Arkadaşlar Selam,
Her şey süper demek isterdim ama bugünkü kontrolde rahimde kramptan dolayı bükülme gibi bir şey gördü doktor. Takip edileceğim, gerekirse iznimi önceden almam gerekecek. Sanırım beni telaşlandırmak istemedi ama rahimde kısalma var mı diye takip edeceğiz dediğine göre pek de hoş bir durum olmasa gerek...
Umarım sizler iyisinizdir. Dualarınızda beni de eksik etmeyin...
Arkadaşlar Selam,
Her şey süper demek isterdim ama bugünkü kontrolde rahimde kramptan dolayı bükülme gibi bir şey gördü doktor. Takip edileceğim, gerekirse iznimi önceden almam gerekecek. Sanırım beni telaşlandırmak istemedi ama rahimde kısalma var mı diye takip edeceğiz dediğine göre pek de hoş bir durum olmasa gerek...
Duru hoş geldin aramıza, rabbim dualarını kabul etsin... Sende katıl bize, hamile misin? Tedavi mi oluyrsun? Sevgiler
merhaba canım bu kontrolumde bende de erken kasılmalar gördü doktorum. gerçi ben bu hisleri birsüredir yaşıyodum ama kasılma olduğunu anlamamıştım:)) kramp dediğin aynı şey mi acaba? belirtiler nasıl? doktorum nst ye sokmaya başladı beni ve 15 günde bir kontrole gidicem artık. erken başladık yani. tabi benim ikizlerden kaynaklaıyor biraz ama telaşlanma canım. gerekirse iznini raporla erkenden al. bir de doktorun nidilat diye bir ilaçtan sözetti mi? ben onu kullanıyorum.
Arkadaşlar Selam,
geçmiş olsun cnm bu aralar hep herkeste ufak tefek sıkıntılar var rabbim meleklerimizi ve biizi korusun inş. herşey yolunda gider cnm
İyi geceler kizlar oglen kasik agrisi ve kanamayla hastaneye geldim.1saat once kurtaj oldum suan hafif agrim var artik tamamen bitti agrilarimdan kurtulduguma sevindim iyi geceler
Ece 27 hafta oldumu maşallah hep aklıma gelıyo arıycam Telli alıyorum bısey çıkıyor
sagol cnm benim oldu valla allaha şükür teyzesi .bi türlü bende arıyamadım cnm ararım hafta içi konuşuruz seninkinin fotoları görüyorum facede maşallah çok tatlı çok öpüyorum cnm seni ii bak kendine.
İyi geceler kizlar oglen kasik agrisi ve kanamayla hastaneye geldim.1saat once kurtaj oldum suan hafif agrim var artik tamamen bitti agrilarimdan kurtulduguma sevindim iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?