Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... transfer sonrası dinlenmek istediğim için laptoptan uzak durdum. Neyse.... Ben 2. negatifimi aldım malesef... Ne yapalım kısmet değilmiş. 3.'de nasip olur inşallah...
canım daha erken, değer bir anda yükseliyor. ümitsizliğe kapılma nolur 12.gün tekrardualarım seninle
bencede cnm testini erken yapmışsın 12. günü bekleyip tekrar yaptır inş. yükselir değerinn..
Allah büyük neden olmasın
Üzüldüm cnm senide merak diyodumm.demek olumsuz sonuçlandı bu seferde nasip değilmiş demekki.
inş. 3. denemende rabbim nasip eder...:26::26::26:
merhaba kızlar beni arada ateş basıyor belirti olabilir mi?yoksa menepoza mı giriyorum
crinona jeli yumurta toplamadan beri kullanıyorum canım ama 2 gündür ateş oluyor galiba ilk kullandığım yumurta olgunlaştırıcı ilaçların yan etkisi çünkü fsh hormonu içeriyor çok ufak bir ihtimal bebişte olabilircnm sen crino jel mi kullanıyosun..transfer sonrası..
bana oda ateş yapıyoduuu..
.ben sürekli ateşimi ölçüyodum bidee..hep ondan acaba tuttumu tutmadı diyee düşünüyodumm
crinona jeli yumurta toplamadan beri kullanıyorum canım ama 2 gündür ateş oluyor galiba ilk kullandığım yumurta olgunlaştırıcı ilaçların yan etkisi çünkü fsh hormonu içeriyor çok ufak bir ihtimal bebişte olabilir
SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn
benimkide bir ümit işte canım bakalım pazartesi belli olacakhmm ben transfer gününden itibaren kullanıyodumm..ama ateş basıyodu
kullandıktan sonraa bide yürüyüş yaparken inanılmaz yorgun oluyodumm
bişeyde yaptığım yoktu halbukii
tabiki cnmmmm bebiş olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrr
inş öyledirrrrrrrrrrrr
kızlar Lily'nin hepimizin dualarına ihtiyacı var. Az önce haberini aldık kanaması olduğu için hastaneye kaldırmışlar. yazısını aynen aşağıya yazıyorum
'Kızlar benim için nolur dua edin. Hastanedeyim kanamam oldu şimdi müşade altındayım ciğerleri geliştirici iğne yaptılar , nst bağlı serum veriyorlar , kızlara da söyleyin dualarımıza ihtiyacım var çok'
kızlar Lily'nin hepimizin dualarına ihtiyacı var. Az önce haberini aldık kanaması olduğu için hastaneye kaldırmışlar. yazısını aynen aşağıya yazıyorum
'Kızlar benim için nolur dua edin. Hastanedeyim kanamam oldu şimdi müşade altındayım ciğerleri geliştirici iğne yaptılar , nst bağlı serum veriyorlar , kızlara da söyleyin dualarımıza ihtiyacım var çok'
lilycim allah yardimcin olsun pasani sana bagislasin sorunsuz saglikli bi sekilde kavusursun ona insallah...Sukur zaten ece guzel haberleri vermis hersey gonlunce ilerler insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?