He ya gene sessizleşti topik dur canlandıralım ajuk edirne:) kıss çapa iyidir hayırlı olsun prof felan mı neden değiştirdin? Anlat... Ben de ne yapayım zombie lili olarak devam ediyom hayata:))) aren şükür üç gündür evinde beşiğinde yarın ilk doktor kontolü var, mememi alamıyor her beslenmede önce mememi almayı öpretmeye çalışıyorum sonra pompaya sağıyorun biberonla besleniyor küvezde 12 gün iyi alışmış maasallah, günde 10 defa altını kakalıyor :))) maasallah... 24 saat ellemesen uyanmayacak uykucu bi kere ağlama sesini duymadık herkes tadını çıkar diyo ama alarmlarla besliyos uykuda kalırım diye...hala kendini anne karnında sanıyor ama her gün daha iyi olacak inş tek derdim kilo kaybetmemesi inş yarın tartı beni üzmez... Göbeği henüz düşmedi 2 hafta oldu, sarılık azda olsa var, ilk banyosu için sabırsızlanıyorum doktor göbek düşünce yaptırın dedi ama yarın belki doktor dönüşü yaptırırız çünkü gövek düştü düşecek..ben insan halime dönemedim henüz hatta iyice insan dışıgarip bir tipe büründüm zaten beyaz olan saçlarım şyice beyazlamış dipten :)))))) gebelikte 15 kilo aldım , lohusalıkta süt olsun diye diye 30 kilo alacam:)))) öpüyorum hepinixi ve arende size melekleri aracılığı ile kocamannnn öpücükler konduruyor yanaklarınıza kokulu kokulu...
Çok şükür canım benim çok şükür..bugün 14 gün oldu , unutmam namazımı çok sağol sen de hatırlattığın için ..bugün nasip oldu kendim için kontrole gitmek sezeryan yerim çok sancılanıyordu neyse biraz ödem ve enfeksiyon var önemli değil hastaneye git gel 3 saat gecti o ara annem besledi biberonla ki zaten biberonla besliyos daha beni alamıyo...bi özledim eve gelmek istedim bi an evvel...rabbim hepinize yasatsın bunu..ben de seni çoook öpüyorummm
yok prof. değil canım prof.ler üniversitede dooğuma girmiyolarmış özele çağırıyolarmış hastaları... ben daha önce çapada çalışıyodum orda çok ark. var.bilmiyorum bakalım yarın bi gidiyim muayeneye bakıcaz kesin kararımı ozaman vericem .oyyy oyyy arencik napsın öğrencek annesi .altını bukadar yapması normal .hadi bakalım nekadar aldıgörelim haber ver bize arencikten.diyet falan yapma zaten sütün gitmesin asıl şimdi yemen lazım arenciğe süt lazım biran önce toparlasın kendini saçlarıda boyarsın bi güzel mis gibi olursun sen güzel anne
liliycim eve geldiniz ya daha hiç birşeyi dert etme kendine bundan sonra herşey çok güzel olacak inş,yakında seni emmeyede başlar hiç merak etme dualarına amin diyorum canım sağol aeo
Karar verdin mi canım? En hayırlı doktorla karsılaş inş... aren 2 kilo 800 gr olmuş doktor kilo alımını iyi bulmadı mama takviyesi yapabilirsiniz dedi doğduğu kilo. 3 kilo 40 gr idi ve aradan 15 gün geccti ondan 3 günde 20 gr az almış zaten belliydi bunu biliyordum ben az besleniyo şimdi bu gece mama vericez bir kez yarında gene kontrolü var...
sağol cnaım gittim uzman muayene etti kafa ve kol boyu küçük ama bi sorunm çıkmaz büyük ihtimaldedi haftaya kurula çağırdı hocalar görcekmş ona göre takibime karar vercekler bakalım 2 haftada birmi yoksa normal takipmi
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor..ben o kadar karmasıgımkı bugun doktora gttım genel olarak konustuk 3.deneme öncesı hısteroskopı yapalım dedı tamam dedım ıste sansın yuksek gencsın zaten bu sefer olursa 2 tane koyucagını soledıde artık benım gozum cocuk falanda görmuyo belkıde bebegımı kaybetmemde hayır aramaya basladım.. esımle bosanma gıbı durumumuz var kayınvalıdeyle aynı evde yasıyodum yazdan berı ama artık dayancak gucumde halımde kalmdı kadın arsızın tekı yuzum gulmez oldu esımede yansıyo sımdı spora gttı gıtmeden oncede sen dusun dedı ayrılmak ıstıyosn bıtsın annem atsam atamam satsan satamam sımdı bıde amelıyatı cıktı basıma daha 3 gun oncesında agzıma yapıp bıraktı resmen ertesı gun hıcbısey olmamıs gıbı esım geldı aksm dıo noldu suratın nıe asık dedım artık gulmez ıste dunde soledım ayrılmak ıstıyrum dedım bugunde yuzum asık olunca eger cıddysen bıtırelım dedı esımı sevıyorum ama olmuyo nefes alamıyorum bu evde ne sabredıcek nede dayancak gucum kalmdı
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor..ben o kadar karmasıgımkı bugun doktora gttım genel olarak konustuk 3.deneme öncesı hısteroskopı yapalım dedı tamam dedım ıste sansın yuksek gencsın zaten bu sefer olursa 2 tane koyucagını soledıde artık benım gozum cocuk falanda görmuyo belkıde bebegımı kaybetmemde hayır aramaya basladım.. esımle bosanma gıbı durumumuz var kayınvalıdeyle aynı evde yasıyodum yazdan berı ama artık dayancak gucumde halımde kalmdı kadın arsızın tekı yuzum gulmez oldu esımede yansıyo sımdı spora gttı gıtmeden oncede sen dusun dedı ayrılmak ıstıyosn bıtsın annem atsam atamam satsan satamam sımdı bıde amelıyatı cıktı basıma daha 3 gun oncesında agzıma yapıp bıraktı resmen ertesı gun hıcbısey olmamıs gıbı esım geldı aksm dıo noldu suratın nıe asık dedım artık gulmez ıste dunde soledım ayrılmak ıstıyrum dedım bugunde yuzum asık olunca eger cıddysen bıtırelım dedı esımı sevıyorum ama olmuyo nefes alamıyorum bu evde ne sabredıcek nede dayancak gucum kalmdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?