Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Tbsn o nasıl söz olur mu hiç bunu düşünmen bile olmaz, ben çok zevk alıyorum sizi takip ederken...
aynen canim bende zevk aliyorum sizi takip etmekten.kasintilar icin gecmis olsun bi an once gecer ins.cok zor biliyorum bendede var ama sadece kollarimin ic tarafinda isilik gibi kabarciklar.senin butun vucudunda sanirim.ins.kremler iyi gelir.
alttaki bilgi gercekten sevindirici.bebisinin tombis olmasi guzel orada yazan ortalama hepsi ayni olmazki.pimpirikli olmamiz normal cok zorluklar cekerek bu gunlere geldik.saglikla kucagimiza alinca rahatliyacagiz ins.

alıcaz kiloları yapacak bişey yok:)) benim bir kaç gündür iştahım çok açıldı mesela, sanki yediklerim anında gidiyor. emin ol yakında sen de öyle olucaksın. oğluşlar da daha çok kilo alıcak, tosuncuk olucaklar inşallah. ben dün bişeyler hissetmeye başladım, önce anlamadımama bugun emin oldum. pıt pıt bişeyler oluyor içeride çok güzel bir hismiş. Rabbim herkese de nasip etsin inşallah. şimdilik çok hafif ve az oluyor. sen hissediyor musun canım?

amiiin canim Rabbim herkese nasip etsin.ayyy canim yaa cok guzel dimi onlari hissetmek.yuzum guluyor onlar hareket ettikce:)istahimin acilmasi konusundada haklisin cunku sen isteksiz bi sekilde yiyorum derken ben yiyemiyordum.simdi bende isteksizde olsa herseyi yemeye calisiyorum.yakinda benimde tamamen acilir.catlak sorunu olmasa kilolar verilir.canim yanlizmi bakacaksin bebislere yoksa baska cozumlerin varmi

selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok

Ayy hadi inşallah sorunsuz olur her şey bebişide en yakın zamanda alırsın kucağına....

merhaba kızlar anca yazıyorum sizlere amniyosentez yapıldı bana dn hiçte korktuğum gibi değildi doktorum sağolsun aret bey çok deneyimli bi fdoktor bi dakika bile sürmedi diyebilirim ağrımda olmadı oan acısız basit bi işlem gerçi deneyimde çok önemli .attabebek sormuşsun bukanda bakılan test türkiyeye 3 ay olmuş geleli biraz pahalı tek avantajı amniyosentezdeki 200 de 1 düşük riskini içermiyo anne kanından bakılıyo olması. sonuçta daha kısa sürede çıkıyomuş. ama doktorum buüne kadar enaz 2000 kadına yaptım hiçte bişeyy olmadı deyince okadar rahatladımki yaptırdım ücret olarakta 850 tl ödedim daha uygun bi fiyat şimdi dinleniyorum

Geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların temiz çıkar da senin de için rahat eder. Allah yardımcın olsun inşallah...

Tbsn o nasıl söz olur mu hiç bunu düşünmen bile olmaz, ben çok zevk alıyorum sizi takip ederken...
aynen canim bende zevk aliyorum sizi takip etmekten.kasintilar icin gecmis olsun bi an once gecer ins.cok zor biliyorum bendede var ama sadece kollarimin ic tarafinda isilik gibi kabarciklar.senin butun vucudunda sanirim.ins.kremler iyi gelir.
alttaki bilgi gercekten sevindirici.bebisinin tombis olmasi guzel orada yazan ortalama hepsi ayni olmazki.pimpirikli olmamiz normal cok zorluklar cekerek bu gunlere geldik.saglikla kucagimiza alinca rahatliyacagiz ins.

Çok sağol canım, kaşıntı her yerde maalesef, el kol bacak ağırlıklı ama bazen çok pis göbeğimde de oluyor... Bugün de sabah kalktığımda ayaklarımı tanıyamadım, kızarıklıkla birlikte balon gibi olmuşlar , daha neler görcem bakalım

Herkese iyi pazarlar

Çok sağol canım, kaşıntı her yerde maalesef, el kol bacak ağırlıklı ama bazen çok pis göbeğimde de oluyor... Bugün de sabah kalktığımda ayaklarımı tanıyamadım, kızarıklıkla birlikte balon gibi olmuşlar , daha neler görcem bakalım

Herkese iyi pazarlar

Gerçekten az çekmedin, Allah beterinden saklasın. Az kaldı dayan :)

kızlar merhaba nasılsınız?
isim düşünmeye başladınız mı?
alışveriş yaptınız mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 2013 mayıs anneleri bölümünü de takip etmeye başladım oradakiler almış bayağı bir şeyler:52:
biz de aldıklarımızı alacaklarımızı buradan resimli olarak paylaşalım fikir olur ne dersiniz?
:16::16:

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

gunaydın kızlar heyecandan uyuyamadım 6dan berı ayaktayım ınş.buz bebeklerım dayanıklı cıkarda transferım gerceklesır..

gunaydın kızlar heyecandan uyuyamadım 6dan berı ayaktayım ınş.buz bebeklerım dayanıklı cıkarda transferım gerceklesır..

bende heeyecanlıyımmmmmm inşş buz bebişlerinnnnnnn güçlü çıkarlarda transferin olur cnmmmm..:emir_bebek::emir_bebek:
sonrada rabbim sonuna kadar giden bi hamilelik nasip eder..
her anını yaşar tadını çıkarırsın inş.:16::16::16::16:
güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz:52::52::52:

bebıslerım çozulmus :nazar: gayet ıyıymıs 1.sı 1.kalite dıgerı orta kalıte.. dayanıklı cıkmıslar veletler:emir_bebek: 2de transferım war ıns.bu sefer hersey guzel olur

bebıslerım çozulmus :nazar: gayet ıyıymıs 1.sı 1.kalite dıgerı orta kalıte.. dayanıklı cıkmıslar veletler:emir_bebek: 2de transferım war ıns.bu sefer hersey guzel olur

canımm çok sevindimmmmmmm:46::46::46::46:
hadi alda gel buz bebişlerini:52::52::52::52::52:

cok guzel bi haber canim.buz bebisler dayanikliligini gosterdiler.anelerinin sicacik karnindada rahat ederler sıkı sıkı tutunup birakmazlar ins.test tarihine kadar 5000 subhanallahi ve bihamdihi okumayi unutma olurmu?Rabbimiz ol desin hep birlikte sevinelim ins.Amiiin...

kızlar merhaba nasılsınız?
isim düşünmeye başladınız mı?
alışveriş yaptınız mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 2013 mayıs anneleri bölümünü de takip etmeye başladım oradakiler almış bayağı bir şeyler:52:
biz de aldıklarımızı alacaklarımızı buradan resimli olarak paylaşalım fikir olur ne dersiniz?
:16::16:

Ben 7 ay gibiyken alayım diyorum ama o zaman da yürümek, gezmek zor olabilir belki...

Bence en önemlisi arabası, ana kucağı çıkarılabilir olanlar var, hatta aynı çıkan parçayı arabaya da monte edebiliyorsun.

İnşallahhh canım Allah emeklerini boşa çıkarmasım, her şey gönlünce olsun...

Back
X