Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülser79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]11 şubat test tarihi:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]bahçeci fulya tüpbebek[/TD]
[TD]tedavisine başlıcak :21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?

allah allah bunlarında ne dediği belli olmuyo kafasına o an ne gelirse onu söylüyorlar :S valla haklısın menacçım bende ne diycem şaşırdım :18::18::18::18::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Çok sağolun kızlar, biliyorum hisediyorum dualarınızı...sizi öok seviyorum... Dün gece ve bu sabahta oldu o kasılmalar..gaz sancısı değil ama onu biliyorum... Braxton hills diye umuyorum, allahtan serklajım ( rahim ağzı dikiş) varda o beni rahatlatıyo...öpüyorum hepinizi

Allah'a emanet olun. Stresi azaltmak için bir gidip doktora baktırsan?

kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana

Yine erken test, yine bu endişe :) Allah hayırlısını versin inşallah. Sıfır değil sonuçta. Çok düşükten başlayıp yükselen kişiler var, burada da böyle bir kişi hatırlıyorum. İdrar testi çok yanıltıyor, başkasında çıkıp sende çıkmayabilir.... İnşallah bebiş vardır orada bir yerde :)

kızlar doktorum beni sinirden deli etti, adet olmuşsum ama fark etmemişim güya, dondurulmuşlar için adet olmadığım halde tedaviye başlamak istedi :) onu bırakın, ya da bir daha ki adette başlayalım dedi, iyi o zaman işi garantiye almak için cylo prognova kullanayım dedim yok dedi gelmezse adetin 40 gün bekle farlutal kullan :) peki dedim rahim madem kalınlaşmıştı ben niye adet olmadım orasını bilemem dedi, eee ben de bilmiyorum orasını o doktora o kadar parayı da bu yanıtları almak için veriyorum, haksız mıyım kızlar ya? Bir akıl verin ne yapayım başka merkeze mi geçeyim?

Çok haklısın. Onlar da bazen cevapsız kalıyor, asıl o zaman kafalarını çalıştırıp yol gösterecekler ama insanı böyle sinir edebiliyorlar. Arkadaşında da dediği gibi bekleyip kafayı rahatlatmak bana da akıllıca geliyor...

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... transfer sonrası dinlenmek istediğim için laptoptan uzak durdum. Neyse.... Ben 2. negatifimi aldım malesef... Ne yapalım kısmet değilmiş. 3.'de nasip olur inşallah...

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... transfer sonrası dinlenmek istediğim için laptoptan uzak durdum. Neyse.... Ben 2. negatifimi aldım malesef... Ne yapalım kısmet değilmiş. 3.'de nasip olur inşallah...

canim hayirlisi olsun.ins 3.seferde hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlarin olur...

gulsercim cook erken yaptirmissiniz.herkesin erkenden cikmadigi icin 12.gun yapilmasini istiyor doktorlar.12.gunu bekliyoruz hepimiz.guzel haberlerinle ins.sevgiler canim...

merhaba canım,çok üzüldüm ama yapacak birşey yok senin canın sağolsun yumurtaların iyiyse belki doğal yoldan bile hamile kalırsın benim daha tam netleşmedi ama büyük ihtimalle negatif,ben daha tüp düşünmüyorum bundan sonra alternatif tedavileri deniycem Allaha emanet

canim sakin umitsizlige kapilma.ortada tut gonlunu.olmazsada bundada vardir bi hayir dersin.ama belirti arama sakin.benim hic belirtim olmamisti mesela

canım ya ben de seni çok merak ediyordum başka yere yazdın mı diye hep profiline baktım, Allah çok aratmadan nasip eder inşallah canım ne kadar üzüldüğünü yıprandığını tahmin edebiliyorum, o kadar çok istiyordum ki buaraya hamileyim diye yazmanı inan...

Yine erken test, yine bu endişe :) Allah hayırlısını versin inşallah. Sıfır değil sonuçta. Çok düşükten başlayıp yükselen kişiler var, burada da böyle bir kişi hatırlıyorum. İdrar testi çok yanıltıyor, başkasında çıkıp sende çıkmayabilir.... İnşallah bebiş vardır orada bir yerde :)

doğru diyosun canım en azından 0.01 çıkmamış inş dediğin gibi olurda yükselir bu sefer yüzüm güler inş

kızlar benim bugün 8.günüm dayanamayıp bhcg yaptırdım 1.09 çıktı erkenmi yaptırdım sizce acaba yükselirmi ne olur dua edin bana

bencede cnm testini erken yapmışsın 12. günü bekleyip tekrar yaptır inş. yükselir değerinn..
Allah büyük neden olmasın:49::49::49:

Üzüldüm cnm senide merak diyodumm.demek olumsuz sonuçlandı bu seferde nasip değilmiş demekki.:19::19:
inş. 3. denemende rabbim nasip eder...:26::26::26:

merhaba canım bu negat,fler beni öyle üzüyor ki ama biliyorum listemizin hepsinden beklenen haberi alacağız. Bu senin için inşallah 3. seferde olur, Rabbim inşallah birdahaki seferde yüzünüzü güldürsün

Back
X