günaydın kızlar şimdi aradılar 3 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş ne diyeyim Rabbim inş onu bana bağışlar
İnşallah canım, hayırlısıyla Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar şimdi aradılar 3 yumurtadan sadece 1 tanesi döllenmiş ne diyeyim Rabbim inş onu bana bağışlar
kızlar kalp atıslarını ne zmn duydunuz hatıralyınız varmı=) keseyı gordukten 1 hafta sonramı benı tam 1 hafta sonra cagırdı kımılerınkını 10.15 gun sonra cagırıyolarmıs herhalde benım kanamam oldu o yuzdenmı erken cagırdı
sağol canım yapıcak birşey yok hakkımızdan hayırlısı olsun inş dediğin gibi olur öpüyorum seni
İnşallah canım zaten hepsi bir mucize, rabbim ol derse olucak inan üçe beşe bire bakmaz :))) inanıyorum sen de inan olucak inşallah
bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah. transfer ne zaman?
gulser canım Rabbim o bir taneyi sana bağışlasın inşallah. olacağı varsa sayı hiç önemli değil
İnşallah canım, hayırlısıyla Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin...
canım sana en önemli tvsiyem aklına sakın olumsuz düşünceler getirme mümkünse cevşen oku seni mutlu eden insanlarla konuş allah yardımcın olsun
kızlar kalp atıslarını ne zmn duydunuz hatıralyınız varmı=) keseyı gordukten 1 hafta sonramı benı tam 1 hafta sonra cagırdı kımılerınkını 10.15 gun sonra cagırıyolarmıs herhalde benım kanamam oldu o yuzdenmı erken cagırdı
Tbsn ve mimozacım gurubumuzun tatlı ikiz anneleri, minnoşlardan güzel haber aldıkça çok. Mutlu oluyorum, herkese dua ederken topikte mimozacım için iki kere ediyordum şimdi sende varsın dualarımda... Sağlıkla zamanında gelsin inşallah ikizler...Aren; oğlum bu aralar coşmuş durumda teyzeleri aralıksız iki gündür belime doğru neredeyse sürekli vuruyor, atıyor , çok şükür tabi hareket etmemesinden yada az hareketten iyidr ama bu aşırı aralıksız iki gündür süren hıçkırık gibi hareketler ister istemez biraz endişe veriyor , hayırlısıyla bu riskli 28. Haftayada atlatayım ohhh çekincem...15 tatile girmiş arkadaslarım hepinize iyi tatiller herkesi öpüyorum
lilycim topiğimizin uğuru Allah razı olsun canım birbirimize ettiğimiz dualara okadar inanıyorum ki .. tbsn iyi ki katıldın aramıza gerçekten de sonuçta bizim sorunlarımız tek gebeliğe göre daha erken başladı ve daha ağır seyrediyor şimdi senle konuştukça herşeyin normal olduğunu anlıyorum:)
inş canım yarın saat 2 de dualarınızı bekliyorum
gulser79 muhtemelen transferin olmuştur ve sen dinleniyorsundur.
Allah yardımcın olsun. O'nun izniyle bebeğin sana tutunsun.
inş canım yarın saat 2 de dualarınızı bekliyorum
gulser79 muhtemelen transferin olmuştur ve sen dinleniyorsundur.
Allah yardımcın olsun. O'nun izniyle bebeğin sana tutunsun.
canım transferim 4 den sonra oldu duanda bana destek oldu inş,embriyo 8 hücreliymiş iyiymiş öyle dediler bana,sabah kalktım jelimi yaptım biraz gezindim şimdi yatarak yazıyorum,istiyorumki kasıklarım ağrısın sanki bu belirti bebişimin bana tutunduğunu hissettiriyor inş öyledir,çok teşekkür ederim canım desteğin için duanıda bekliyorum
cnm tedavin şimdiden hayırlı ugurlu bol ve kaliteli yumoşlu olsun sana sımsıkı tutunsunlar cnm inşallah.dualarımız seninle güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle.ece yarın adetimin ilk günü ve ben başlıyorum allahın izniyle tedavim bahçeci fulyada olacak tatlım ekle bakalım uğurlu tablomuza :)
gülescim sımsıkı tutunsun yumoşun inşallah sana cnm dualarımızdasın belirti arayıp stres yapma kendine rahat ol yat dinlen cnm.bol bol dua et.ececim banada bir format çekermisin test tarihim 11 şubat bide ismimi düzeltebilirmisin öpüyorum canım