Valla okuyunca ben bile heyecanlandım, artık sayılı gün kaldı!
lily canım oğluşun ismi bence de çok güzel çok beğendim 10 puan
as canım aramıza hoşgeldininşallah 10 gün sonra keseyi de görüp sevincimiz daha da katlanacak..
kızlar sizlerden de güzel haberler alacağız inşallah allah yardımcınız olsun..
tatlım bu sefer sakin ol kaçıncı gün embriyosu olacak, kaçı döllenecek at kafandan bunları, bunların hepsinin boş olduğunu verecek olanın üçe beşe bakmadığını, embriyoya kalite verenin can veren Allah olduğunu çok iyi biliyoruz, bu sefer olacak inşallahhh
Kızlar ben OPU'dan geldim. 11 yumurta topladılar. Yarın gelişimleri ile ilgili haber verecekler. Dualarınızı eksik etmeyin...
hayırlı olsun canım,inş hepsi güzel güzel döllenir,dualarım seninle
ironık canım hayırlı olsun o yumosların sana bebıs olarak gerı donsun
Kızlar ben OPU'dan geldim. 11 yumurta topladılar. Yarın gelişimleri ile ilgili haber verecekler. Dualarınızı eksik etmeyin...
:))) askerlik gibi bişiy bu ya çok enteresan Çentik atar gibi gün sayıyorum yarın 89 lara düşüyorum , son tarih 23 Nisan bakalım Aren o zamana kadar içimde bekleyecek mi, attAbebek bir tekmeler atıyor kuzum maasallah artık babasına gel gel demedim dün ilk kez tv dalmış izlerken birden gözlerini açıp karnıma dikti bakışlarını çünkü o arada Meksika dalgası yapıyordu Aren:) brbirimizin doğum zamanları da en az kendiminki kadar heyecanlanıcam sizin içinde... Dün odayı bitirdik şükür, bugün cibinlik süsleyip, beşik tekstilini ütüleyip yerleştiricem , sonra artık alışveriş düşünmeden huzurla doğumumu beklemek istiyorum çünkü çok yıprandım .... Öpüyorum hepinizi
Amanın a dostlar çizelgem haftada 200/400 gr alırsın diyor bu en iyi ihtimal ayda 2 kilo demek ben bu gebeliği 100 kilo olmadan tamamlar mıyım acaba bu şekerle:)))))) amanınnnnnn azıcık 5 dk konuşayım hızlı hızlı nefesim şak diye kesiliyor
:))) askerlik gibi bişiy bu ya çok enteresan Çentik atar gibi gün sayıyorum yarın 89 lara düşüyorum , son tarih 23 Nisan bakalım Aren o zamana kadar içimde bekleyecek mi, attAbebek bir tekmeler atıyor kuzum maasallah artık babasına gel gel demedim dün ilk kez tv dalmış izlerken birden gözlerini açıp karnıma dikti bakışlarını çünkü o arada Meksika dalgası yapıyordu Aren:) brbirimizin doğum zamanları da en az kendiminki kadar heyecanlanıcam sizin içinde... Dün odayı bitirdik şükür, bugün cibinlik süsleyip, beşik tekstilini ütüleyip yerleştiricem , sonra artık alışveriş düşünmeden huzurla doğumumu beklemek istiyorum çünkü çok yıprandım .... Öpüyorum hepinizi
canım napıosun nasısın? buara kontrolun var mı? ben salı gideceğim, görelim bakalım nasılmış oğluşlar:) son 1-2 gündür ayakta fazla kaldığımda bacaklarımda uyuşmalar başladı. belim de sanki daha fazla ağrıyor, bir de miniklerimden biri göğüs kafesime acaip baskı yapıyor canım çok yanıyor. Rabbim güç, kuvvet versin bize çünkü daha şimdiden böyleysem son aylar çok zor geçiçek gibi görünüyor. Dualarla, Rabbimin yardımıyla bunu da atlatıcaz inşallah, onlar iyi olsun da biz herşeye katlanırız dimi
kızlar sabah sabah sınırm bozuldu saglık ocagına gttm tahlıl yaptrmaya hemde beta hcgye baktrım dedım ordakı hemsrye hamıleyım dedım bı tane kadın vardı sendemı hamılesın dedı evet dedımm ay bende hamılyeım 25 gun gectı ınş.degılımdır ıstemyrm cocuk kahretsın falan dedı bende hanımefendı suan sahıp oldugunuz seyın kıymetını bılmıyosunuz onlarca ınsan var olması ıcın ne paralar dokuyor maddı manevı ne mucadele verıyo bılıyomusn ıstemyosan korunsaydın dedım.. kadın bı bakakaldı ama dedı benım borcum cok var hamıleysem aldrcm baska carem yok dedı napıyosanız yapın dedım ayyy sınır ettı sabah sabah
kızlar sabah sabah sınırm bozuldu saglık ocagına gttm tahlıl yaptrmaya hemde beta hcgye baktrım dedım ordakı hemsrye hamıleyım dedım bı tane kadın vardı sendemı hamılesın dedı evet dedımm ay bende hamılyeım 25 gun gectı ınş.degılımdır ıstemyrm cocuk kahretsın falan dedı bende hanımefendı suan sahıp oldugunuz seyın kıymetını bılmıyosunuz onlarca ınsan var olması ıcın ne paralar dokuyor maddı manevı ne mucadele verıyo bılıyomusn ıstemyosan korunsaydın dedım.. kadın bı bakakaldı ama dedı benım borcum cok var hamıleysem aldrcm baska carem yok dedı napıyosanız yapın dedım ayyy sınır ettı sabah sabah
hamdolsun iyiyim canim cok tesekkur ederim.aynen canim bende senin gibiyim.agrilar cogaldi.sirtimdan belimden ameliyatliymisim gibi hissediyorum agridikca.sonrasini dusunmek bile istemiyorum.dedigin gibi onlar saglikli olsunlarda biz basimiza geleni cekeriz artikbenim kontrol cumartesi gunu.sen bugun goreceksin ne guzel.benimkilerin tekmeleri sertlesmeye basladi senin pasalarinda oylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?