Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ağustos topiğindeki arkadaşlar , ben Temmuz Topiğinden ara sıra sıra size misafir geldim.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız..
Ama bence öncelikle bir topik listesi yapmayı üstlensin bir arkadaşınız,o şekilde herşey daha net izlenebiliyor...

merhaba kızlar nasılsınız ? 2-3 gündür giremedim iftarlar misafirler derken nasıl gidiyor tedaviler ?
geriye dönük okucam inşallah en kısa zamanda listeyede ekleyemediğim arkadaşları eklicem.şimdi çıkmamlazım kızlar bu arada benimde 2 tane dogum kntrol hapım kaldı 4-5 güne kadar başlarım bende inşallah tedaviye.allah bu mübarek günlerde yüzümüzü güldürsün inşallah.

siz cevap vermesenizde ben anlatacağım bugün ikincigün iğnemi yapamadım daha doğrusu tozları ve suyu enjektöre çekemedim 100 tl lik ilaç boşa gitti hemen eczaneye gittim.Onlar karıştırdı ben de eve gelip yaptım perşembe ilk kontrolüm var

eminim heyecandan olmuştur, senin canın sağolsun perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz...

Ağustos topiğindeki arkadaşlar , ben Temmuz Topiğinden ara sıra sıra size misafir geldim.

İnşallah hayırlı haberler alırsınız..
Ama bence öncelikle bir topik listesi yapmayı üstlensin bir arkadaşınız,o şekilde herşey daha net izlenebiliyor...

hoşgeldin cnm ece22 arkadaşımız yaptı listeyi tekrardan yeniliycek dediğin gibi dsha rahat izlenir öyle sen naptın tedaviye başladınmı ?

ben geldim ama kimse kalmamış burada . neyse durumdan bahsedeyim: doktoro gittim bugün gonal-f verdi. ilk dozu akşam yaptım şaşkınlığımdan eksik doz enjekte etmişim. tekrar iğne yapmam gerekti. :44: ( ama bu göbekten iğne acıtıyor yahu :5: ) eee sizlerde durum ne?

stress yapma dediğime bakma cnm elde değil tabiki bende olsam yapardım kafanı başka şeylerle dağıtmaya bak kitap okumak bana çok iyi geliyo mesela panik atağı öyle yendim ben :34::34:

canım ben üç yıldır stresi yenmek için yapmadık şey bırakmadım. hatta kafamı dağıtayım diye mastere başladım ama nafile ne master bitti ne bebek geldi. (hani kafamdan attığım an hamile kaldım efsanesi var ya) :5:

ben geldim ama kimse kalmamış burada . neyse durumdan bahsedeyim: doktoro gittim bugün gonal-f verdi. ilk dozu akşam yaptım şaşkınlığımdan eksik doz enjekte etmişim. tekrar iğne yapmam gerekti. :44: ( ama bu göbekten iğne acıtıyor yahu :5: ) eee sizlerde durum ne?

hadi bakalım hayırlı olsunnn, valla alışırsın canım, benim canım tatlıdırben bile yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın iğnelerini, kendini kasma derin nefes al göbeğin alt kısmının sağına ve soluna yapıyorsun değil mi?

hadi bakalım hayırlı olsunnn, valla alışırsın canım, benim canım tatlıdırben bile yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın iğnelerini, kendini kasma derin nefes al göbeğin alt kısmının sağına ve soluna yapıyorsun değil mi?

evet bugün sağdan yaptım mesela. sana doktorun ovitrelle verdi mi? ilacı nerede saklıyorsun?

yarın verecek galiba, buz dolabının kapağında sakla, daha önce yumurta takiplerimde öyle yapmıştım ,)

ben de daha önce aşılama oldum iki kere o zaman buzdolabının kapağında saklamıştım da biraz önce bir topikte buzlukta saklama ile ilgili bir şey okudum da kafam karıştı. neyse doğru biliyormuşum...teşekkür ederim canım...

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

yaş 35 ..ilk deneme .. kent hastanesi..bilinmeyen inferlite ..tedavinin listeye eklermisiniz

sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?

cnm benimde polip vardı bebeğin gelişeceği yerde histereskopi yapıldı ..ve doktorum 1 ay bekledi bizde yeni başladık tüpbebeğe ..10 gün çok erken 10 güne kadar cinsel ilişki bile vermedi

ben de daha önce aşılama oldum iki kere o zaman buzdolabının kapağında saklamıştım da biraz önce bir topikte buzlukta saklama ile ilgili bir şey okudum da kafam karıştı. neyse doğru biliyormuşum...teşekkür ederim canım...

kesinlikle buzlukta saklama diye bişey yok yazık edersin iğnelere buzdolabı kapağında sakla cnm

:nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]adetin 4. günü kntrole gidicek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedaviye başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mmine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]alman hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yarensardunya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonlight35[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]bilinmeyen inf.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gizems[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]floransa nightingle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ptselda[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]regliyni bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

kızlar ben bugün üçüncü iğnemi yapıyorum yarın kontrol var ama ilk iğnede sağ kasığımda ağrı olmuştu ikinci de hiç ağrı olmadı yanlış mı yaptım acaba :( benim ikinci ama ben ilk gibi acemi davranıyorum yaş 35 olunca beni acayip bir korku sardı doktor umutlu ama ben hayırlısı diye dua ediyorum.şimdi bunları yazarken inanın bacaklarım titriyor.Allah hepimiz için hayırlısını versin

merhaba kızlar, önce eksik kalan bilgilerimi tamamlıyım yaş:36, 1.deneme ve ege üniversitesi...

bugün kontrolüm vardı sonuç öğleden sonra belli olucak ama şimdilik solda 1 yumurta (kistler arasında), sağda 3 tane ama 2 si büyük 1 i küçük dedi doktor kan sonuçlarına göre öğleden sonra bilgi vericekler. ama asıl sinir bozucu olan bende ara sıra bartalon kisti oluşuyor ve şimdi tam sırasıymış gibi yine oldu :( dr. bir şey yapamayız antibiyotik kullanman lazım çünkü dedi, ama yumurta toplanana kadarda patlamaması lazım dedi, bakalım değerlendireceklermiş onu da.. zaten bir aksilik çıkmasa şaşardım...

gunaydın kızlar tedavıye basladım dun 2.ıgnemı oldum valla ben tıp merkezıne vrduryrm kendım cesaret edemedımne olur ne olmaz dıe..ama ınanılmaz agrımoluyor normalmıkı bu agrı anlamadım..cumartesı kontrolum war benıde ekleyın lısteye=) umut tup bebekte tedavı oluyrm yas 24 erkek ınfertılesı 1.ve son denemem olur ınş=)

gunaydın kızlar tedavıye basladım dun 2.ıgnemı oldum valla ben tıp merkezıne vrduryrm kendım cesaret edemedımne olur ne olmaz dıe..ama ınanılmaz agrımoluyor normalmıkı bu agrı anlamadım..cumartesı kontrolum war benıde ekleyın lısteye=) umut tup bebekte tedavı oluyrm yas 24 erkek ınfertılesı 1.ve son denemem olur ınş=)

ağrı bende de var ama çok fazla değil sadece sağ tarafımda dün daha çoktu bugün azaldı gibi bilemiyorum

Back
X