Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ben de azıcık ayakta kalayım, birazcık iş yapayım hemen belim, karnım sancıyor. Yatmadan geçmiyor. Sanırım giderek daha fazla ağırlaşıyoruz. Dediğin gibi Allah'a emanet.

Günaydın kızlar sancı demişken bu sabah 5. 30 da 15/20 dk süren kasılmalarım oldu çok korktum... Hayırlısı ile 32 leri bitirsem, onca şeye göğüs gerdik Arenle... Daha erken ...

önemli değil canım ben yazarken çevrimiçi gördüm seni hal hatır ediyim dedim,heyecan var ama belirti yok bakalım ne olacak,kendine dikkat et canım ikiz hamileliği zordur canım benim çok yakın bi arkadaşım ikizlerine hamileydi eyülde doğum yaptı ondan biliyorum iki çocuğu taşımak kolaymı Allah kolaylık versin

iyiym canım sağol,ak koyun kara koyun 11de belli olacak tabi adet olmazsam inş o güzel haberi burdan vermek bana nasip olur

ben zaten gittim başka doktora yarın da kendi doktoruma gideceğim bi bakalım o ne diyecek, tutacak mı birbirini söyledikleri :) canım içini ferah tut inşallah tutacak senin yavrucaklar inşallahhh

Şimdi iyiyim ama hep yatıyorum bugun... Dualarınızı esirgemeyin... Çok öptüm

Allah yardımcın olsun canım, inan dualarımdasın(ız) inşallah 32-33-34-35..... haftaları da görürsün ve göreceğine de yürekten inanıyorum :)

Günaydın kızlar sancı demişken bu sabah 5. 30 da 15/20 dk süren kasılmalarım oldu çok korktum... Hayırlısı ile 32 leri bitirsem, onca şeye göğüs gerdik Arenle... Daha erken ...

Şimdi iyiyim ama hep yatıyorum bugun... Dualarınızı esirgemeyin... Çok öptüm

Geçmiş olsun cnmm....inş.görücen cnm 32 leridee..:26::26::26:

dualarımız seninle ..inşallah aren paşa zamanında sağlıcakla gelir..

Canım merak etme "braxton hicks" dedikleri sancı olabilir. Doğuma hazırlamak için rahim böyle kasılmalar yaşayabiliyor. Diyorlar ki 1 saati geçmediği sürece, kanama veya su gelmediği sürece veya araları 5 dakikadan az olmadığı sürece normaldir. Ama her halükarda doktora bir danışmakta fayda var...

Bana da 2-3 hafta önce çok şiddetli sancı olmuştu da gaz sancısı çıkmıştı, seninki de öyle olmasın?

Dualarım tabii ki seninle ve oğlunla.

arkadaslar hepinize tsk ederim yorumlariniz icin bugun okudukdan sonra oturup esimle konustum oda dediklerinde cok hakli ve bu sefer onun icin baslayacam yarin hayirlisiyla zaten dondurulmuslarla olacagi icin fazla yipranacagimi sanmiyorum rabbim yardimcimiz olsun ben ve benim gibi bekleyenlerde sizin yolunuzdan ilerleriz insallah

Bu arada simdiden sancilardan falan bahsetmissiniz azicik tutun kendinizi biraz sikin bebisleriniz azicik daha buyusunler oyle gelsinler hem belki onlarda bi iki ay oncesinden prova yapiyorlardir annelerimizi yavas yavas alistiralim diye korkutmayin kendinizi

Son düzenleme:
lilimeredin cnım geçmiş olsun braxton hicks kasılmalaıdır ark.da dediği gibi inş. dayannın biraz dualarım seninle cnm allaha emanet olun.

basakçım hayırlısı olsun karar vermene sevindim inş. herşey çok güzel olacak cnm sakın olumsuz düşünme ben hiç düşünmemiştim

Çok sağolun kızlar, biliyorum hisediyorum dualarınızı...sizi öok seviyorum... Dün gece ve bu sabahta oldu o kasılmalar..gaz sancısı değil ama onu biliyorum... Braxton hills diye umuyorum, allahtan serklajım ( rahim ağzı dikiş) varda o beni rahatlatıyo...öpüyorum hepinizi

lilycim geçmiş olsun canım sizin artık bol bol dinlenmeniz artık son aylarınıza doğru gidiyosun bence kasılmalar normal canım

kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana

kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana

Ay allahım hadi hayırlısı canım benim erken yaptırmışın tabi 10. Günden önce göstermeyenilir ki 12/14/16 yaptırıtlar genelde kanı... Güzel haberlerle inşallah , listeye bir hamiş daha eklensin artıkkkk

kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?

Son düzenleme:

lilycim bana kızıcan ama benim hiç ümidim kalmadı ya,As'ın 7.günde idrarda belli olmuştu

arkadaşım bak benden sana nacizane tavsiye sakın ilaç falan kullanma stres yapma dr dediklerinide salla,ne dediklerini kendileri bile bilmiyor çünkü vücudunu bırak kendi haline adet olsun nezaman olursanda ol yeterki kendi haline ol farlutalı falan kullanınca vücut alışıyor ve artık desteksiz adet olamıyor o dr lar bizim vücutlarımız zarar görmüş onumu düşünüyorlar,ben bu konuda çok dertliyim 1 2 ay geç koydurursun donmuşları ama en azından kafanda soru işareti kalmamış olur canım

sağol arkadaşım doğru haklısın, bırakayım bir vücudum ilaçlardan arınsın,kendi sıkıntının içinde beni düşünüp cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dilerim Allah da güzel kalbine göre verir her şeyi

ne demek canım ben ve bu yolda mücadele veren arkadaşlar seni çok iyi anlar napalım bikere bu dr eline düştük ama vücudumuzuda bu kadar ellerine vermemek lazım Rabbim sesinde gönlüne göre verir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…