Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

yok cnm son tedaviyi anlatıyodum:34:
crniojelin etkilerini
yoksa nerde trasnferrr keşkee olsaa
nasılsın cnm nerdeydin.. :16::16:

Buralardayım aslında iş yerim çok yoğun sık giremiyorumo yüzden, sadece girip okuyorum pek yazmıyorum, Mayıs ayında başlayacaktın sende öyle hatırlıyorum, o zamana kadar beklemedeyim kilo vermeye çalışıyorum, vücudumu ve beynimi hazırlamaya çalışı yorum, bende haberler böyle sende ne var ne yok?

Buralardayım aslında iş yerim çok yoğun sık giremiyorumo yüzden, sadece girip okuyorum pek yazmıyorum, Mayıs ayında başlayacaktın sende öyle hatırlıyorum, o zamana kadar beklemedeyim kilo vermeye çalışıyorum, vücudumu ve beynimi hazırlamaya çalışı yorum, bende haberler böyle sende ne var ne yok?

aynı cnm bende kilo vermeey çalışıyorum tedaviden sonra çok kilo aldım hiç bu kiloya gelmemiştimm:19::19::19:
biraz verdim ama mayısa kadar en azında tedavideyken olan kiloma gelsem iyi olucakk..
bende şimdi den vitaminlere başlasammı diyorum folbiole diğer vitaminlere..:34::34:

merhaba kızlar ben bugün adet oldum ama yarın yine tahlilimizi yaptırıcaz,Allah büyük konuşturmasın ama ben tüp bebek sayfasını kapattım bundan sonra doğal olan tedavilerle bebeğimi arıycam,biliyorsunuzki her tüp bebek tadavisi insanı menapoza dahada yaklaştırıyo,hayırlısı böyleymiş,hiç ümidim yoktu zaten bundan sonra tedaviye başlayacak arkadaşlar inş hayırlı sonuçlar alırlar

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]tedavisine başlıcak :21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

merhaba kızlar ben bugün adet oldum ama yarın yine tahlilimizi yaptırıcaz,Allah büyük konuşturmasın ama ben tüp bebek sayfasını kapattım bundan sonra doğal olan tedavilerle bebeğimi arıycam,biliyorsunuzki her tüp bebek tadavisi insanı menapoza dahada yaklaştırıyo,hayırlısı böyleymiş,hiç ümidim yoktu zaten bundan sonra tedaviye başlayacak arkadaşlar inş hayırlı sonuçlar alırlar

gülsercim ne diyim bilemiyorum ama sakın ümidini yitirme rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş. bizi bırakmıycaksın dimi yaz bize allaha emanet ol canım

Burcu Yıldız; lily

Çok şükür eve geldim kızlar, tedaviye evde devam, her an doğum tehlikesi var ama eve yolladı, ilaçlar iğneler nidilat evde devam sade wc kalkış, banyo oturarak çok kısa süre biri yaptıracak, yemekler yatarak, günde 200 gr progynex iğne, 6 progestan fitil, 3 nidilat, 1 magnezyum, 1 vitamin , kabız olmamak için günde 3 kez duphalac... Bebeğin pozisyonu değişmiyor, kafası dikişe dayanmış, bir gün bir gündür kardır dedi, şimdi doğsa bir bucuk kilo yasama sansı var, ancak küvezde en az 1 ay kalır dedi, sen her seyi yapsan bile bebrğin hareketleri baskı yapıp dikişi patlatabilir dedi, dikişim anestesiz canlı alınacak , alınır alınmaz normal doğum yapacakmışım, zaten alttan hep muayene ettiler, durumum budur, ben yine ara ara haberdar ederim sizi, dualarınız için tekrar binlerce kez teşekkür ederim hepinize... Haber edemezsem kusuruma bakmayın ilaçlar artık çok ağır geliyor, sinirlerim laçka...Allaha emanet olun canlarımmmm, rabbim bu uğurda hrpimize güç kuvvet versin, sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım, hamile haberleri ardından sağlıklı doğum haberleri alalım inş...sevgiler

Burcu Yıldız; lily

Çok şükür eve geldim kızlar, tedaviye evde devam, her an doğum tehlikesi var ama eve yolladı, ilaçlar iğneler nidilat evde devam sade wc kalkış, banyo oturarak çok kısa süre biri yaptıracak, yemekler yatarak, günde 200 gr progynex iğne, 6 progestan fitil, 3 nidilat, 1 magnezyum, 1 vitamin , kabız olmamak için günde 3 kez duphalac... Bebeğin pozisyonu değişmiyor, kafası dikişe dayanmış, bir gün bir gündür kardır dedi, şimdi doğsa bir bucuk kilo yasama sansı var, ancak küvezde en az 1 ay kalır dedi, sen her seyi yapsan bile bebrğin hareketleri baskı yapıp dikişi patlatabilir dedi, dikişim anestesiz canlı alınacak , alınır alınmaz normal doğum yapacakmışım, zaten alttan hep muayene ettiler, durumum budur, ben yine ara ara haberdar ederim sizi, dualarınız için tekrar binlerce kez teşekkür ederim hepinize... Haber edemezsem kusuruma bakmayın ilaçlar artık çok ağır geliyor, sinirlerim laçka...Allaha emanet olun canlarımmmm, rabbim bu uğurda hrpimize güç kuvvet versin, sağlıkla hepimiz yavrularımıza kavuşalım, hamile haberleri ardından sağlıklı doğum haberleri alalım inş...sevgiler

Canım, Allah seni öyle bir sınadı ki, ama sen de o kadar güzelsin ki, hala o güzel düşüncelerin, isyan etmeden sabredişin... Biliyorum O ikinizi de koruyacak. Bebek biraz daha kalsın, bütün dualarımız sizinle. İnan şu an o kadar içerledim ki, gözümden akan yaşın ne kıymeti var. Allah'ım oğlunuzu size bağışlasın, darda koymasın inşallah. Küvezde ayrı kalmak zor ama ne yapalım, gerekirse ona da katlanacağız, nelere katlandık bu aşamaya gelen kadar. İlaçlar ve kıpırdamadan yatmak zor arkadaşım, ama ya sabır, ya sabır. İnşallah sağlığı ile bebeğinize kavuştuğunuzda, o minik ellerini öpüp kokusunu içine çektiğinizde her şeyi ama her şeyi unutacaksınız. O günleri görmenizi bütün kalbimle Allah'tan istiyorum, buradaki her arkadaş gibi. Aynı şekilde her birimize de aynı şeyi istiyorum, mutluluklarımızı paylaşmamıza da az kaldı... Allah yardımcımız olsun.

gülsercim ne diyim bilemiyorum ama sakın ümidini yitirme rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş. bizi bırakmıycaksın dimi yaz bize allaha emanet ol canım

sağol canım,Allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş demek ki sizi bırakmam canım çok sık girmesemde arada girip haberlerinizi alırım,inş doğum haberlerinizide duyucam burdan,kendimden haberler vericem öpüyorum canım seni,sende,prensesinde AEO

iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...

iyi geceler kızlar lıycım canım yenı gordum cok gecmıs olsun bıtanem rabbım korusun sızı saglıkla sıhhatle arenı kucagına alıcaksın rabbım bu zamana kadar sızı korudu emınım bu saatten sonrada bebegıne kavusmana yardımcı olucak dıger arkdlsrımada saglıklı sıhhatlı sag salım kucagınızı almanızı dılıyorum.gulsercım emın ol negatıf almak tabıkıde uzmustur ama hamıle kalıp kaybetmek daha cok ınsanın canını yakar ole yok anne olamamak hersey bıttı demek dur bakalım daha yenı baslıyor
bana gelıcek olursak malesef benım yolumda bıttı kalp atıslarını dyamadık ıcerde kanamam olmus ve keseem kuculmus bebegım ıçerde ölmus 1 hafta beklıcem kendılıgındeen dusmesını yoksa kurtaj bende suan allak bullagım kesınlıkle ısyan etmıyorum ama neden bole oldugunuda sorgulamaktan edemıyrm 5 ayda 2 kayıp agır geldı ben sımdılık kapadım ama bebegım ınat ettı gelmemekle bende ınat edıyorum o bebek buraya gelecek=) suan ıcın hıcbısey dusunemyrm ne yapıcagımı sasırmıs durumdayım bebek neden ıcerde gelısemıyo once bı bunun arastrılamsı lazım sonra gene allahın ıznyle tedavıye baslarım rabbım bana ve esıme uzun omur versın elbet olucak benım hala umudum war..bellı bı sure yokum kafamı toplamam lazım kendınıze cok ıyı bakın kızlar allaha emanet olun...

Üzüldüm cnm benimm..seni merak ediyodumm..
hakikatten zor bi durum dediğin gibi hamile kalıp kaybetmek, biz transfer oluyo pozitifi görememiyoruz diye
bu kadar üzülüyoruz..seninkide zor cnmm..biraz dinlenin ne yapılması gerekiyosan yapın bu süreçte..
inşallah bi dahaki sefere bebişin kalp atışlarınıda duyacaksın..belkide bebişin süpriz yapıcak sizee..:34::34:
hakkınızda hayırlısı olsun cnmmm. sende Allaha emanet olll...:54::54::54::54::54::54:

canm allah sabır verssin rabbim bir daha yaşatmasın bu acıyı .mücadeleci olman çok güzel dediğin gibi hepimizin sınavı farklı sabredip mücadele edicez dediğin gibi o bebek buraya gelecek biz hep burdyız habers,z bırakma bizi

sağol canım,Allahtan ümit kesilmez zamanı değilmiş demek ki sizi bırakmam canım çok sık girmesemde arada girip haberlerinizi alırım,inş doğum haberlerinizide duyucam burdan,kendimden haberler vericem öpüyorum canım seni,sende,prensesinde AEO

Lütfen bizi bırakma, ve lütfen asla ümidini kesme. Allah bir gün dualarını kabul edecek, bir gün mutlaka. O gün gelene kadar dayan nolursun. Bak biz hep buradayız, en ufak bir şeyde bile yaz çekinme... Bugünlerde hep kötü haberler aldık ama bu da geçecek.

O melek annesini gördü, bildi. Eminim bir sonraki melek de bilecek ve bu sefer tutunacak. Pozitif olmana çok seviniyorum. Bana sorarsan içeride gelişememesi olarak nitelendirdiğin şey tamamen kısmet. İnşallah bir sonraki denemede Allah nasip etsin. Duanda ısrarcı ol canım, biz de destekleyeceğiz.

2 gündür topiğimizden üzücü haberler alıyoruz. Lily'nin haberi ile sarsıldık, bugun tam toparlamışken sizlerin haberleri ile birkez daha kahroldum.
gülsercim gerçekten çok üzgünüm, inan ben hep umutla bekledim haberini. ama hayırlısı demekten başka insanın elinden bişey gelmiyor. Tüp bebek sayfasını kapattım demişsin, Rabbim dilerim doğal yoldan verir meleğini. Bizleri unutmaz, arada kendinden haberler verirsen çok mutlu edersin.
as89 diyecek söz bulamıyorum inan. pozitifi görüp sonrasında bu haberi almak.. ama inat etmen çok hoşuma gitti. Bir gün gelecek bebişin senin inatçılığına dayanamayıp gelecek. Gerekli araştırmalar yapılsın, sonrasında da meleğine kavuş inşallah. Habersiz bırakma bizleri
dilerim artık bunlar son üzücü haberler olsun. hep mutlu haberler alalım. ağlayan gözlerimiz artık gülsün. kucaklarımız boş kalmasın..
sevgiler

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]tedavisine başlıcak :21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Back
X