- 20 Nisan 2010
- 3.173
- 1.641
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz cevap vermesenizde ben anlatacağım bugün ikincigün iğnemi yapamadım daha doğrusu tozları ve suyu enjektöre çekemedim 100 tl lik ilaç boşa gitti hemen eczaneye gittim.Onlar karıştırdı ben de eve gelip yaptım perşembe ilk kontrolüm var
Ağustos topiğindeki arkadaşlar , ben Temmuz Topiğinden ara sıra sıra size misafir geldim.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız..
Ama bence öncelikle bir topik listesi yapmayı üstlensin bir arkadaşınız,o şekilde herşey daha net izlenebiliyor...
tühhh kötü olmuş... çıkacakmış o para senden öyle düşün :)) bende en çok neye bozuluyorum biliyormusun bir sürü para veriyorsun ama bu seni iyileştiren, tedavi eden bir şey değil, hamile kaldın kaldın kalamadın gitti paracı
olsun da yeter ki ama zor ben 35 yaşındayım
eminim heyecandan olmuştur, senin canın sağolsun perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz...
stress yapma dediğime bakma cnm elde değil tabiki bende olsam yapardım kafanı başka şeylerle dağıtmaya bak kitap okumak bana çok iyi geliyo mesela panik atağı öyle yendim ben![]()
ben geldim ama kimse kalmamış burada . neyse durumdan bahsedeyim: doktoro gittim bugün gonal-f verdi. ilk dozu akşam yaptım şaşkınlığımdan eksik doz enjekte etmişim. tekrar iğne yapmam gerekti. :44: ( ama bu göbekten iğne acıtıyor yahu) eee sizlerde durum ne?
hadi bakalım hayırlı olsunnn, valla alışırsın canım, benim canım tatlıdırben bile yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın iğnelerini, kendini kasma derin nefes al göbeğin alt kısmının sağına ve soluna yapıyorsun değil mi?
evet bugün sağdan yaptım mesela. sana doktorun ovitrelle verdi mi? ilacı nerede saklıyorsun?
yarın verecek galiba, buz dolabının kapağında sakla, daha önce yumurta takiplerimde öyle yapmıştım ,)
AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER
[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]agustosta tedavisine başlıcak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilla82[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]moonliğht[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]teadvisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sebep yazmamışım farkettim benim polip vardı bebeğin yerleşeceği yerde 3 tane ve yumurtalık rezervim az.
ben çarşambaya kontrol randevusu aldım tedavi için daha erkenmi sizce 10 gün oldu histereskopi olalı ne dyosunuzz? şimdi ben bi sonraki adetimi bekliyom diyom ama tabi doktorun kararıda önemli ağustosun sonunda tekrar adet olcam ozaman mı başlasam?
ben de daha önce aşılama oldum iki kere o zaman buzdolabının kapağında saklamıştım da biraz önce bir topikte buzlukta saklama ile ilgili bir şey okudum da kafam karıştı. neyse doğru biliyormuşum...teşekkür ederim canım...
gunaydın kızlar tedavıye basladım dun 2.ıgnemı oldum valla ben tıp merkezıne vrduryrm kendım cesaret edemedımne olur ne olmaz dıe..ama ınanılmaz agrımoluyor normalmıkı bu agrı anlamadım..cumartesı kontrolum war benıde ekleyın lısteye=) umut tup bebekte tedavı oluyrm yas 24 erkek ınfertılesı 1.ve son denemem olur ınş=)