gülsercim canım hayırlı olsun bebegın sana sımsıkı tutunsun ve 9 ay boyuncada hıc bırakmasın senın rahat olman lazım canım belırtı arama daha sımdıdıen ne kadar az stres yaparsan bu bekleme surecınıde o kadar rahat atlatrsın
cnm tedavin şimdiden hayırlı ugurlu bol ve kaliteli yumoşlu olsun sana sımsıkı tutunsunlar cnm inşallah.dualarımız seninle güzel haberlerini alıcaz allahın izniyle.
gülescim sımsıkı tutunsun yumoşun inşallah sana cnm dualarımızdasın belirti arayıp stres yapma kendine rahat ol yat dinlen cnm.bol bol dua et.
as cım çok teşekkür ederim canım,Rabbim bebeğime tutunma gücü versin,sanada çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın
canim yaa ne desem bilemiyorumki cok duygulaniyorum seni okudugum zaman.bebisinin hareketli olmasi cok iyi bende endiselenmistim gittigimde sordum dr cok iyi dedi.kendi sıkıntılarinin icinde bize ozel dua ettigini bilmek guc veriyor inanki.heleki duaya bu kadar ihtiyacimiz oldugu bi zamanda.simdi bi durum olsa dogmalari gerekse Allah korusun yogun bakim yok bulundugum yerdeistanbula gidinceye kadar bi terslik olmasin diye dua edip duruyoruz bizde.destekler icin tesekkurler dualarini bekliyoruz canim...
İnancın oldun tüm kalbimle duslarım hep sizinle, rabbim korkusuz sağlıklı bir gebelik göstersin herkese doktora sordum alış artık çok hateketli olması normal dedi:) , rabbimnikisinide sağlıkla kucağına alacağın günü zamanında naip etsin
Menac canım hayırlı olsun sonu güpgüzel olsun bu sefer allahım senin ve eşinin yüzünü güldürsün
Gülser hadi güzel haberlerini bekliyoruz kendini yormadan test gününe kadar stressiz bir bekleyiş ve hamile haberlerini almak için dualarımız seninle
6. Kez tüp bebek denemesi yapacak arkadaslar , rabbim yanınızda olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah...
Kızlarrrrrrr uğurlu topiğimin canları tilililililili oğluşu ponpik 1 kilo 500 gram olmuş maaşallah süpanallah doktorum haftasına göre birs önde gidiyor dedi öyle erken doğum korkumuz var biraz ama iyiyiz çok şükür, lilimeredin topiğinizin ilk hamişi bugun 8. Ayına girdi :))))) darısı herkeseeeeeee
Öptüm hepinizi
canim hayirli olsun.sıkıca tutunsun ins.5000 subhanallahi vebihamdihi okuyabilirsen iyi olur.dualarimiz sizinle.ayrica benim hic belirtim olmadi agri sanci gibi.herkesinki degisik oluyor.Rabbimiz ol desin olsun ins.amiiin
Menac canım hayırlı olsun sonu güpgüzel olsun bu sefer allahım senin ve eşinin yüzünü güldürsün
Gülser hadi güzel haberlerini bekliyoruz kendini yormadan test gününe kadar stressiz bir bekleyiş ve hamile haberlerini almak için dualarımız seninle
6. Kez tüp bebek denemesi yapacak arkadaslar , rabbim yanınızda olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah...
Kızlarrrrrrr uğurlu topiğimin canları tilililililili oğluşu ponpik 1 kilo 500 gram olmuş maaşallah süpanallah doktorum haftasına göre birs önde gidiyor dedi öyle erken doğum korkumuz var biraz ama iyiyiz çok şükür, lilimeredin topiğinizin ilk hamişi bugun 8. Ayına girdi :))))) darısı herkeseeeeeee
Öptüm hepinizi
Öptüm hepinizi
maşallah subhanallah oy oy tosuncuk hadi gözünaydın darısı bize inş. cnaım ya bende 16 martı bir görsem hayırlısıyla evde yatıp dinlencem hep işe gelip gitmk eziyet olmaya başladı bile
gülsercim düşüklerın sebebı neydı genetık test yapıldımı rabbım bu bebegine can versın
arkadaşlar size birşey sorucam sizin embriyolara traşlama yapıldımı?EDİRNEcim özellikle sana soruyorum aynı yerde tedavi gördüğümüz için,benim transferden sonra embriyolog gelip embriyonuzun dış zarını incelttik dedi,inş tutunmasını kolaylaştırır
ececim banada bir format çekermisin test tarihim 11 şubat bide ismimi düzeltebilirmisin öpüyorum canım
ece yarın adetimin ilk günü ve ben başlıyorum allahın izniyle tedavim bahçeci fulyada olacak tatlım ekle bakalım uğurlu tablomuza :)
Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?