Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]19 ocak test tarihi:21::21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Topiğin en güzel hamişleri, keyifler iyidir inşallah? Ben bugün resmen 2. tedavime başladım. İnşallah bu kez hamile kalabilirim. Dualrınızdan eksik etmeyin... Öpüldünüz...:52::52::52:

ironik tedavin hayırlı olsun canım inş bu sefer rabbim bebişini sana nasip eder,bende peşinden geliyorum ya bu adetimde yada birdahaki adetimle bende başlıycam

Topiğin en güzel hamişleri, keyifler iyidir inşallah? Ben bugün resmen 2. tedavime başladım. İnşallah bu kez hamile kalabilirim. Dualrınızdan eksik etmeyin... Öpüldünüz...:52::52::52:

Hayırlı olsun cnm yeni tedavinnnnnnn:nazar::nazar::nazar:
inşallah hamile haberlerini alırızz..:49::49::49::49::49::49:.
sonuna kadar giden bi hamileliği olur ve bebiğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınn inş cnm..
Rabbim gönlüne göre versin..
Darısı benin gibi tedavisini bekleyenlere:26::26::26::26:
şimdi sıra sizde as ve sennnnn:52::52::52::52::52:

Oooh hazırlıklar güzel :) Darısı başımıza... Kaşıntılar ne alemde?

Canım, sağol...sanki bu ara hafifledi gibi...en azından kriz anları azaldı, haftaya kontrolümü erteledim o arada hapları ve kremi bitricrm bakalım inşallah kortizon iğnesine gerek kalmaz kalırsada aman ne iğneler gördük:)

as canım transferin hayırlı olsun :nazar::emir_bebek:canım güzel haberlerini alacağız inşallah :)
lily canım ne güzel bitirmişsin nerdeyse eminim çok zevklidir düşüncesi bile insanı mutlu ediyor heyecanlandırıyor:9:
biz de yarı tatilde başlayacağız inşallah bir tane tulum bir ane de çıtçıtlı badilerden aldım birkaç tane de hediye geldi o kadar.. face de yokum ama en yakın zamanda da ordayıım inşallah:16::16:

Canım hoşgeldin face ede, çok zevkli alışveriş bazen de çok bunaltıcı :))) sürekli netten alışveriş yaptım 3 aydır, nerede en kaliteli , en uygun fiyat ara ara bulmaya çalıştım:) gönül ister ki dışarı çıkıp daha eğlenceli olsun ama kısmet olmuyor o her zaman...inşallah siz öyle yaparsınız...neticede ne olursa olsun insanın yavrusuna bir seyler ala hissi bambaşka, ben şimdiden kendimi unuttum, sağolsun arada eşim hatırlatıyor...senin cicilerde hayırlı olsun, çıtçıtlı badiler benim en çok aldığım şey oldu:) 15 tatilede az kaldı alırsınız gerisini :) toplu para olunca alışveriş yarım saat.... Sevgiler

EDİRNEcim sonuçlarının iyi çıkacağına inanıyorum seninde inanmanı istiyorum,LİLİYMEREDİN canım sanada geçmiş olsun inş ilaçlar şifa olur kaşıntına bu arada uykusuzluğun nasıl lavanta işe yaradımı?as84247 canım seninde transferin hayırlı olsun 19da inş müjdeli haberini burdan alırız tek embriyo konuldu diye sakın moralini bozma bana iki tane konulmuştu ikiside tutmadı

Gülsercin allahım gönlüne göre versin , inşallah doğal olurda birde bu transfer derdini çekmezsin , inşallah hamiş haberlerini alalım bir an önce, canım çok sağol, benim uykusuzluk problemin kaşıntı hastalığım ike tavan yaptı, lavanta baş ucumda asılı, psikolojik olarak bei rahatlatıyor , doktorumun kaşıntım için verdiği losyonda da lavanta yağı var, gercekten sakinleştirci, yapıştırıcı özelliği var, canm genelde alıştım uykusuz düzene, idare ediyorum ortalama 3 ay kaldı sonra zaten oğlumu göre göre uykusuz kalmaya razıyım, boş duvarlara bakıp uykusuzluktan halusinasyon görmektense...:) sevgiler

Hayırlı uğurlu gelsin inşallah ironik, inşallah hamile haberini tez zamanda alalım canımm, dualarımdasın ...

edırnecım almadım walla bu sefer ananası aklımdaydı sonrada usendım almadım=) bugun 3.gun alsamda bı yararı olmaz herhalde canım bu arada yenı gordum amsıyntez yaptrmısın ınş.temız cıkar canım sonucun cok dıkkat et kendıne..ben cok rahatım yaa ne bılım sureklı yatmıyorum ole ınş.kızlar mujdelı haber verırım tabı 19una kadar dayanbırsem gecenkınde 9.gun yaptrmıstım bu seferde stres olmustum deger artıcakmı dıe ama sımdı tam gununde yaptrmyı dusunuym belkı 1 gun oncesınden test alırım

Canım rahat olman çok güzel, çok önemli, tam gününü beklemen de çok güzel fikir çünkü ona şartlarınınca, önceden gel gitler yaşamak zor, inşallah tek seferde mutlu daim haberi alır hep beraber topiği şenlendiririz, dualarımız sana yoğunlaşıyor canım, 19 unda hep beraber coşmak dileğiyle ....sevgiler

sonuna kadar giden bi hamileliği olur ve bebiğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsınn inş cnm..

Flask canım darısı tez zamanda başına insallah , sen de dualarımızda ve aklımızdasın, haberdar et bizi kendinden , öptüm sevgiler

Canım, sağol...sanki bu ara hafifledi gibi...en azından kriz anları azaldı, haftaya kontrolümü erteledim o arada hapları ve kremi bitricrm bakalım inşallah kortizon iğnesine gerek kalmaz kalırsada aman ne iğneler gördük:)

Aynen valla, o bikaç iğne vız gelir :) Zaten şaka maka cidden az kaldı, çok şükür...

Flask canım darısı tez zamanda başına insallah , sen de dualarımızda ve aklımızdasın, haberdar et bizi kendinden , öptüm sevgiler

sağolll canım benimmmm..:16::16::16:
Allah razı olsunnnn..
bende bekliyorumm bi an önce başlamak içinnn:52:
sizleri takip etmeye çalışıyorumm facede çok çabuk ilerliyoo yazılar çok okuyamıyorumm:17:
ama buraya yazdıkalrınızdan haberim oluyo en azındannn..
benimde tedavim gelsede bende kendimden bahsetsem :26::26::26:
bende öptümmmm oğluşunla seniiiii:55::54::54::54::54::54:

Aynen valla, o bikaç iğne vız gelir :) Zaten şaka maka cidden az kaldı, çok şükür...

Çok Şükür canım az kaldı hele 7. Aya girince insan her an tetikte olası geliyor , bugün ağdaya gittim ohhh bir rahatladım bşr ay idare ediyor , bu arada aramızda 3 hafta var, 23. Haftanda ya senin minnak 23. Haftadaki çizelgedeki bebeği çok seviyorum ya çok minnoş gözüküyor ;) ben o hafta renkli görüntü almıştım sanki ona benziyordu :) sen de var mı görüntü

Allah razı olsunnnn..
sizleri takip etmeye çalışıyorumm facede çok çabuk ilerliyoo yazılar çok okuyamıyorumm:17:

Evet ya facete çok hızlı ilerliyor ama burdan da irtibatı kaybetmek istemiyorum kimseyle her zaman giremesem de takip ediyorum ben de burayı, merak etme gelecek o günler hem hamile haberini alıcaz hem bebeğin güzel gelişimlerini Rabb'inde izniyle sen gönlünü ferah tut, zaman su gibisin geçiyor bazen biz anlamasakta, tez vakitte kavuş sen Dr bebeğine inşallah canım

Çok Şükür canım az kaldı hele 7. Aya girince insan her an tetikte olası geliyor , bugün ağdaya gittim ohhh bir rahatladım bşr ay idare ediyor , bu arada aramızda 3 hafta var, 23. Haftanda ya senin minnak 23. Haftadaki çizelgedeki bebeği çok seviyorum ya çok minnoş gözüküyor ;) ben o hafta renkli görüntü almıştım sanki ona benziyordu :) sen de var mı görüntü

Ben de 30. haftaya gelmeyi iple çekiyorum :) Sanki sonrası daha rahat olacak gibi geliyor, tüm zorluklarına rağmen...

Bende ultrason görüntüleri var ama nedense çok net çıkmıyor :) Doktorla mı aletle mi alakalı, yoksa tesadüf mü bilmiyorum. Bugünlerde daha çok karnımda neye tepki veriyor onlara odaklandım sanırım. Benimki eşime mutlaka tepki veriyor mesela :)

Allah razı olsunnnn..

cnm burdan ordan önemli değil yeter ki takipte olalım, birbirimizden hbr alalım:)) hepinizin yeni ve güzel haberleri ile sevinmeyi dört gözle bekliyoruz

tedavin hayırlı olsun canım Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün. yeni tedavi mi yoksa dondurulmmmuş mu cnm?

tedavin hayırlı olsun canım Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün. yeni tedavi mi yoksa dondurulmmmuş mu cnm?

Allah razı olsun canım. Yenitedaviye başlıyorum. benim geçenki denememde dondurmak için embriyo kalmamıştı. İnşallah olur bu kez. Sen nasılsın, bebişler nasıl?

ironik tedavin hayırlı olsun canım inş bu sefer rabbim bebişini sana nasip eder,bende peşinden geliyorum ya bu adetimde yada birdahaki adetimle bende başlıycam

Sağolasın canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Ayy canım çok teşekkür ederim. Beni bir siz anlarsınız. Bir taraftan heyecanlı, umutluyum bir taraftan da çok korkuyorum yine olmayacak diye...
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Senin de tedavin en kısa zamanda başlar ve güzel haberinle mutlu oluruz inşallah...

Hayırlı uğurlu gelsin inşallah ironik, inşallah hamile haberini tez zamanda alalım canımm, dualarımdasın ...

Canım sağol, sen ve bebişin de benim duamdasınız. Rabb'im sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Canım hoşgeldin face ede, çok zevkli alışveriş bazen de çok bunaltıcı :))) sürekli netten alışveriş yaptım 3 aydır, nerede en kaliteli , en uygun fiyat ara ara bulmaya çalıştım:) gönül ister ki dışarı çıkıp daha eğlenceli olsun ama kısmet olmuyor o her zaman...inşallah siz öyle yaparsınız...neticede ne olursa olsun insanın yavrusuna bir seyler ala hissi bambaşka, ben şimdiden kendimi unuttum, sağolsun arada eşim hatırlatıyor...senin cicilerde hayırlı olsun, çıtçıtlı badiler benim en çok aldığım şey oldu:) 15 tatilede az kaldı alırsınız gerisini :) toplu para olunca alışveriş yarım saat.... Sevgiler

sen bebeğin iyi olun da alışveriş artık çok kolay bir tıkla hepsi elinde çıkıp bebişinle alırsınız zamanı geldiğinde boşver ..aldıklarını görmek isterim ocak şubat anneleri bölümlerini gezdim neler neler almışlar çok cici :)
ben de durmadan araştırıyorum netten hangisi kullanışlı ne almak lazım falan..odayı boyamakla başlayacağız işe sonra mobilya siparişi beşik kıyafet ..liste yapıyorum şimdi yakınlarıma soruyorum..netten 1-2 parça aldım ama asıl alışverişi martta yapacağız eşim daha erken diyor ben de netten bakıyorum..face de nerden görüşüyorsunuz bulamadım ben gerçi eceyle konuştuk bu işi ama sanırım beceremedim :1::1:

Back
X