tanisicagim öğretmenimkelimesi ilk defa ggerçekci olacak benim icin .çok heyecanliyim askeri de dun de bugünde carsi iznine cikti o da pek bi mutlu uniformali fotografini gördüm allahim kurban olduguma çok yakismis :)
Ayy ne güzel bebegim hayirli olsun yeni isin :) sinif ögretmeni misin kii :)

[QUOTE="semizotu111, post: 36704640, msinif ne güzel bebegim hayirli olsun yeni isin :) sinif ögretmeni misin kii :)[/QUOTE]
Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)

[QUOizotu111, post: 36705458, member: 618765"]Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)[/QUOTE]
Hayirli olsun tekrar bebegim :) siz kamerada görüstünüz mü?[/QUOTE]
Yok bebegim gorusemedik ya :( ben istedim ama askerim bana cok tipsizim gorme beni boyle dedi.bide o simdi beni baskasinin gormesini sevmez internet cafeden gorusemeyiz yani bahanesi o ildu kuzum :(

[QUOizotu111, post: 36705458, member: 618765"]Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)
Yok bebegim gorusemedik ya :KK43: ben istedim ama askerim bana cok tipsizim gorme beni boyle dedi.bide o simdi beni baskasinin gormesini sevmez internet cafeden gorusemeyiz yani bahanesi o ildu kuzum :KK43:[/QUOTE]

ay benimki de ayni canim ya acemi birligine girmeden tras oldu internet cafeye geldi benim gormemi istemedi ama ben aglayinca acti mecburen :KK71:tabi bana actirmadi cok erkek var diye :) :) bakalim usta birligine gidince acacak mi :)

Hayirli olsun tekrar bebegim :) siz kamerada görüstünüz mü?
Yok bebegim gorusemedik ya :KK43: ben istedim ama askerim bana cok tipsizim gorme beni boyle dedi.bide o simdi beni baskasinin gormesini sevmez internet cafeden gorusemeyiz yani bahanesi o ildu kuzum :KK43:[/QUOTE]

ay benimki de ayni canim ya acemi birligine girmeden tras oldu internet cafeye geldi benim gormemi istemedi ama ben aglayinca acti mecburen :KK71:tabi bana actirmadi cok erkek var diye :) :) bakalim usta birligine gidince acacak mi :)[/QUOTE]
Hahha ben canli canli gördüm baska biriymis gibi geldi :)) bi sene idare edicez artikk her haliyle seviyorum ben onuu :)

[QUOizotu111, post: 36705458, member: 618765"]Tesekkur ederim tatlimm.:) evet kuzum sinif ogretmeniyim :)
Ayy o kadar özlemissin tipine bakican sankii :) neyse belki ilerde acmaya ikna olur canim

Hayırlı olsun canım :) Nice nice topluma hayırlı nesiller yetiştirirsin inşallah:KK36:

Kızlar düğün var çok yakın bi aile dostumuzun.KArdeşimin ayağı kırıldı, 12 vida taktılar, annemler gidemicek muhtemelen, ben gidicem ıspartadan aile dostumuzun oğlunun sünneti.7 Eylül'de.:KK43: Ve benim bi bahane bulup gitmemem gerek.Sonra hayırlı olsuna giderim diye düşünüyorum, bi yandan da gidiyim, askerim Kıbrıs'a 8 inde teslim olucak usta birliği için, sonraki hafta çarşı iznine çıktığında ziyaretine gidiyim diyorum.2 fikirde kaldım.Sizce napsam?o_O

Ben de çok merak ediyorum bebeğim askerimi o kıyafetlerin içinde. :KK68:

Back
X