Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

azalmasına çook sevindim canım. kokulara hassasiyet de zamanla geçiyor. bugun ilk kez yemek yaparken midem bulanmadı mesela. yeterince yerin yoksa park yatak ya da karyola tarzı sallanan beşikler iyi olabilir canım
bir kaç gündür göğüs kafesime doğru ağrılarım oluyor sende de oluyor mu? bugun ultrasonda biri altta biri üsteydi. üstteki baskı yapıyodur dedi doktor. bel ağrısı desen aldı başını gidiyor. Rabbim güç kuvvet sağlık versin de sonuna kadar sorunsuz gidelim inşallah. buarada benimkiler bugun gene tepişiyordu:)

bizim bebislerin biri 320 gramdi digeri 360 gr.yine biri arayi acmaya basladi.seninkiler nasil?aynimi gramlari?

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok

masaallah canim ya cok sevindim.bulantin olmadan yemek yapabilmene.kendim icinde sevindim 3-5 gune bende bulantisiz yemek yapabilirim demekki.ogluslarinda iyiymis onlarada masaallah.yerim ben onlarin tepismesini:)canim sikayetlerimiz hep ayni gidiyor.benimde gogus kafesimde agri oluyor ve nefes almak zorlasiyor.hele sirt ustu yatayim deyince.bel agrisida hep var.ama bunlar ayimiza gore abarti gibi gelsede su an doguma yakin tek bebek bekliyenler kadar toplam boylari.onlar itekledikce agri yapiyor tabi.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.amiiin canim sonuna kadar sorunsuz gideriz ins.ne ilaci verdi doktor.ben artik ilac gormek istemiyorum:)gerci boyle dedigime bakma aksamdan beri karnimda bi sanci var gobek deligimin cevresinde hemen magnezyuma sarildim kasilmadir diye.henuz ayni gecer ins.bizim bebislerde iyiler cok sukur tepismeye devam:)

senin de yakın zamanda geçecektir canım merak etme. dün doktorum üstteki bebiş baskı yapıyor göğüs kafesine dedi, e tabi büyüyen rahimde baskı yapar dedi. duble yani:)) ama bazen öyle fena oluyor ki nefesim kesiliyor, canım acıyor. bir de gerilmeden dolayı o bölge kaşınmaya başlıyor. bel ağrısı ayakta kalırsam, fazla yürürsem sanki sırtımdaki kaslar çekiliyormuş gibi oluyor. ama dediğin gibi sonuçta içeride iki canavar var:)) böyle olmamız normal. inşallah daha büyük sorunlar olmadan atlatırız canım. ilaç olarak nidilat diye bir ilaç verdi. ikiz gebeliklerde erken doğumu engellemek içinmiş. elimizden geldiğince onları orda tutmayı hedefliyoruz dedi. bir de tiroid hormon takviyesi verdi. onun dışında diğer ilaçlara ve progestan fitile devam.

selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok

canımm çok az kalmış hayırlısıyla al gel bebişleri:) bir ikiz anne adayı olarak Rabbim inşallah sana da nasip eder, kucağın bebişlerle dolar. dualarım seninle

bizim bebislerin biri 320 gramdi digeri 360 gr.yine biri arayi acmaya basladi.seninkiler nasil?aynimi gramlari?

benimkilerin biri 440 gr, diğeri 465 gr. aradaki fark normalmiş. sen iyice yemeye başlayınca seninkilerde hızla kilo almaya başlayacak bak gör az daha sabır:))

benimkilerin biri 440 gr, diğeri 465 gr. aradaki fark normalmiş. sen iyice yemeye başlayınca seninkilerde hızla kilo almaya başlayacak bak gör az daha sabır:))

masaallah subhanallah tebarakellah canim ne kadar guzel gelismisler.dr bizimkilere bile haftalarina gore gelisimleri iyi bi sorun yok dedi.neler yiyorsun genel olarak.ozellikle yedigin birsey varsa bende dikkat edeyim.zaten erken dogum riski var iyice minnacik olmasinlar dimi.yiyecekler konusunda tavsiyelerini bekliyorum.eleviti hergun aliyormusun?ben midem kotu olmasin diye duzenli icmiyorum:(ama baya azaldi duzenli icmeye baslarim artik.sevgiler canim

Canımmmm haydi hayırlısı , bismillah dualarım seninle, Rabbim ikisinede kavuşmayı nasil etsin canım benim... Bizde seni öpüyoruz çok , bol şans

Mimozacım maşallah ikiz minnaklara, kilolarına kırk bin kere maşallah, allahım bütün ikiz annelerini ve bebişlerini duble duble korusun :))) İYİKİ geldin tbsn mimozacımla ortak konuşmalarınız birbirinizi çok rahatlatıyor eminim , allahım sağ salim zamanında ikizleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...

canım dualarımız seninle inşallah ikisi de tutunur anneciğine 9 ay hiiiç bıırakmaz :)

çok saolun kızlar ınsallah bu sefer olur ve saglıklı bı gebelık gecırırım gelısmelerı haberdar ederım.gene basladı heyecanlar allah bızlerede nasıp etsın daha fazla aratmasın

masaallah subhanallah tebarakellah canim ne kadar guzel gelismisler.dr bizimkilere bile haftalarina gore gelisimleri iyi bi sorun yok dedi.neler yiyorsun genel olarak.ozellikle yedigin birsey varsa bende dikkat edeyim.zaten erken dogum riski var iyice minnacik olmasinlar dimi.yiyecekler konusunda tavsiyelerini bekliyorum.eleviti hergun aliyormusun?ben midem kotu olmasin diye duzenli icmiyorum:(ama baya azaldi duzenli icmeye baslarim artik.sevgiler canim

sağol canımm Rabbim hepimizin bebişlerine sağlık versin, onları korusun inşallah. aslında öyle çok yiyen bir hamile değilim, ben de şaşırdım. neler yediğimi yazıcam sonra sana. eleviti hergün içiyorum. gece yatarken almanı tavsiye edebilirim, ben bulantı zamanlarım öyle yapmıştım.

Canımmmm haydi hayırlısı , bismillah dualarım seninle, Rabbim ikisinede kavuşmayı nasil etsin canım benim... Bizde seni öpüyoruz çok , bol şans

Mimozacım maşallah ikiz minnaklara, kilolarına kırk bin kere maşallah, allahım bütün ikiz annelerini ve bebişlerini duble duble korusun :))) İYİKİ geldin tbsn mimozacımla ortak konuşmalarınız birbirinizi çok rahatlatıyor eminim , allahım sağ salim zamanında ikizleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...

lilycim gerçekten tbsn'in gelmesi çok iyi oldu. aynı şeyleri yaşayan birinin daha olması, paylaşmak çok iyi geliyor:) Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın

cnm dualarımız seninle .inşallah ikiside sımsıkı tutunurlar sana...

çok saolun kızlar ınsallah bu sefer olur ve saglıklı bı gebelık gecırırım gelısmelerı haberdar ederım.gene basladı heyecanlar allah bızlerede nasıp etsın daha fazla aratmasın

Amin canım inşallah, sonuna kadar güzel ve sağlıklı bir şekilde devam etsin...

kızlar moralim sıfır doktor yine gelişimde gerilik gördü 22 .haftamdayım ama bebek 20+1 de gözüküyo amniyosentez öneriyorum sana dedi plasentayı damarlarımı ayrıntılı inceledi bebeğin gelişimini engelliycek bi sebep yok ya size benzeyecek genetik olarak biraz ufak tefek bi bebek olacak yada down sendorumu olailir dedi ağladım durdum:( bide bi yöntemden bahsrtti türkiyeye yeni gelmiş anne kanında down sendromu riskine bakılıyomuş 2 haftada sonuç çıkıyomuş 1200 euro ücreti %99 sonuç veriyomuş şimdi doktoruma gidicem eğer yapalım derse yaptırıcam başka bi kadın doğumcuyada gidiyodum onu aradım oda yaptır dedi iş büyümüş dedi burda doktor ark.larımda bu kuşkuyla 9 ay nasıl geçirceksin en azından kanda baktır sonuç al diyolar
akşama yzarım size :( dualarınıza ihtiyacım var

kızlar moralim sıfır doktor yine gelişimde gerilik gördü 22 .haftamdayım ama bebek 20+1 de gözüküyo amniyosentez öneriyorum sana dedi plasentayı damarlarımı ayrıntılı inceledi bebeğin gelişimini engelliycek bi sebep yok ya size benzeyecek genetik olarak biraz ufak tefek bi bebek olacak yada down sendorumu olailir dedi ağladım durdum:( bide bi yöntemden bahsrtti türkiyeye yeni gelmiş anne kanında down sendromu riskine bakılıyomuş 2 haftada sonuç çıkıyomuş 1200 euro ücreti %99 sonuç veriyomuş şimdi doktoruma gidicem eğer yapalım derse yaptırıcam başka bi kadın doğumcuyada gidiyodum onu aradım oda yaptır dedi iş büyümüş dedi burda doktor ark.larımda bu kuşkuyla 9 ay nasıl geçirceksin en azından kanda baktır sonuç al diyolar

Canım arkadasım dualarımız seninle , habersiz bırakma bizi , aklımızda dualarımızda seninle ve yavrunla....Rabbim ikinizde korusun, sakın bu arada bünyeni sarsma ağlama çoook, sonra bebekte üzülür , ben benimkinden biliyorum , 3 gecedir ben kaşınmaktan huzursuzum oda içerde sürekli debeleniyor, allahım sen koru zor elde ettiğimiz en değerli varlıklarımızı...bakalım doktorun ne dicek? Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim?

Edirne, benim bildiğim amniyosentez de zaten %99 sonuç veriyor, o bahsettiği yöntem bundan farklı bir şey mi? Plasentadan doku alma var ama down sendromunu amniyosentez de belirliyor kesin olarak, bence araştırmadan pahalı bir şeyler yaptırma derim.

Kaldı ki 1-2 haftalık oynamaların normal olduğunu düşünüyorum.

2'li, 3'lü veya 4'lü testin yok mu, onların sonuçları nasıl çıktı ki sadece bebeğin boyuna bakarak böyle dedi?

canım iyi düşünelim iyi olsun inşallah dr ilk dediği gibi genetiktir ve ufak tefek bir bebektir..bol bol dua edelim sağlıklıdır inşallah bebeğin 3lü test ve ayrıntılı ultrasona girmemiş miydin? lütfen üzme kendini moralini yüksek tut :16:

Canım benim sessiz sessizde olsa takip ediyorum sizi, öyle her söylenene bozma moralini doktorlar sadece tahmin yapıyor kesin bişey söylemiyor ki, ihtimalleri degerlendiriyorlar, Rabbim öyle büyük ki ona tevekkül et ondan iste, dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım, Allah yardımcın olsun...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Back
X