Merhaba canlarım umarım herkes iyidir inanın ben 24 saat içinde 3/4 saat uyuyorum geriye kalan tümvakit Aren artıkkendimi iyice unuttum şu an bir elim iki pompayı tutuyor sütümü sağıyorum diğeriylede size yazıyorum topik çok durgun olmuş çünkü kızlar ... Areni hem 2 saatte bir sütümü sağarak biberonla besliyordum aada memem şimdi biberonu kesip tamamen memeye adapte etmeye çalışıyorum yani anlayacağınız epey zorlu bir süreç çünkü küvezde epey alıştı rahata biberona hem de emme refkexi daha yeni gelişiyor çok şükür kilosu doğduğu günün üzerine çıkmaya başladı yeni dün göz işitme testleri iyi çıktı kilosuda iyiye gidiyor. . Ama ben de bitiyorum arka arkaya aralıksız mama biberon sütüm biberon bide arkasından pompa sağımı sonra gaz sonra alt değiştir sonra bunları kaynat ... Gündüzüm gece gecem gündüz çooook şükür Rabb'ime bugünleri yasıyorum Allah'ım hepinize yaşatsın bebeğiyle uğraşacağıgünleri ... Kendinize iyi bakın.. Doğurdum diye Yada nete giremiyorum diye sizi unuttum sanmayın her daim dualarımdasınz... Güzel haberlerinizi umutla bekliyorum haftaya evde arene dua okutucaz erkenden 40 ı beklemeden hepiniz için dua edicem... Sevgiler
Tam topiği açarken acaba yeni bir annemiz daha oldu mu diye düşündüm kiii ne güzel ilk ikiz annemiz de doğum yapmış
Hayırlı uğurlu olsun, dualarım onunla, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah...
Bende 1 Mayısta kontrole gidiyorum ve buz bebeklerimle Rabbim nasip ederse 5. Denemeye start vereceğiz, geçen sene beraber tedavi gördük ve buz bebeklerim hala beni bekliyorlar, umarım bu kez bende bebeğimi kucağıma alabilirim...
Nörüyonuz bacılarAren bugün 1 aylık oldu ) kuzum her gün büyüyor ... Gerçi güzel haberi kendisi verir ama ben yazmışken söyleyeyim ...Mimoza ikizlerimizin annesi bugün doğum yaptı ..Aren abileri gibi onlarda anneye kavuşmak için acele ettiler :))) henüz konuşamadım onunla ama hepimiz bol bol dua edelim ki bildiğim kadarı ile küvezdeler inşallah hemen anne kucağına gelirler ... Önümüzdeki hafta oğluşun kırkı çıkacak ...ben bugün pedikür e gittim gecen de maniküre :))) artık yavaş yavaş fırsat buldukça bakıma giriyorum ...çok ciddi bakıma ihtiyacım var :))) öptüm hepinizi
Tam topiği açarken acaba yeni bir annemiz daha oldu mu diye düşündüm kiii ne güzel ilk ikiz annemiz de doğum yapmış
Hayırlı uğurlu olsun, dualarım onunla, Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin inşallah...
Bende 1 Mayısta kontrole gidiyorum ve buz bebeklerimle Rabbim nasip ederse 5. Denemeye start vereceğiz, geçen sene beraber tedavi gördük ve buz bebeklerim hala beni bekliyorlar, umarım bu kez bende bebeğimi kucağıma alabilirim...
Canım hayırlı uğurlu olsun bu sefer kavuş sende inşallah bebeğine Yada bebeklerine ..Rabbim hepinize nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın haberdar et bizi tedavinle ilgili gelişmelerde ..öptüm
tubişimmmmm demek 1 mayısla strart veriyosun buz bebeişlerini almak için..
hayırlı olsun cnm şimdidenn..bende en kısa zamanda inş başlıyorumm ..aynı zamanlarda olucak belkidee..
tedavilerimiz..inşallah cnmm bu sefer son tedavin olurr ..ve seneye bu zamanlar bebiş veya bebeişlerin kucağında olur..
tabii benim ve isteyen herkesinde :26::26::26:
aayyy mimozacim cok heyecanlandim.bebislerin gelmis.hayirli ugurlu olsun.Rabbim anali babali buyutsun.bi an once kucaginda olsunlar ins.
bende simdi nstden ciktim.sancilar devam ediyor ama acilma,kanama,su gelmesi gibi bi durum olmadigi icin durmadan muayene oluyoruz.carsamba gunu dr. kritik zamanlari atlattik heran gelebilirler dedi.hakkimizda hayirlisi artik...
lilycim sanada tebrikler 1ayi geride birakmissiniz.hayatiniz duzene girmeye baslamis masaallah ne guzel.darisi basimiza ins.
tubishcim sanada hayirli olsun.hayirli guzel haberlerini aliriz ins.amiiin
bekleyen butun arkadaslarda bi an once hamile kalsin,hamile olan arkadaslarda saglikla zamaninda bebeklerini kucagina alsinlar ins.
merhaba canlarım
bir süredir size yazamadım son haftalarda epey sıkıntılar yaşadım. hiç kalkmadan yatarak geçirdim, gebelik kolestazı denen bir hastalıkla uğraştım vs vee en sonunda sabırsız oğluşlarım gelmeye karar verdiler:)) şuan ikisi de küvözde, sağlık durumları iyi ancak ağızdan beslenmeye alışmaları gerekiyor. ne zaman çıkacakları belli değil.ben bugun taburcu oldum. onları orda bırakmak içimi acıttı, artık onların evine gelmelerini bekleyeceğim. yaşadığımız son zorluk bu olsun inşallah.. darısı gün sayan, yeniden deneyecek güzel anne adaylarımızın başına. hepinize çok dua ettim doğumda. Rabbim hepinize nasip etsin inşalah
Nörüyonuz bacılarAren bugün 1 aylık oldu ) kuzum her gün büyüyor ... Gerçi güzel haberi kendisi verir ama ben yazmışken söyleyeyim ...Mimoza ikizlerimizin annesi bugün doğum yaptı ..Aren abileri gibi onlarda anneye kavuşmak için acele ettiler :))) henüz konuşamadım onunla ama hepimiz bol bol dua edelim ki bildiğim kadarı ile küvezdeler inşallah hemen anne kucağına gelirler ... Önümüzdeki hafta oğluşun kırkı çıkacak ...ben bugün pedikür e gittim gecen de maniküre :))) artık yavaş yavaş fırsat buldukça bakıma giriyorum ...çok ciddi bakıma ihtiyacım var :))) öptüm hepinizi
maşallah aren paşa ya kocamanolmuştur oşimdi kuzucuk :X ohhh bakımada girdin desene eeeeeeee okadar zor zamanlardan sonra fazlasıylahakettin gü<zel anne
lily daha varhamile takvimim yanlışkendimii fil gibi hissediyorum 2yıldır hamileymişim gibi geliyor... aşagı yukarı edirneyle beraberz tabi bizimkilerde erkenci olmazlarsa :) benim kızımda çok zor alışmıştı emmeye tam alıştı dedim ilaç kullanıyorum dye emziremedim... bakımlar yapılmış arkadaşım üzülme iyi olmuştur saçların ....lohusa psikolojisi heşreye ağlıyo insan odönemde ...Amanın edirnem girmez olaydım saçım için bakıma :) röfle attırdım hemen aren dazla beklemesin diye esas kuaförüm uzaktı iğrenç bir röfle ile ağlayarak evime döndüm şimdi röfleyi felan umursamıyorum oğlum iyi olsunda ben saçı başı şimdi ne yapayım moral bulmak için kuaföre gidip ağlayarak dönmek çok sinir bozucu... Bugün arenin inci hepatit aşısı oldu ağlamasını duymadığımız için epey ağladı yüreğimiz dağlandı wallahi9 mayısta da 3 tan aşısı varmış verem vs o zaman esas çok canı acıyacak ve ağlayacakmış (( artık sağlığı için katlanıcaz ... Bu perşembe arenin kırk mevlütü var oğluş kıyafetleriyle 3 kilo 700 gr tartıldı sağlık ocağında yani 3 bucuk kilo diyelim .. Dün gündüz boyu emzirmeye çalıştım gecede biberon verdim artık bu gecede biberon vermicem memeyi denicem şu biberondan yavas yavaş kurtarmaya çaışuoum artık kilosuda iyi şükür ama inanır mısın hala sarılığı tam geçmedi ya delircem 1 aylık oldu ... Sen nasılsın bebiş nasıl? Az kaldı şafak kaç?
Mimozam zaten sürekli iletişim galindeyiz ikimizde 33 te doğurduk nasıl aren geldi evine ikizlerde saplıkla gelecek inş hep söylüyorum kendimi öyle teselli ediyordum aren küvezde iken çünkü anne karnından sonra en güvenli yer olan küvezdeler şimdi onlar sen içini ferah tut hazır oldujlarında kucagına gelecekler çok şükür ki sadece beslenme alışacaklar allah başka sıkıntı vermesin çok şükür solunum sıkıntıları yok kan degerleri iyi...
Ben bugün oğluşu emzirme pratiği yapamadım aabah aşı oldu ağladı uyuyor öğlen denicem ama gene derin derin uykulara daldı öğleden sonra 4 bhucukta endokronoloji uzmanına gidicez benim için gebeyken şeker hastası idim ya son durumum ne diye bakıcaz .. İnş diyabetim geçmiştir wallahi diyabet hastası olma çok zor inisülün vs inş gerek kalmasın... Mecbur gene sütümü sağıp annrme bırakıcam şimdi 1 ay sonraya anca randevü almışım iptalde edemiyorum aren bşr gün daha beklesin olmadı gece hep emziririm...bu arada dün makale okudum bebeklerin emme reflexkeri erken premature bebeklerde geç olurmuş yani acaba aren tam miyadınımı bekliyor hani 23 nisan da doğacak normlde o gün kalkıyormuşum aren zırıl zırıl ağlayıp meme istiyormuşşş aramıyormus :)) allahım o günleri göster :))
Doğuma az kalmış arkadaslarım sizler nasılsınız? Son durumlarınız nedir? Gitensu senin az kaldı? Bsşka?
Tedavileri devam edeb canlar nasılsınız? Menac son durum ne ? Diğer canlar?
ÖptM herkese iyi bir hafta diliyorummmmm ve sizi kocaman öpüyorummm
Amanın edirnem girmez olaydım saçım için bakıma :) röfle attırdım hemen aren dazla beklemesin diye esas kuaförüm uzaktı iğrenç bir röfle ile ağlayarak evime döndüm şimdi röfleyi felan umursamıyorum oğlum iyi olsunda ben saçı başı şimdi ne yapayım moral bulmak için kuaföre gidip ağlayarak dönmek çok sinir bozucu... Bugün arenin inci hepatit aşısı oldu ağlamasını duymadığımız için epey ağladı yüreğimiz dağlandı wallahi9 mayısta da 3 tan aşısı varmış verem vs o zaman esas çok canı acıyacak ve ağlayacakmış (( artık sağlığı için katlanıcaz ... Bu perşembe arenin kırk mevlütü var oğluş kıyafetleriyle 3 kilo 700 gr tartıldı sağlık ocağında yani 3 bucuk kilo diyelim .. Dün gündüz boyu emzirmeye çalıştım gecede biberon verdim artık bu gecede biberon vermicem memeyi denicem şu biberondan yavas yavaş kurtarmaya çaışuoum artık kilosuda iyi şükür ama inanır mısın hala sarılığı tam geçmedi ya delircem 1 aylık oldu ... Sen nasılsın bebiş nasıl? Az kaldı şafak kaç?
hadi ya şu kuaförlerin bazılarına gerçekten gıcık oluyorum gerizekalılar ....inş. 9 mayısıda astlatır o merak etme çoğu bebekte sorun yaratmıyo artık aşılar sadece karma aşı birazrahatsızlık verebilir hiç korkma ..hadi allah kabul etsin şimdiden mevlüdünüzü resim koyarsın face e artık arenciği görelim yakışıklı pozlar versin de.dediğin şeyi çoğu aRK.DA DUYDUMZAMANIONDAN ÇNCE DOĞAN BEBEKLERDE OLUYOMUŞ ZAMANI GELİNCE Bİ BAŞLIOYLARMIŞ AĞLAMAYA DEMKKİ BEBKLERDE BİLİYOLAR DOĞCAKLARI ZAMANI ALLAHIN MUCİZESİ İŞTE BENDE 36 YI DOLDURUYOM BU HAFTA HAFTAYA CUMA ÇAPADAYIM YİNE KONTROLE GİDİCEM. ŞEWKER İÇİNDE ALET ALDIMAÇTOK ÖLÇÜYOM DİYET YAPIYORUM BAKALIMBİDE ONUN İÇİN TAKİBE GİDİYPRUM ÇAPAYA KOŞTURUYOM HABİRE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?