Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var

cnm zaten jelde lekelenme yapıyor sıkma canını .cnm su içmek hem bebegin beslenebilmesi için önemli kan akışı için hemde idrar yolu enfeksiyonu olmasın diye kadını su temizler derler ya eskiler öyle bişey sanırım hep bol bol su iç diyo bana drlarda.

inş,çok sağol canım benim,ilk duyduğumda 3 yumurtayı şok olmuştum şimdi daha iyiyim Allaha şükür,senin bebeğinide Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım

canım herşeyin hayırlısı bende ultrasondan ilk 3 gözüküyodu sonra 2 dediler çatlatma iğnesinden sonra toplandı 1 tane kalmıştı hiç korkma allahın izniyle nasip olduktan sonra tutar inş.

günaydın kızlar şimdi aradılar 3 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş ne diyeyim Rabbim inş onu bana bağışlar

canım herşeyin hayırlısı bende ultrasondan ilk 3 gözüküyodu sonra 2 dediler çatlatma iğnesinden sonra toplandı 1 tane kalmıştı hiç korkma allahın izniyle nasip olduktan sonra tutar inş.

sağol canım yapıcak birşey yok hakkımızdan hayırlısı olsun inş dediğin gibi olur öpüyorum seni

Sorma liymerdin cok korktum hicbiseyimde yoktu nasil oldu anlamadim gerkrse 9ay yatarim yeterki ona bisey olmasin iyki hastanede oldu evde olsa paniklerdim sevinemedim bile dogru drst pzrtedi tekrar cgrdi kalp atisi icn

Nasılsın canım, yatıyor musun şimdi hep? Kanama geçti inşallah, keyfin nasıl?

ruzgar selın ıcımı rahatlattın valla coroasprın kullanıymusn cnım sen

yok canım benim kanamam çok yoğun olduğu için coraspin kullanamıyorum.
Ama doktorum clexane iğneye devam edebileceğimi söyledi. ben de hergün iğne yapıyorum. göbekten ya da bacaktan.
coraspin kanamayı arttırabiliyor diye biliyorum. clexane ise sadece pıhtı oluşumunu engelliyor.doktoruna danış. o sana uygun olanı verir.
Eğer ki doktorun bu konuda sana güven vermediyse başka bir doktora daha git canım.
Ama rahat ol. bebeklerimizin en çok istediği o :)
sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah...

kızlar kalp atıslarını ne zmn duydunuz hatıralyınız varmı=) keseyı gordukten 1 hafta sonramı benı tam 1 hafta sonra cagırdı kımılerınkını 10.15 gun sonra cagırıyolarmıs herhalde benım kanamam oldu o yuzdenmı erken cagırdı

bende hem coroasprın hem clexan kullanıydum dun kanama olunca aspırını bıraktırdı crıone jelıde bıraktrdı ıgne verdı ıste cok sukur sımdı yok kanamam ole yatıyorum kalp atısınıda duysam rahatlıcam

canım ben kanda pozitifi gördükten 10 gün sonra keseyi görmeye gittim. 1 hafta sonra da kalp atışını duydum çok şükür. aslında bu konu doktora göre değişiyor. iş yerinde aynı dönemde hamile kaldığım arkadaşımı doktoru kanda pozitifi gördükten 1 hafta sonra çağırmıştı. yani kanamayla pek alakası olacağını sanmıyorum.doktordan doktora değişiyor. kimi 1 haftada görmek istiyor kimi 10 gün.

inşallah canım. öyle az kanamalar çok önemli değil. muhtemelen progesteron az gelmiş. iğne verdikleri iyi olmuş.
kalbi de atacak, sağlıkla da büyüyecek inşallah.

amın canım ınş.agzından bal damlıyor inş.duyarım sende kendıne ve prensese cok ıyı bak

cnm ben 6+2 de kalp atışları için gitmiştim allaha şükür 10-12 gün öncede keseyi görmüştük kendine stres yapma cnm allhın izniyle duyucaksın pıt pıtları.

canım büyük bir korku yaşamışsın ama çok şükür keseyi görmüşsün çok sevindim. benim kanamam olmadığı halde 4 ay hep yattım dinlendim. progesteronum çok düşüktü ve iki bebeği taşıman zor yatıcaksın demişti doktorum. o iyi olsunda önemli değil şu kritik dönemleri dinlenerek yatarak geçir canım Allahın izniyle sonrasında herşey yoluna girecek. bak nolur çok dikkat et, herşeyi boşver ev işi vs şuan en önemli şey sen ve bebişin

lilycim topiğimizin uğuru Allah razı olsun canım birbirimize ettiğimiz dualara okadar inanıyorum ki .. tbsn iyi ki katıldın aramıza gerçekten de sonuçta bizim sorunlarımız tek gebeliğe göre daha erken başladı ve daha ağır seyrediyor şimdi senle konuştukça herşeyin normal olduğunu anlıyorum:)

Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var

transfer sonrası bana da çok su iç demişlerdi. su damarların genişlemesini ve bebeğe daha çok kan akışı gitmesini sağlıyormuş canım. hamilelik ve emzirme dönemimiz boyunca suyu elimizden bırakmıcaz:)

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE23/04 ERKEK GELİYOOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…