Canim artik sikma canini merak etme bak yarin aren kollarinda evinde rabbim uzun omurler versin size bagislasin insallah
Ben bugun dusuk yaptim sabah kalktigimda lekelenmem vardi ogleden sonra kanamam artti ve doktora gittik bebegimi gormeden bebegimi kaybettigimizi ogrendik suan beni teselli eden tek nokta hic olmazsa hamile kalabiliyorum rabbim sabrini verir insallah gercekten gormedende olsa oldugunu bilip sonradan kaybetmek cok aci umarim yinede rabbime sonsuz sukurler olsun her serde bir hayir vardir
Canim artik sikma canini merak etme bak yarin aren kollarinda evinde rabbim uzun omurler versin size bagislasin insallah
Ben bugun dusuk yaptim sabah kalktigimda lekelenmem vardi ogleden sonra kanamam artti ve doktora gittik bebegimi gormeden bebegimi kaybettigimizi ogrendik suan beni teselli eden tek nokta hic olmazsa hamile kalabiliyorum rabbim sabrini verir insallah gercekten gormedende olsa oldugunu bilip sonradan kaybetmek cok aci umarim yinede rabbime sonsuz sukurler olsun her serde bir hayir vardir
Canım benim yaaa, inan çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin, her kayıp acı elbet ama ne kadar erken olursa o kadar daha çabuk toparlanıyor insan, ben 8. Haftada kalp atışı olmadığından kürtaj olmuştum, kesesini de görmüştüm 2. Ayını bitirdiği gün kürtaj günüm oldu, hiç isyan etme , hep şükür et dediğin gibi hamile kalabiliyorsun en azından, Rabbime tevekkül et, inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın...
Canım benimm görünce ..çokk üzüldüm..gerçektenn
rabbim sabır versin..
ama bi güzel yanında kendini teselli ediyosun cnm..
dediğin gibi hamile kalabiliyosun en azından inşallah çok beklemeden tekrar gelir mucizenn:26:
Allah razi olsun flzaskim amin canim zaten Allah o sabrida vermezse halimiz nice olur bi kac gune daha iyi olurum insallah
Amin canim Rabbim aratmadan bekletmeden cumlemize nasip etsin insallah
Canım tez zamanda keseyi göreceksin rabbimin izniyle haber ver bise emi... Maasallah kırk bin kere ikiz kardeşlerine darısı oğluma hemşireler hazırlanın yarın kıyafetlerini getirin bir aksilik olmazsa son kontrolleri yapılıp taburcu olabiliriniz dedi, rüyada gibiyim 12. Günümüz bugün yarın kollarıma gelecek mi şimdi masal gibi ...rabbim ne olur aksilik olmasın kurban olayım ... Öpüyorum herkesi sevgiler
çok iyi hatırlıyorum benim 2.testimi yapıp değerimin düştüğünü öğrendiğim gün senin test günündü dualarla açtım topiği ya rabbim ne olur pozitif olsun başağın sonucu diye ağlayarak, ne diyeceğimi bilemiyorum, ama ben de en azından hamile kalabiliyoruz diye seviniyorum, sağlılığımız yerinde oldukça devam canım, olacağına yürekten inanıyorum, kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz gün geçmiş masal gibi gelecek, sakın kendini bırakma...
başakçım okurken gözlerim doldu inan rabbim sabır versin tevekkül içindde olman ne büyük bir erdem allahım tüm isteyenlere ve sana meleğini fazla aratmadan göndersin
başakcım üç düşük yaşamış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim sana sabır versin inş hiç tüpe gerek kalmadan Rabbim mucizeni sana ve isteyen herkese nasip eder
başak çok üzüldüm ne denileblr budurumda çok zor gözlerim doldu ilk denememdeki olumsuz sonuç ve sonrasındaki kaybım aklımageldi ama şimdi 2. yavrumu kucağıma almayı bekliyorum Allah inşallah sanada bugünleri yaşatır bıkmadan usanmadan devam edeceğne eminim biz doğuma girmeden hepinizin ismini söyleyeceğiz bu topikte herkes hamile kalack inşallah...
Arkadaslar cok tesekkur ederim acimi paylastiginiz icin
Insallah atlatacam bunu allahtan diliyorum bu siziyi icimden almasini ve sabrini ...cok aci ya dun iyiydim ama bugun daraliyorum kendimi cok kotu hisediyorum esime her baktigimda gozlerimden yaslar suzuluyor yilmaya yikilmaya basladim dun guclu gorunmek icin elimden gelini yaptim ama bugun beceremiyorum
Aglayip Rabbimm sana siginiyorum demekten baska hicbirsey yapamiyorum
Insallah rabbim hamile olup saglikli seklide bebeklerimizi kucagimiza alacagimiz gunleride gosterecek ama biz kullar sabirsiziz iste
ooohhh maşallah maşallah Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür liliycim gözün aydın bak hasret sona erdi,lohusalığın bitince şükür namazını ihmal etme canım olur mu arenin kokusunu doya doya içine çek bundan sonra öpüyorum sizi AEO
başak çok üzüldüm ne denileblr budurumda çok zor gözlerim doldu ilk denememdeki olumsuz sonuç ve sonrasındaki kaybım aklımageldi ama şimdi 2. yavrumu kucağıma almayı bekliyorum Allah inşallah sanada bugünleri yaşatır bıkmadan usanmadan devam edeceğne eminim biz doğuma girmeden hepinizin ismini söyleyeceğiz bu topikte herkes hamile kalack inşallah...
kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben bugün çapaya gitim perş. andevu aldım büyük ihtimal konrtrollerime ordan deva metçem bakalım kısmetse lilicim naptın arenciğimizii aldınmı eve haberlerinizi bekliyorum topik sessizleşimiş yine
Kız gitensu 35. Haftaya geldin topiğide sen açtın nadir yazıyorsun..nasıl gidiyor az kaldı doğuma?
He ya gene sessizleşti topik dur canlandıralım ajuk edirne:) kıss çapa iyidir hayırlı olsun prof felan mı neden değiştirdin? Anlat... Ben de ne yapayım zombie lili olarak devam ediyom hayata:))) aren şükür üç gündür evinde beşiğinde yarın ilk doktor kontolü var, mememi alamıyor her beslenmede önce mememi almayı öpretmeye çalışıyorum sonra pompaya sağıyorun biberonla besleniyor küvezde 12 gün iyi alışmış maasallah, günde 10 defa altını kakalıyor :))) maasallah... 24 saat ellemesen uyanmayacak uykucu bi kere ağlama sesini duymadık herkes tadını çıkar diyo ama alarmlarla besliyos uykuda kalırım diye...hala kendini anne karnında sanıyor ama her gün daha iyi olacak inş tek derdim kilo kaybetmemesi inş yarın tartı beni üzmez... Göbeği henüz düşmedi 2 hafta oldu, sarılık azda olsa var, ilk banyosu için sabırsızlanıyorum doktor göbek düşünce yaptırın dedi ama yarın belki doktor dönüşü yaptırırız çünkü gövek düştü düşecek..ben insan halime dönemedim henüz hatta iyice insan dışıgarip bir tipe büründüm zaten beyaz olan saçlarım şyice beyazlamış dipten :)))))) gebelikte 15 kilo aldım , lohusalıkta süt olsun diye diye 30 kilo alacam:)))) öpüyorum hepinixi ve arende size melekleri aracılığı ile kocamannnn öpücükler konduruyor yanaklarınıza kokulu kokulu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?