Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var
gulser79 merhaba,
bir doktordan 2 embriyo transfer edildikten sonra 2 sinin de tutunduğunu ve hatta birinin sonradan 2 ye bölünüp üçüz olduğunu duymuştum.
rahat olmaya çalış, vakti geldiyse (ki inşallah tam da vaktidir) sımsıkı tutunacak sana bebişlerin.
merhaba kızlar ben opu dan geldim ve moralim çok bozuk topu topu 3 yumurtam toplandı sayıya takılma diyosunuz ama bu kadar ilaca 3 yumurta tam bir hayal kırıklığı diğer yumurtalarımın içi boşmuş nasıl oluyo ben anlamadım ultrasonda 8 9 yumurta diyodu aret bey kafam allak bullak,inş hepsi döllenirde onlara ümit bağlarız demekki benim yumurta rezervim gerçekten azalmış,Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın dualarınızı bekliyorum kızlar
canım herşeyin hayırlısı bende ultrasondan ilk 3 gözüküyodu sonra 2 dediler çatlatma iğnesinden sonra toplandı 1 tane kalmıştı hiç korkma allahın izniyle nasip olduktan sonra tutar inş.
Sorma liymerdin cok korktum hicbiseyimde yoktu nasil oldu anlamadim gerkrse 9ay yatarim yeterki ona bisey olmasin iyki hastanede oldu evde olsa paniklerdim sevinemedim bile dogru drst pzrtedi tekrar cgrdi kalp atisi icn
günaydın kızlar şimdi aradılar 3 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş ne diyeyim Rabbim inş onu bana bağışlar
ruzgar selın ıcımı rahatlattın valla coroasprın kullanıymusn cnım sen
kızlar kalp atıslarını ne zmn duydunuz hatıralyınız varmı=) keseyı gordukten 1 hafta sonramı benı tam 1 hafta sonra cagırdı kımılerınkını 10.15 gun sonra cagırıyolarmıs herhalde benım kanamam oldu o yuzdenmı erken cagırdı
günaydın kızlar şimdi aradılar 3 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş ne diyeyim Rabbim inş onu bana bağışlar
bende hem coroasprın hem clexan kullanıydum dun kanama olunca aspırını bıraktırdı crıone jelıde bıraktrdı ıgne verdı ıste cok sukur sımdı yok kanamam ole yatıyorum kalp atısınıda duysam rahatlıcam
cnm ben 6+2 de kalp atışları için gitmiştim allaha şükür 10-12 gün öncede keseyi görmüştük kendine stres yapma cnm allhın izniyle duyucaksın pıt pıtları.kızlar kalp atıslarını ne zmn duydunuz hatıralyınız varmı=) keseyı gordukten 1 hafta sonramı benı tam 1 hafta sonra cagırdı kımılerınkını 10.15 gun sonra cagırıyolarmıs herhalde benım kanamam oldu o yuzdenmı erken cagırdı
Kizlar nerdesiniz basima neler geldi oluyorum sandim 1.30taydi randevu 1de ordaydim lavobaya gidim dedim bide baktim kanamam var eyvah dusuk yapiyorum dedim hmn doktora hbr verdiler beni yukariya aldilar halimi tahmin edersiniz herhalde aglayark muayne oldum ama cok sukur keseyi gordum hmn 2tane progestan vurdulur jelle coroaspirini biraktrdi simdi cok sukur kanamam yok ama cok korktum wc harici kalkma dinlen dedi ins.minikim birakmz cok korkuyorum
Tbsn ve mimozacım gurubumuzun tatlı ikiz anneleri, minnoşlardan güzel haber aldıkça çok. Mutlu oluyorum, herkese dua ederken topikte mimozacım için iki kere ediyordum şimdi sende varsın dualarımda... Sağlıkla zamanında gelsin inşallah ikizler...Aren; oğlum bu aralar coşmuş durumda teyzeleri aralıksız iki gündür belime doğru neredeyse sürekli vuruyor, atıyor , çok şükür tabi hareket etmemesinden yada az hareketten iyidr ama bu aşırı aralıksız iki gündür süren hıçkırık gibi hareketler ister istemez biraz endişe veriyor , hayırlısıyla bu riskli 28. Haftayada atlatayım ohhh çekincem...15 tatile girmiş arkadaslarım hepinize iyi tatiller herkesi öpüyorum
Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?