- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar benim değerim 28'e düşmüş yani kimyasal gebelik
başak cnm tebrik ederim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm.Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
Kızlar topiğimizin uğuru, ilk bebeği Aren bugun aramıza katıldı:)) Lily'nin de oğluşunun da sağlıkları iyiymiş çok şükür. Sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacı vardı. Lily'den ilk pozitif haberini aldığımızdaki gün gibi..Darısı hepimizin başına inşallah..
kızlar benim değerim 28'e düşmüş yani kimyasal gebelik
Kızlar topiğimizin uğuru, ilk bebeği Aren bugun aramıza katıldı:)) Lily'nin de oğluşunun da sağlıkları iyiymiş çok şükür. Sanırım bu habere hepimizin çok ihtiyacı vardı. Lily'den ilk pozitif haberini aldığımızdaki gün gibi..Darısı hepimizin başına inşallah..
Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
Kızlar sizi sessiz sessiz takip ediyorum, Bugün iki güzel bir kötü haberimiz var, Ares bebek gelmiş hoşgelmişRabbime çok şükür yüreğim ağzımda hep dua ediyordum liliye, Başakcım seninde pozitif sonucun hayırlı uğurlu olsun, Rabbim devamını ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Menac canım senin için çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor, ben 2. Ayı bitirdikten sonra kaybettim bebeğimi ve kürtaj olmak zorunda kaldım, her kayıp üzücü ama ne geç olursa o kadar can yakıyor, inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursun, bende mayısta dondurulmuşlarla 5. Denemeye start vereceğim, hepimizin hakkında hayırlısı, Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın, hamişlerimizde birer ikişer yeğenlerimizi sağlıkla dünyaya getirsin inşallah...
canım inan bugün aklımdan sen geçtin kaderimiz aynı oldu diye, ama en azından hamile kalabiliyorum bu da bir şey ben de 3.ye mayıs gibi başlarım herhalde allah bize de sonunu getirmeyi ve sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah canım, sen test falan yaptırdın mı düşük nedeni için canım öptüm
Arkadaslarrrrr cok sukur hamileyimmm Allahimaa binlerce sukurler olsun degerim 146 sizce nasil guzelmi Rabbim isteyenn dileyennn herkese nasip etsin insallaahhh ayyyy kizlarrrr inanamiyorummmmm
Aren 33 / 2 doğdu
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Yarın ambulansla küvezde baska hastaneye nakil olucaz Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...topiğimizin ilk uğurlu bebeği savaşçı Aren den dualarınızı eksik etmeyin canlar...
Aren 33 / 2 doğdu
Merhaba canlar oğlumu dün 33 artı 2 de aldılar sezeryanla gece suyum geldi ikinci gecemiz ve oğlum küvezde solunum sıkıntısı, kan şekeri değerlerinde sıkıntı var, 3 kilo 40 gr doğdu benim savaşçı oğlum ancak daha 4/5 gün küvezde kalabilirmiş, içim parçalanıyor bir kere öpüp koklayamadım ... Yarın ambulansla küvezde baska hastaneye nakil olucaz Dualarınızda bizede yer açın... Hepiniz Allah'a emanet olun...topiğimizin ilk uğurlu bebeği savaşçı Aren den dualarınızı eksik etmeyin canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?