hmm ben transfer gününden itibaren kullanıyodumm..ama ateş basıyodu
kullandıktan sonraa bide yürüyüş yaparken inanılmaz yorgun oluyodumm
bişeyde yaptığım yoktu halbukii
tabiki cnmmmm bebiş olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrr
inş öyledirrrrrrrrrrrr
kızlar lily de bebekte iyimiş pazar günü akşamına kadar müşade altında kalıcakmış bebegin başı rahim agzına dayanmış dikiş tutuyomuş. dualarımız lily ve oluşuyla .
Canım uzun zamandır girmiyordum, transferin mi oldu yoksa?
yok cnm son tedaviyi anlatıyodum
crniojelin etkilerini
yoksa nerde trasnferrr keşkee olsaa
nasılsın cnm nerdeydin..
Buralardayım aslında iş yerim çok yoğun sık giremiyorumo yüzden, sadece girip okuyorum pek yazmıyorum, Mayıs ayında başlayacaktın sende öyle hatırlıyorum, o zamana kadar beklemedeyim kilo vermeye çalışıyorum, vücudumu ve beynimi hazırlamaya çalışı yorum, bende haberler böyle sende ne var ne yok?
Herkese Tünaydınlar :)
Lily'den haberi olan var mı? Pazar günü dönecekti ama gelir gelmez internete giremeyebilir...
merhaba kızlar ben bugün adet oldum ama yarın yine tahlilimizi yaptırıcaz,Allah büyük konuşturmasın ama ben tüp bebek sayfasını kapattım bundan sonra doğal olan tedavilerle bebeğimi arıycam,biliyorsunuzki her tüp bebek tadavisi insanı menapoza dahada yaklaştırıyo,hayırlısı böyleymiş,hiç ümidim yoktu zaten bundan sonra tedaviye başlayacak arkadaşlar inş hayırlı sonuçlar alırlar
Burcu Yıldız; lily
Çok şükür eve geldim kızlar, tedaviye evde devam, her an doğum tehlikesi var ama eve yolladı, ilaçlar iğneler nidilat evde devam sade wc kalkış, banyo oturarak çok kısa süre biri yaptıracak, yemekler yatarak, günde 200 gr progynex iğne, 6 progestan fitil, 3 nidilat, 1 magnezyum, 1 vitamin , kabız olmamak için günde 3 kez duphalac... Bebeğin pozisyonu değişmiyor, kafası dikişe dayanmış, bir gün bir gündür kardır dedi, şimdi doğsa bir bucuk kilo yasama sansı var, ancak küvezde en az 1 ay kalır dedi, sen her seyi yapsan bile bebrğin hareketleri baskı yapıp dikişi patlatabilir dedi, dikişim anestesiz canlı alınacak , alınır alınmaz normal doğum yapacakmışım, zaten alttan hep muayene ettiler, durumum budur, ben yine ara ara haberdar ederim sizi, dualarınız için tekrar binlerce kez teşekkür ederim hepinize... Haber edemezsem kusuruma bakmayın ilaçlar artık çok ağır geliyor, sinirlerim laçka...Allaha emanet olun canlarımmmm, rabbim bu uğurda hrpimize güç kuvvet versin, sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım, hamile haberleri ardından sağlıklı doğum haberleri alalım inş...sevgiler
gülsercim ne diyim bilemiyorum ama sakın ümidini yitirme rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş. bizi bırakmıycaksın dimi yaz bize allaha emanet ol canım
iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...
iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...
sağol canım,Allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş demek ki sizi bırakmam canım çok sık girmesemde arada girip haberlerinizi alırım,inş doğum haberlerinizide duyucam burdan,kendimden haberler vericem öpüyorum canım seni,sende,prensesinde AEO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?