merhaba canım umrım iyisindir şimdi. sancılar olunca benim de yüreğim ağzıma geliyor. bugun biraz yürüdüm hemen sancılar, bel kasılmaları başladı. yormayayım kendimi diyorum ama o da olmuyor illa evde bişeylerle uğraşıyoruz. Allaha emanet ne diyelim..
Günaydın kızlar sancı demişken bu sabah 5. 30 da 15/20 dk süren kasılmalarım oldu çok korktum... Hayırlısı ile 32 leri bitirsem, onca şeye göğüs gerdik Arenle... Daha erken ...
canim iyiyim hamdolsun.cok tesekkur ederim.yeni gordum kusura bakma senin nasil gidiyor?heyecan artiyormu?insan sakin olmsk istiyor ama ne kadar becerebilirsek artik.benimde iki gundur baya sancilarim oldu sakin olmaya calistikca panikledim cikmaya calisacaklar diye.cok sukur simdi iyiyim.guzel haberlerini bekliyorum canim...
canım bende jelden sonra ağrı olmuyordu. her bünyede farklı olabilir. dediğim gibi bende zaten hiç ağrı olmamıştı, hemde düşün 2 tane olmasına rağmen. ağrısı olup pozitif olanlar da çok. herkese göre değişiyor. tabi ben böyle söylüyorum ama sen şimdi sürekli belirti arıyosun onu da biliyorum:)onun dışında nasısın?
günaydın arkadaşım gerçekten bende bu dr lardan birşey anlamıyorum,benim dr da bu rahim bizi çok uğraştıracak derken yani çok kalınmış transferde nasıl olduysa 7,5mm olmuş,tedavi sırasında beni bi şeytan dürttü ki sırf şu rahim kalınlığını öğrenmek için başka bi dr git diye ama yapamadım işte,zaten hep masraf haytımız,şimdi sende kalbini ikileme yada benim yapamadığım şeyi sen yap başka dr git sırf kalınlığın kaç olduğunu öğrenmek için,en azından senin daha transfer falan yapılmadı,benim Allaha emanet embriyoyu dondurmamak için koydu inş tutar,Rabbim yardımcın olsun canım
Şimdi iyiyim ama hep yatıyorum bugun... Dualarınızı esirgemeyin... Çok öptüm
Günaydın kızlar sancı demişken bu sabah 5. 30 da 15/20 dk süren kasılmalarım oldu çok korktum... Hayırlısı ile 32 leri bitirsem, onca şeye göğüs gerdik Arenle... Daha erken ...
Şimdi iyiyim ama hep yatıyorum bugun... Dualarınızı esirgemeyin... Çok öptüm
Çok sağolun kızlar, biliyorum hisediyorum dualarınızı...sizi öok seviyorum... Dün gece ve bu sabahta oldu o kasılmalar..gaz sancısı değil ama onu biliyorum... Braxton hills diye umuyorum, allahtan serklajım ( rahim ağzı dikiş) varda o beni rahatlatıyo...öpüyorum hepinizi
kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana
Ay allahım hadi hayırlısı canım benim erken yaptırmışın tabi 10. Günden önce göstermeyenilir ki 12/14/16 yaptırıtlar genelde kanı... Güzel haberlerle inşallah , listeye bir hamiş daha eklensin artıkkkk
kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?
arkadaşım bak benden sana nacizane tavsiye sakın ilaç falan kullanma stres yapma dr dediklerinide salla,ne dediklerini kendileri bile bilmiyor çünkü vücudunu bırak kendi haline adet olsun nezaman olursanda ol yeterki kendi haline ol farlutalı falan kullanınca vücut alışıyor ve artık desteksiz adet olamıyor o dr lar bizim vücutlarımız zarar görmüş onumu düşünüyorlar,ben bu konuda çok dertliyim 1 2 ay geç koydurursun donmuşları ama en azından kafanda soru işareti kalmamış olur canım
sağol arkadaşım doğru haklısın, bırakayım bir vücudum ilaçlardan arınsın,kendi sıkıntının içinde beni düşünüp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dilerim Allah da güzel kalbine göre verir her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?