Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kizlar nerdesiniz basima neler geldi oluyorum sandim 1.30taydi randevu 1de ordaydim lavobaya gidim dedim bide baktim kanamam var eyvah dusuk yapiyorum dedim hmn doktora hbr verdiler beni yukariya aldilar halimi tahmin edersiniz herhalde aglayark muayne oldum ama cok sukur keseyi gordum hmn 2tane progestan vurdulur jelle coroaspirini biraktrdi simdi cok sukur kanamam yok ama cok korktum wc harici kalkma dinlen dedi ins.minikim birakmz cok korkuyorum

merhaba kızlar ben opu dan geldim ve moralim çok bozuk topu topu 3 yumurtam toplandı sayıya takılma diyosunuz ama bu kadar ilaca 3 yumurta tam bir hayal kırıklığı diğer yumurtalarımın içi boşmuş nasıl oluyo ben anlamadım ultrasonda 8 9 yumurta diyodu aret bey kafam allak bullak,inş hepsi döllenirde onlara ümit bağlarız demekki benim yumurta rezervim gerçekten azalmış,Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın dualarınızı bekliyorum kızlar

canım öncelikle hayırlı ve geçmiş olsun..sayıya takılma demicem çünkü 6 ay önce aynı şeyleri bende yaşadım benimde 3 yumurtam toplanmıştı ve o zamanlar çok üzülmüştük şuan şükürler olsun ki o yumurtalardan birini karnımda taşıyorum(25 haftalığız).bir tane olsun bizim olsun dedik kendimizi motive ettik lütfen sen de öyle yap rabbim ol deyince oluyor 1-3-5 fark etmiyor..bol şans canım..

Kizlar nerdesiniz basima neler geldi oluyorum sandim 1.30taydi randevu 1de ordaydim lavobaya gidim dedim bide baktim kanamam var eyvah dusuk yapiyorum dedim hmn doktora hbr verdiler beni yukariya aldilar halimi tahmin edersiniz herhalde aglayark muayne oldum ama cok sukur keseyi gordum hmn 2tane progestan vurdulur jelle coroaspirini biraktrdi simdi cok sukur kanamam yok ama cok korktum wc harici kalkma dinlen dedi ins.minikim birakmz cok korkuyorum

canım tebrik ederim tekrar keseyi gördün şükürler olsun..bol bol dinlen inşallah bir daha kanaman tekrarlamaz.çok çok geçmiş olsun.umuta mı gittin?

Son düzenleme:
ay canım sende beni duygulandırıyosun çok güzel dua ediyosun dualarının hepsine tüm kalbimle amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş,bende dün gece 11 de vuruldum bakalım kaç yumurtam olacak bende onu merak ediyorum inş olanların hepsi döllenirde en azından dondurulmuşumuz olur,öpüyorum seni canım Allaha emanet olun

Canımmmmm aminnnnnn sen de Allah'a emanet ol, güzel haberlerini bekliyorummm

Canım bak şimdi hiç o kanamayı umursama ben tam beş ay progynex iğne vuruldum günde iki adet 50 mg, gerekirse vurulursun sen de her gün, hiç kalkma, ben dikiş atılmıştı annem saçımı bile yatağımda yıkıyordu, yemeğimi yatarak sağa dönerek yiyordum sadece ve sadece wc e kalkıyordun, sabırla, tevekkülle, iğnelerle, haplarla ve yatarak 7. Ayımı bitiriyorum şükür, bebeğin kendini gösterdi ya şükür inşallah tam yatman gerekmez ama gerekirse katlanıcaksın tatlım, ben 6 defa günde progestan fitil atıyordum en baştan beri şimdi 37. Haftaya kadar yani dikiş alınıncaya kadar günde 3 fitile düştü,allahım yanında olsun...senin ve bebeğin için dua edicem, moral ve inanç çok önemli , o bi kere tutundu annesine insAllahta bırakmayacak....

Tbsn ve mimozacım gurubumuzun tatlı ikiz anneleri, minnoşlardan güzel haber aldıkça çok. Mutlu oluyorum, herkese dua ederken topikte mimozacım için iki kere ediyordum şimdi sende varsın dualarımda... Sağlıkla zamanında gelsin inşallah ikizler...Aren; oğlum bu aralar coşmuş durumda teyzeleri aralıksız iki gündür belime doğru neredeyse sürekli vuruyor, atıyor , çok şükür tabi hareket etmemesinden yada az hareketten iyidr ama bu aşırı aralıksız iki gündür süren hıçkırık gibi hareketler ister istemez biraz endişe veriyor , hayırlısıyla bu riskli 28. Haftayada atlatayım ohhh çekincem...15 tatile girmiş arkadaslarım hepinize iyi tatiller herkesi öpüyorum

Sorma liymerdin cok korktum hicbiseyimde yoktu nasil oldu anlamadim gerkrse 9ay yatarim yeterki ona bisey olmasin iyki hastanede oldu evde olsa paniklerdim sevinemedim bile dogru drst pzrtedi tekrar cgrdi kalp atisi icn

Sorma liymerdin cok korktum hicbiseyimde yoktu nasil oldu anlamadim gerkrse 9ay yatarim yeterki ona bisey olmasin iyki hastanede oldu evde olsa paniklerdim sevinemedim bile dogru drst pzrtedi tekrar cgrdi kalp atisi icn

cnm çok sevindim keseyi görmüşsün tebrik ederim cnm kanama için endişelenme benimde lekelenmem ve kanamalarım oldu progestan fitil kullandım,pronex iğne şimdiye kadarda progestan hap olarak ve proluton deport yaglı iğne cnm yat dinlen dinlenmeden geçmiyor malesef iş yapma egilip kalkma .bol bol su iç .

Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Cok saol ececim ama cok panikledim bana sdece igne verdi progestan jeli biraktrdi..doktor senin dedign gibi bol su ic dedi suyun faydasi ne oluyo bebegemi etkisi var

canım çok çok geçmiş olsun Allah bir daha korku yaşatmasın...

merhaba kızlar ben opu dan geldim ve moralim çok bozuk topu topu 3 yumurtam toplandı sayıya takılma diyosunuz ama bu kadar ilaca 3 yumurta tam bir hayal kırıklığı diğer yumurtalarımın içi boşmuş nasıl oluyo ben anlamadım ultrasonda 8 9 yumurta diyodu aret bey kafam allak bullak,inş hepsi döllenirde onlara ümit bağlarız demekki benim yumurta rezervim gerçekten azalmış,Rabbim bu yolda kimseyi çaresiz bırakmasın dualarınızı bekliyorum kızlar

canım burda 2 yumurtasının sadece 1'i döllenene ve onunla da hamile kalan arkadaşımız var biliyorsun, lütfen pozitif ol Allah sana da nasip etsin mucizesini sana göstersin...

Canım, bak yanlış hatırlamıyorsam benim şöyleydi:
8 yumurta var gibiydi
İlaçlarla ancak 5 tanesi gelişti
Bir gün içinde 4'e indi
3 tanesi toplandı
2 tanesi döllendi, birisi kötü kaliteydi
Orta kalite olan tuttu

Sen kul olarak yapacağını yaptın, bundan sonrası Allah'ın istemesiyle olacak, o isterse o yumurtalar olmadan da yaratır biliyorsun, sen dua et, inşallah hayırlısı olsun...

Canım, burada da kanaması olan kişiler var, doktorun söylediklerini yap ve çok hareket etme. Su kan dolaşımını hızlandırıyor sanırım. Allah başka korku yaşatmasın...

merhaba as89247,

ben aslında bu topikte yazmadım. ama bugün tesadüfen gördüm ve kanaman olduğunu okudum.
ben 2. denememde hamile kaldım. çok şükür 23 haftam bitti. kısmetse bir kızım olacak:)
kanama ile ilgili seni rahatlatmak için yazmak istedim. ben 14. haftada çok yoğun kanama geçirdim.3 haftadan fazla sürdü. doktorlar çook umutsuz konuştular. bir süre hastanede kaldım. günde 6 progestan, ayrıca kasılmalar için 2 magnezyum, 1 kalsiyum verildi.haftada 1 de iğne.
bunlara rağmen 18. haftada rahim ağzımda açıklık oldu. damarlanma çok olduğundan dikemediler. bebek çok küçük olmasına rağmen, bir sürü yan etkisi olan nidilat adlı ilacı vermek zorunda kaldılar. doktorlar cinsiyetini sorduğumda cevap bile vermek istemediler. bağlanmayayım diye.
şimdi 24. haftama girdim. artık kalkıp dolaşabiliyorum, kasılmalarım bitti, nidilatı bıraktım,rahim ağzındaki açıklık kapandı, çok şükür bebeğim de iyi. doktorlar bile şaşkın.
nasıl mı oldu? 9-10 hafta kıpırdamadan yattım. elimde tesbih bütün gün dua ettim. sakin bir şekilde, Allah'a sığındım ve yarattığı canı bana bağışlamasını istedim ve birşey farkettim. ne zaman içimdeki korkuyu attım, o zaman herşey düzelmeye başladı.
yani moral , sükunet, beni iyileştirdi.
o yüzden sana tavsiyem, rahat olmaya çalışman.bazen zor ama yapabilirsin.
inşallah kısa sürede atlatırsın. geçmiş olsun.
not: lütfen internetten kanama ile ilgili şeyleri okuma. herkesin gebeliği farklı gelişir ve o yazılar moralini bozabilir.
seni tanımıyorum ama yine de paylaşmak istedim. yardımcı olmak istedim çünkü o korkuyu çok iyi biliyorum.

Ruzgarselin canim cok saol paylasimin icin bende pihti sorunuda var ilki kimyasaldi simdi yuregim agzimda cok panikledim int.bakiyorum dahada moralim bozuldu kizini allah sana bagislasin sag salim kucaginada almayi nasip etsin.sende zor seler yasamisin cok sukur atlamisin okdrda iyiydimki birdenbire nasil oldu anlmdim ins.tekrarlmz

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim ilginizden dolayı Allah razı olsun sizden dediğiniz gibi ben kul olarak elimden geleni yaptım bundan sonrası Rabbimin bileceği birşey,emeklerimizi boşa çıkarmaz inş,sizi çok seviyorum yazılarınızı okudukça rahatlıyorum,eşim rahatlasın diye onada okuyorum:54::54::54:

Ruzgarselin canim cok saol paylasimin icin bende pihti sorunuda var ilki kimyasaldi simdi yuregim agzimda cok panikledim int.bakiyorum dahada moralim bozuldu kizini allah sana bagislasin sag salim kucaginada almayi nasip etsin.sende zor seler yasamisin cok sukur atlamisin okdrda iyiydimki birdenbire nasil oldu anlmdim ins.tekrarlmz

canım ben de çok iyiydim. ilk 3 ay midem bile bulanmadı. herşey harikaydı.
birden bire aşırı kanama başladı. ne ağrı ne sızı vardı. benim durumum plasenta previa diye birşey. bebeğin plasentası olması gereken yerde değil de rahim ağzındaymış. ondan olmuş. internette araştırdım. direk anne- bebek ölümlerine neden olur diyordu. bir vasiyet yazmadığım kaldı. o internetteki yazılar yüzünden günlerce ağladım. bebeğimi de üzdüm.

o yüzden diyorum. sakın internetten araştırma. herkesin hamileliği farklı. yüreğini ferah tut. tekrarlamayacak inşallah.ben de dua edeceğim senin için. Allah hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
sen rahat ol.
pıhtı sorunu bende de var. clexane kullanıyorum. onun da çözümü var yani. doktorunla görüş ve önlem alın canım. önlemini aldıktan sonra pıhtılaşma sorun olmaktan çıkıyor.
sarıl bebeğine, gerisini düşünme :))

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim ilginizden dolayı Allah razı olsun sizden dediğiniz gibi ben kul olarak elimden geleni yaptım bundan sonrası Rabbimin bileceği birşey,emeklerimizi boşa çıkarmaz inş,sizi çok seviyorum yazılarınızı okudukça rahatlıyorum,eşim rahatlasın diye onada okuyorum:54::54::54:

gulser79 merhaba,
bir doktordan 2 embriyo transfer edildikten sonra 2 sinin de tutunduğunu ve hatta birinin sonradan 2 ye bölünüp üçüz olduğunu duymuştum.
rahat olmaya çalış, vakti geldiyse (ki inşallah tam da vaktidir) sımsıkı tutunacak sana bebişlerin.

Back
X