kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana
kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?
Çok sağolun kızlar, biliyorum hisediyorum dualarınızı...sizi öok seviyorum... Dün gece ve bu sabahta oldu o kasılmalar..gaz sancısı değil ama onu biliyorum... Braxton hills diye umuyorum, allahtan serklajım ( rahim ağzı dikiş) varda o beni rahatlatıyo...öpüyorum hepinizi
kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana
kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... transfer sonrası dinlenmek istediğim için laptoptan uzak durdum. Neyse.... Ben 2. negatifimi aldım malesef... Ne yapalım kısmet değilmiş. 3.'de nasip olur inşallah...
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... transfer sonrası dinlenmek istediğim için laptoptan uzak durdum. Neyse.... Ben 2. negatifimi aldım malesef... Ne yapalım kısmet değilmiş. 3.'de nasip olur inşallah...
gulsercim cook erken yaptirmissiniz.herkesin erkenden cikmadigi icin 12.gun yapilmasini istiyor doktorlar.12.gunu bekliyoruz hepimiz.guzel haberlerinle ins.sevgiler canim...
canim sakin umitsizlige kapilma.ortada tut gonlunu.olmazsada bundada vardir bi hayir dersin.ama belirti arama sakin.benim hic belirtim olmamisti mesela
inş. canım hadi hayırlı haberler gelsin artık sevinelim dualarım seninle gülsercim
Yine erken test, yine bu endişe :) Allah hayırlısını versin inşallah. Sıfır değil sonuçta. Çok düşükten başlayıp yükselen kişiler var, burada da böyle bir kişi hatırlıyorum. İdrar testi çok yanıltıyor, başkasında çıkıp sende çıkmayabilir.... İnşallah bebiş vardır orada bir yerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?