Tbsn o nasıl söz olur mu hiç bunu düşünmen bile olmaz, ben çok zevk alıyorum sizi takip ederken....
Edirnecim sonuçların iyi çıkacak inşallah...
Benim alttaki çizelge çok mutlu etti, bugün doğsa yaşama şansı var... Ben yen bşr rahatsızlığa yakalandım kızlar bir haftadır hastane hastane doktor doktor tahliller felan,helâk oldum, gebelik kaşıntısı Hastalığı'na yakalandım, 4 farklı krem işe yaramadı başka uzman dermotoloğa gittik, hap ve iki krem verdi geçmez ise ki şu anda devam ediyor haftaya salı kontrolüm var o zaman kortizon iğnelere başlıcaZ, 100 mglık şeker yüklemen yüksek çıktı onun icinde diyet verdi oda düşmezse inisülin iğneleri , yani iğne olayında her şeyi tadacan sanırım hala 4 yediğim progynex iğne izlerim kalçamda....bu kaşıntının kötü yanı doğuma kadar sürebilirmiş, nedeni belli değil çözümleri ise geçici , kimi zaman çıldıracak gibi olunca erken bile aldıkları oluyormuş bebekleri çünkü çok şiddetli kaşıntılar geliyor, ben bşr haftada yara oldum bile, 3 ay sonraki Halim'i düşünemem şayet geçmezse... Güzel olan tek şey ise ki bu beni ayakta tutuyor bebeğim sağlıklı ve iyi bu kaşıntı ve ilaçlar onu etkilenecekmiş hatta iğne olursan ciğerlerini bile geliştirirmiş , oğlum haftasına göre yani alt çizelgeme baktımda kilosu maasallah bugün 860 gr olmuş teyzeleri... Allahım berberimize uzun sağlıklı ömür versin , bu uğurdaki arkadaslarımında göbişlerini doldursun hemen...