hepınıze ıyı hafta sonları kızlar nasılsınız..yaa nolcak benım bu asıırı uyku halım kafam kalkmıyor hıcbıseyde yapmıyrm sureklı yorgunluk hıssı var mıde bulantılarımda basladı 2,3 gundur mınıkım rahat vermıyor annesıne pazartesı ıns.gorurumde ıcım rahatlar
kızlaar pazartesi günü yumurtalarım toplanıyo Allahın izniyle ama transfer meçhul bu akşam çatlatma iğnemi vurucam öpüyorum sizi
çok sağol edirnecim inş canımsıngüzel haberlerini bekliyoruzcnm
hepınıze ıyı hafta sonları kızlar nasılsınız..yaa nolcak benım bu asıırı uyku halım kafam kalkmıyor hıcbıseyde yapmıyrm sureklı yorgunluk hıssı var mıde bulantılarımda basladı 2,3 gundur mınıkım rahat vermıyor annesıne pazartesı ıns.gorurumde ıcım rahatlar
kızlaar pazartesi günü yumurtalarım toplanıyo Allahın izniyle ama transfer meçhul bu akşam çatlatma iğnemi vurucam öpüyorum sizi
cok tesekkur ederim arkadaslar.pasalarimizi gorduk cok sukur ikiside iyi.bugun ilk defa renkli ultrasonda gorduk cok mutluyum:))biri yuzunu gostermedi arada cikip tatli birseyler yedim dönsün diye,dr oyle soyledi ama yok kararli cikti gostermedi:)digeri bol bol poz verdi:)biri 635 gr digeri 711 gr.normal dedi dr.bi problemde gormedi cok sukur.bizden boyle teyzeleri.bizi merak ettiginiz icin tesekkurler.hepinize sevgiler...
canımm çok sevindim:)) maşallah paşalarımıza:)) bak ne güzel kilo da almışlar hem de baya hızlı bir şekilde:)) İnşallah böyle devam etsin. Çok öpüyorum iyi pazarlar
Allah hayırlısını versin, inşallah güzel haberler verirsin.
Gülser bu akşam senin için dua edicem, çatır çatır zamanında çatlasın yumurtalar ki bol bol kaliteli yumurtan toplansın ayy varya şimdi bir an yumurta çatlatma iğnesi vurulduğum geceye döndüm duygulandım tam gece yarımda vurulmuştu benim iğne :))) Rabbim sana sığındık, dualarımızı kabul et , bu listedeki bu dünyadaki bu evrendeki hiç bir canlıyı anne olmak isteyen hiç bir kadını bu duygudan mahrum etme, sana sığındık dualarımızı kabul et Yarabbim .....
haydi hayırlısı canım geri sayım başladı:)
günaydınlar herkese bir pazartasi daha iş günündeyiz öğretmenler tatilde tabi ohhhhhhhhhhhh yatın bakalım siz
bu hafta güzel haberler bekliyorum herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?