- 7 Ocak 2011
- 2.216
- 75
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...
Rabbim en kısa zamnda hepimize anne olmayı nasip etsin, as ve gülser'in acısını hafifletsin evlerini bebekle şenlendirsin, hamile arkadaşlarımızın bebeklerini sağlık ve mutlulukla kucaklarına almasını nasip etsin![]()
2 gündür topiğimizden üzücü haberler alıyoruz. Lily'nin haberi ile sarsıldık, bugun tam toparlamışken sizlerin haberleri ile birkez daha kahroldum.
gülsercim gerçekten çok üzgünüm, inan ben hep umutla bekledim haberini. ama hayırlısı demekten başka insanın elinden bişey gelmiyor. Tüp bebek sayfasını kapattım demişsin, Rabbim dilerim doğal yoldan verir meleğini. Bizleri unutmaz, arada kendinden haberler verirsen çok mutlu edersin.
as89 diyecek söz bulamıyorum inan. pozitifi görüp sonrasında bu haberi almak.. ama inat etmen çok hoşuma gitti. Bir gün gelecek bebişin senin inatçılığına dayanamayıp gelecek. Gerekli araştırmalar yapılsın, sonrasında da meleğine kavuş inşallah. Habersiz bırakma bizleri
dilerim artık bunlar son üzücü haberler olsun. hep mutlu haberler alalım. ağlayan gözlerimiz artık gülsün. kucaklarımız boş kalmasın..
sevgiler
Lütfen bizi bırakma, ve lütfen asla ümidini kesme. Allah bir gün dualarını kabul edecek, bir gün mutlaka. O gün gelene kadar dayan nolursun. Bak biz hep buradayız, en ufak bir şeyde bile yaz çekinme... Bugünlerde hep kötü haberler aldık ama bu da geçecek.
Canım, Allah seni öyle bir sınadı ki, ama sen de o kadar güzelsin ki, hala o güzel düşüncelerin, isyan etmeden sabredişin... Biliyorum O ikinizi de koruyacak. Bebek biraz daha kalsın, bütün dualarımız sizinle. İnan şu an o kadar içerledim ki, gözümden akan yaşın ne kıymeti var. Allah'ım oğlunuzu size bağışlasın, darda koymasın inşallah. Küvezde ayrı kalmak zor ama ne yapalım, gerekirse ona da katlanacağız, nelere katlandık bu aşamaya gelen kadar. İlaçlar ve kıpırdamadan yatmak zor arkadaşım, ama ya sabır, ya sabır. İnşallah sağlığı ile bebeğinize kavuştuğunuzda, o minik ellerini öpüp kokusunu içine çektiğinizde her şeyi ama her şeyi unutacaksınız. O günleri görmenizi bütün kalbimle Allah'tan istiyorum, buradaki her arkadaş gibi. Aynı şekilde her birimize de aynı şeyi istiyorum, mutluluklarımızı paylaşmamıza da az kaldı... Allah yardımcımız olsun.
sağol canım,Allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş demek ki sizi bırakmam canım çok sık girmesemde arada girip haberlerinizi alırım,inş doğum haberlerinizide duyucam burdan,kendimden haberler vericem öpüyorum canım seni,sende,prensesinde AEO
iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...
Rabbim en kısa zamnda hepimize anne olmayı nasip etsin, as ve gülser'in acısını hafifletsin evlerini bebekle şenlendirsin, hamile arkadaşlarımızın bebeklerini sağlık ve mutlulukla kucaklarına almasını nasip etsin![]()
Amin yüreği güzel arkadasım amin... Rabbim tez zamanda hepimizi, seni hayallerine kavustursun...
Benden son durumlar; evde tam yatış devam, geceleri biraz fenalaşıyorum sanırım çarpıntı, nefes darlığı, panik atak gibi şeyler doğum korkusu ile karışıyor, bugün eşim pasiflora getirirse bu geceyi daha rahat atlatıcam sanırım... Karnıma bakınca iyice her gün aşağı düştüğünü görüyoruz annemle, bu kokularımı tetikliyor her gün konusuyoruz artık Aren ile ' bugün değil, bir gün daha oğlum..' Şimdilik dinliyor bizi, iki hafta dişini sık oğlum diyoruz her dakika... Bebek ve benin için çantaları hazırladık, acil doğum planı yaptık, eşim ambulans ayarladı, çok şükür kanamam yok ama kasılmalar sanki geceleri oluyor gibi... Birde 30 sn bir idrara çıktığım amlar oluyor acaba rahime mesane baskısı ağrısı mı, kasık ağrısı mı yoksa psikolojik mi artık ayırt edemiyorum, hasta bezleri denedim kalkmamak için olmadı yapamadım, belki sonra kilot gibi giyilen bezleri denerim hiç kalkmamak için... Artık allaha ve dualarınıza emanetiz... Allaha emanet olun canlarım... Olur da doğum olursa sizi bir şekilde haberdar ettiririm ...aklınız ben de kalmasın :)
Amin yüreği güzel arkadasım amin... Rabbim tez zamanda hepimizi, seni hayallerine kavustursun...
Benden son durumlar; evde tam yatış devam, geceleri biraz fenalaşıyorum sanırım çarpıntı, nefes darlığı, panik atak gibi şeyler doğum korkusu ile karışıyor, bugün eşim pasiflora getirirse bu geceyi daha rahat atlatıcam sanırım... Karnıma bakınca iyice her gün aşağı düştüğünü görüyoruz annemle, bu kokularımı tetikliyor her gün konusuyoruz artık Aren ile ' bugün değil, bir gün daha oğlum..' Şimdilik dinliyor bizi, iki hafta dişini sık oğlum diyoruz her dakika... Bebek ve benin için çantaları hazırladık, acil doğum planı yaptık, eşim ambulans ayarladı, çok şükür kanamam yok ama kasılmalar sanki geceleri oluyor gibi... Birde 30 sn bir idrara çıktığım amlar oluyor acaba rahime mesane baskısı ağrısı mı, kasık ağrısı mı yoksa psikolojik mi artık ayırt edemiyorum, hasta bezleri denedim kalkmamak için olmadı yapamadım, belki sonra kilot gibi giyilen bezleri denerim hiç kalkmamak için... Artık allaha ve dualarınıza emanetiz... Allaha emanet olun canlarım... Olur da doğum olursa sizi bir şekilde haberdar ettiririm ...aklınız ben de kalmasın :)
Hepinize tek tek tesekkur ederim desteginizden dolayi ailem bile beni anlamiyoken bu topik cok iyi geliyo herkez gencsin olur dio ama ne kadar ugraslarla elde edilen bi gebelik oldugunu kimse bilmiyo icimi ferah tutmaya calistikca canim sanki daha cok yaniyo bu sefer o kdr rahattimki kalp atisini duyucam diyodum bebegim hala karnimda haiyirlisiyla h.sonuna kadar kendilignden dusmesini bekliyorum ne enteresan esime guclu olmaya calistikca daha cok batiyo gibiyim cokmu sey istedim bilemedim genede hayirlisi
Hepinize tek tek tesekkur ederim desteginizden dolayi ailem bile beni anlamiyoken bu topik cok iyi geliyo herkez gencsin olur dio ama ne kadar ugraslarla elde edilen bi gebelik oldugunu kimse bilmiyo icimi ferah tutmaya calistikca canim sanki daha cok yaniyo bu sefer o kdr rahattimki kalp atisini duyucam diyodum bebegim hala karnimda haiyirlisiyla h.sonuna kadar kendilignden dusmesini bekliyorum ne enteresan esime guclu olmaya calistikca daha cok batiyo gibiyim cokmu sey istedim bilemedim genede hayirlisi
tüm kalbimle sizin için dua ettim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasib etsin topiğinizi eceden takip ediyordum ve hepinizin ne kadar sabırla bebişlerinizi beklediğnizi biliyorum rabbim hepinizin yardımcısı olsun sizler çok güçlü annelersiniz
Senden haber almak çok güzel. Aren'ciğimiz, birkaç hafta daha dişini sıkarsa, ondan sonra içimiz daha da rahatlayacak inşallah. İğnelerin ve sürekli yatmanın yardımıyla, Allah'ın da izniyle, umarım ki bu can sıkıcı günler de geçecek. Allah rahat bir doğum nasip etsin. İçinde ne fırtınalar koptuğunu bir sen bilirsin, en büyük dostumuz Allah, bir ayetinde diyor ki: "Allah dosttur ve yaratandır". Ne kadar güzel değil mi? O hep seninle, seni ve meleğini ona emanet ediyoruz. Sıkıntılarının gece artması normal, büyük ihtimalle geceleri daha çok hareket ediyor olabilir, bu da baskı yaratıyordur. Ama doğum sancısı olsa anlarsın, o yüzden düşünmemeye çalış. Pasiflora iyi gelir bence de, kanaman da yok. Şu anda ilk sancıların geldiği günlere göre daha az riskli durumdasın.
Çok öpüyorum seni ve bütün güçlü anne ve anne adaylarını. Bugünler de geçecek ve biz yine güleceğiz :)
Kesinlikle kesilmez, yaşadığımız sürece, nefes aldığımız sürece her sey için hepimiz için umut var... Heleki bizim yolumuzda olması gereken en önemli temel taşlar; yılmamak, sabırlı olmak, her enkazdan sağ salim çıkmaya çalışmak....rabbim bize hsmile haberinle sonra oğum haberlerinide vermeyi nasip edecek inşallah, sen bizimlesin artık...asla pes etmek yok... Dualarım seninle gülser