He ya gene sessizleşti topik dur canlandıralım ajuk edirne:) kıss çapa iyidir hayırlı olsun prof felan mı neden değiştirdin? Anlat... Ben de ne yapayım zombie lili olarak devam ediyom hayata:))) aren şükür üç gündür evinde beşiğinde yarın ilk doktor kontolü var, mememi alamıyor her beslenmede önce mememi almayı öpretmeye çalışıyorum sonra pompaya sağıyorun biberonla besleniyor küvezde 12 gün iyi alışmış maasallah, günde 10 defa altını kakalıyor :))) maasallah... 24 saat ellemesen uyanmayacak uykucu bi kere ağlama sesini duymadık herkes tadını çıkar diyo ama alarmlarla besliyos uykuda kalırım diye...hala kendini anne karnında sanıyor ama her gün daha iyi olacak inş tek derdim kilo kaybetmemesi inş yarın tartı beni üzmez... Göbeği henüz düşmedi 2 hafta oldu, sarılık azda olsa var, ilk banyosu için sabırsızlanıyorum doktor göbek düşünce yaptırın dedi ama yarın belki doktor dönüşü yaptırırız çünkü gövek düştü düşecek..ben insan halime dönemedim henüz hatta iyice insan dışıgarip bir tipe büründüm zaten beyaz olan saçlarım şyice beyazlamış dipten :)))))) gebelikte 15 kilo aldım , lohusalıkta süt olsun diye diye 30 kilo alacam:)))) öpüyorum hepinixi ve arende size melekleri aracılığı ile kocamannnn öpücükler konduruyor yanaklarınıza kokulu kokulu...
yok prof. değil canım prof.ler üniversitede dooğuma girmiyolarmış özele çağırıyolarmış hastaları... ben daha önce çapada çalışıyodum orda çok ark. var.bilmiyorum bakalım yarın bi gidiyim muayeneye bakıcaz kesin kararımı ozaman vericem .oyyy oyyy arencik napsın öğrencek annesi .altını bukadar yapması normal .hadi bakalım nekadar aldıgörelim haber ver bize arencikten.diyet falan yapma zaten sütün gitmesin asıl şimdi yemen lazım arenciğe süt lazım biran önce toparlasın kendini saçlarıda boyarsın bi güzel mis gibi olursun sen güzel anne