kızlarrrrrrrr bazılarınız tanır beni dondurulmuşlarım tutmamıştı sizin gibi ağustosta başlamıştım ama nasip olmadı,şimdi siz sırayla doğururken bugün hamile olduğumu öğrendim rabbimmmmmmmm yüce allahım nasip etti,9 ay arkanızdan geliyorum beta 51 bugün dua edin rüyam mucizem devam etsin..doğuran arkadaşlar güle güle büyütün inşalllah,allahım hepimizin yardımcısı olsun..
kızlarrrrrrrr bazılarınız tanır beni dondurulmuşlarım tutmamıştı sizin gibi ağustosta başlamıştım ama nasip olmadı,şimdi siz sırayla doğururken bugün hamile olduğumu öğrendim rabbimmmmmmmm yüce allahım nasip etti,9 ay arkanızdan geliyorum beta 51 bugün dua edin rüyam mucizem devam etsin..doğuran arkadaşlar güle güle büyütün inşalllah,allahım hepimizin yardımcısı olsun..
hepinize teşekkür ederim,allahım hepimizin yüzünü güldürsün,BU AYKİ ADETİMLE TEDAVİYE BAŞLAYACAKTIM TEKRAR KALAN 2 dndurulmuşumla yeni bi sayfa açacaktım ama göğüslerimdeki anormallik beni şüphelendirdi,test yaptım 2 kez silik çizgi çıktı regl günümde kan 51 çıktı,yarın tekar kan vericem inşallah katlar Rabbimmmmm,umudumu asla yitirmedim arı sütü bal polen yada bilmiyorum mutlaka birşey vesile oldu,Rabbim ol dedi.İnşallah devamı gelir dua edin nolur..
çokkkkkk şükür Allahıma 132 olmuş beta hcg bugün 2 katı yani,deneyimli arkadaşlar ne zaman kese ve kalp atışı görebilirim??
canım senide tebrik ederim,Allah bağışlasın kuzularını..yarın keseyi görmeye gidicez inşallah herşey yolunda gider dualarınızı eksik etmeyin
Herkese Merhaba,
Uzun süredir yazamadım, ama herkesin yazılarını okudum, iyi haberlerinizi aldım. Ben de 3 Mayıs Cuma günü minik kızımızı dünyaya getirdim. Sürecin başından beri hep birbirimize destek olduk, artık mutlu sonucu da paylaşmak hakkımız herhalde. Şu an bebek de iyi, ben de iyi sayılırım, toparlanmaya çalışıyorum. Normal doğum olsun diye çok uğraştım, en son suni sancı verildi ancak rahimde açılma olmayınca (bebeğin kordonu ilerlemesine engel olmuş) sezaryene döndük. Ama sonuç itibariyle gerçekten çok güzel bir his, bütün arkadaşlarıma canı gönülden bunu yaşamalarını diliyorum...
Doğum yapan arkadaşlar, emzirme sorunu yaşıyor musunuz? Başka konulara da bakacağım ama sizlerle ortak anlamda bir sorun mu yaşıyoruz diye sormak istedim...
Herkese sevgiler...
merhabalar anca fırsat buup yazabildim ben doğum yaptım 30 nisanda bbeğim 2400gr gayet sağlıklı sarılığımız yok sadece süütüm çokaz emzirme problemimiz var biraz olsun mamayla takviye yapıuyoruz napalım heepinizi öpüyorum ececimde doğum yptı şimdiden tebrikler yelkenaycım çok sevindim inş. kalp atışlarınıda görüceksin
tek isteğim beraber yola çıktığımız tüm ağustos topiği öncelikli olmak üzere isteyen herkese rabbim bu evlat sevgisini yaşamayı nasip etsin
Kzılarrr herkeze merhaba yarın sabah saatlerinde oğlumun doğumu gerçekleşecek hepinizin dualarını bekliyorum sezaryana girmeden önce hepinizin isimlerini söyleyeceğim ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?