Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

benim paşalar da öyle canım ama sanki biri daha hareketli genelde sağdan hissediyorum çünkü.bugun göreyim kuzularımı akşama haber veririm canım. senin de görmene az kalmış:) bişeyler almaya başladınız mı? bizimkilerin beşikleri geldi bu hafta yavaş yavaş odalarına başladık

pasalarinin guzel haberlerini bekliyorum canim.benimde sagdaki pasam cok hareketli.soldaki pasamda sol tarafima yatinca basliyor durtmeye:)keyfi bozuluyor demekki:)pek az sayilmaz daha cook var cumartesiye:)

kızlar
bugün konrolüm vardı.çok şükür herşey yolundaymış:nazar:
şeker yüklemem yapıldı.değer normal çıktı:nazar:
ama kan değerim maalesef düşük kan ilacını sabah akşam içeceğim artık
bizden haberler böyle..:6: görüşmek üzere:16:

benim paşalar da öyle canım ama sanki biri daha hareketli genelde sağdan hissediyorum çünkü.bugun göreyim kuzularımı akşama haber veririm canım. senin de görmene az kalmış:) bişeyler almaya başladınız mı? bizimkilerin beşikleri geldi bu hafta yavaş yavaş odalarına başladık

cok sukur hareketlerini hissetmeye baslayinca kontrolu beklemek biraz daha kolaylasiyor.dra ilk sorum kalpleri atiyormu olmuyor.besikleriniz gelmis hayirli olsun.saglikla dogup misil misil uyusunlar ins besiklerinde.biz henuz birsey almadik.30. haftada istanbula gececegim ins.dogumu beklemek icin.o zaman almayi dusunuyoruz ins.simdilik internetten bakiyoruz neler alacagimiza karar vermek icin.dogumdan sonra bir muddet besikleri ve diger seyleri istanbulda kullanacagimiz icin burada odayi hazirlasamda bi anlami olmayacak.boyle iste...

merhaba kızlar ben bugün kontrole gittim yumoşlarım iyiymiş 8 9 tane saydı dr yumurta toplamaya kadar inş bir iki tane daha artar ama çok ilaç kullandım bugün göbekten vurulduğum puregondan başka bir tane daha verdi göbekten birde kalçadan resmen hormon bombası oldum inş bunlar bana kilo olarak kalmaz cuma günü tekrar kontrole çağırdı e2 ve p4 tahlillerini yaptıracakmışım benden böyle kızlar hepinizi öpüyorum aynı zamanda paşaları ve prensesleride:)

slm kizlar ben surekli yazmiyorum ama inanin sizinde bebislerinizinde neler yaptiginizdan herseyden haberim var surekli okuyorum bende herhangi bi degisiklik olmadigi icin sadece okumayi tercih ediyorum gercekten sizin mutlulugunuzu bebislerinizin iyi olmalarini neler yaptigini okudugumda cok mutlu oluyorum basarabilecegime inaniyorum ozaman.. rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah as arkadasim senin adinaada cok sevindim allah kucagina alip koklamanida nasip eder insallah darisi biz bekleyenlerin basina...
Kizlar ben edirne arkadasimizi merak ettim testinin sonucu ciktimi surekli okuyorum ama onun sonucunu goremedim ne oldu insallah hersey yolundadir kac gundur bekliyorum belki sonuc daha cikmamistir diye ama yanlis hatirlamiyorsam 19 demisti...

Tedavideki arakadaslar allah yardimciniz olsun bu sefer meleklerinize kavusursunuz insallahh

Hepinizi optum kizlar kendinize ve meleklerinize cok cok iyi bakin :16::16:

pasalarinin guzel haberlerini bekliyorum canim.benimde sagdaki pasam cok hareketli.soldaki pasamda sol tarafima yatinca basliyor durtmeye:)keyfi bozuluyor demekki:)pek az sayilmaz daha cook var cumartesiye:)

geldik canım paşalarım iyiymiş Rabbime çok şükür. biri 665 diğeri 710 gr olmuş ama doktorum ikizlerde ortalamayı düşünebilirsin dedi yani 680-690 gibi dedi. darısı ctesi sana canım bugun gördüm ya kuş gibi hafifledim:)

kızlar
bugün konrolüm vardı.çok şükür herşey yolundaymış:nazar:
şeker yüklemem yapıldı.değer normal çıktı:nazar:
ama kan değerim maalesef düşük kan ilacını sabah akşam içeceğim artık
bizden haberler böyle..:6: görüşmek üzere:16:

çok şükür canım bak ne güzel şeker de çıkmamış:) hepimizinki sorunsuz devam etsin inşallah

cok sukur hareketlerini hissetmeye baslayinca kontrolu beklemek biraz daha kolaylasiyor.dra ilk sorum kalpleri atiyormu olmuyor.besikleriniz gelmis hayirli olsun.saglikla dogup misil misil uyusunlar ins besiklerinde.biz henuz birsey almadik.30. haftada istanbula gececegim ins.dogumu beklemek icin.o zaman almayi dusunuyoruz ins.simdilik internetten bakiyoruz neler alacagimiza karar vermek icin.dogumdan sonra bir muddet besikleri ve diger seyleri istanbulda kullanacagimiz icin burada odayi hazirlasamda bi anlami olmayacak.boyle iste...

sağol canım daha güzelleri sizlere inşallah. sen madem dediğin gibi internetten herşeye karar ver de 30. haftada alışveriş için zorlanabilirsin çünkü en azından hemen alırsınız. hayırlısı olsun canım. buarada ptesi şeker yüklemem var bakalım sana nezmaan verecek doktorun?

merhaba kızlarrr
bizim de bugun kontrolumuz vardı. her kontrol günü gergin oluyorum, onları görünce rahatlıyorum. oğluşlarım iyiymiş teyzeleri çok şükür ellerinizden öpüyorlar:))

slm kizlar ben surekli yazmiyorum ama inanin sizinde bebislerinizinde neler yaptiginizdan herseyden haberim var surekli okuyorum bende herhangi bi degisiklik olmadigi icin sadece okumayi tercih ediyorum gercekten sizin mutlulugunuzu bebislerinizin iyi olmalarini neler yaptigini okudugumda cok mutlu oluyorum basarabilecegime inaniyorum ozaman.. rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah as arkadasim senin adinaada cok sevindim allah kucagina alip koklamanida nasip eder insallah darisi biz bekleyenlerin basina...
Kizlar ben edirne arkadasimizi merak ettim testinin sonucu ciktimi surekli okuyorum ama onun sonucunu goremedim ne oldu insallah hersey yolundadir kac gundur bekliyorum belki sonuc daha cikmamistir diye ama yanlis hatirlamiyorsam 19 demisti...

Tedavideki arakadaslar allah yardimciniz olsun bu sefer meleklerinize kavusursunuz insallahh

merhaba canım sen arada havadan sudan bile olsa yaz bize:) bu topikteki herkes bebişlerine kavuşana kadar bizim de içimiz rahat etmeyecek inan.. Edirneyi sormuşsun kendi yazacaktır tabi ama nekadar merak ettiğini tahmin ettiğimden sonucunun iyi çıktığını söylemek istedim:)) çok şükür

merhaba kızlar ben bugün kontrole gittim yumoşlarım iyiymiş 8 9 tane saydı dr yumurta toplamaya kadar inş bir iki tane daha artar ama çok ilaç kullandım bugün göbekten vurulduğum puregondan başka bir tane daha verdi göbekten birde kalçadan resmen hormon bombası oldum inş bunlar bana kilo olarak kalmaz cuma günü tekrar kontrole çağırdı e2 ve p4 tahlillerini yaptıracakmışım benden böyle kızlar hepinizi öpüyorum aynı zamanda paşaları ve prensesleride:)

hadi hayırlısı inşallah bol ve kaliteli yumoşların olsun:) hormon ilaçları bünyeye göre değişiyor canım mesela bende kilo yapmadı ama çok şişkinlik yapmıştı yüzüm gözüm karnım hep şişmişti. kilo yapsa bile amaaaann sallaa sonuç herşeye değer:)))

geldik canım paşalarım iyiymiş Rabbime çok şükür. biri 665 diğeri 710 gr olmuş ama doktorum ikizlerde ortalamayı düşünebilirsin dedi yani 680-690 gibi dedi. darısı ctesi sana canım bugun gördüm ya kuş gibi hafifledim:)

masaallah canim cok sevindim.pasalarinada kilolarinada masaallah.darisi cumartesi basimiza ins.

sağol canım daha güzelleri sizlere inşallah. sen madem dediğin gibi internetten herşeye karar ver de 30. haftada alışveriş için zorlanabilirsin çünkü en azından hemen alırsınız. hayırlısı olsun canım. buarada ptesi şeker yüklemem var bakalım sana nezmaan verecek doktorun?

evet canim dogru soyluyorsun 30.haftada agirlasildigini agirlasinca pek cikilmadigini hareketin zorlastigini soyluyorlar ikiz gebelikler topigindeki arkadaslar.ama yapacak pek birsey yok.dedigin gibi besik bebek arabasi gibi seylere internetten bakip karar verecegiz ins.zibin gibi seyleri dokunarak almak istiyorum ins.sagligim el verirde istedigim gibi alirim.seker yuklemesinden bahsetmedi drum.bu gidisimde soyler belki.ins guzel cikar sonuclarimiz...

merhaba canım sen arada havadan sudan bile olsa yaz bize:) bu topikteki herkes bebişlerine kavuşana kadar bizim de içimiz rahat etmeyecek inan.. Edirneyi sormuşsun kendi yazacaktır tabi ama nekadar merak ettiğini tahmin ettiğimden sonucunun iyi çıktığını söylemek istedim:)) çok şükür

cok sevindim canim cok merak ediyordum inanki icim rahatladi saolasin paylastigin icin ...masallah senin pasalarinda iyiymis herseyin yolunda olmasina sevindim :nazar::nazar::nazar:darisi cumartesiye tbsna

canim ben simdilik sizin yazdiklarinizdan deneyim kazaniyorum hayirlisiyla bende melegime kavustugumda ozaman iste durduramazsiniz beni her gunu her ani paylasirim sizinle tabi ozaman sizi bulabilirsem ozamanda nazlanirsiniz ayy prensler prensesler bizi cok yoruyor soyle boyle az dinleniyim az uyuyimm:34:heleki senle tbsndan umudumu tamamen kesiyim :))

cok sevindim canim cok merak ediyordum inanki icim rahatladi saolasin paylastigin icin ...masallah senin pasalarinda iyiymis herseyin yolunda olmasina sevindim :nazar::nazar::nazar:darisi cumartesiye tbsna

canim ben simdilik sizin yazdiklarinizdan deneyim kazaniyorum hayirlisiyla bende melegime kavustugumda ozaman iste durduramazsiniz beni her gunu her ani paylasirim sizinle tabi ozaman sizi bulabilirsem ozamanda nazlanirsiniz ayy prensler prensesler bizi cok yoruyor soyle boyle az dinleniyim az uyuyimm:34:heleki senle tbsndan umudumu tamamen kesiyim :))

canim cook tesekkurler darisi basina ins.burasi cok farkli bi yer.hic tanimadiklarin akrabadan daha yakin oluyor insana.yorum yapmasakta dualarimiz sizinle.siz yeterki kavusun bebislerinize uykudan kisar takip eder paylasiriz sevinclerinizi.Rabbim hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.amiiiin

hadi hayırlısı inşallah bol ve kaliteli yumoşların olsun:) hormon ilaçları bünyeye göre değişiyor canım mesela bende kilo yapmadı ama çok şişkinlik yapmıştı yüzüm gözüm karnım hep şişmişti. kilo yapsa bile amaaaann sallaa sonuç herşeye değer:)))

inş mimozacım,bende de şişkinlik yaptı göbeğimden anlıyorum bide afedersin lavman etkisi yaptı bağırsaklarımı bozdu ilaçlardan olduğunu düşünüyorum neyse sonu güzel olsun da inş,bizler herşeye katlanırız

canım neden yazmıyosun yazsana bize .tabiki başaracaksın sende allahın izniyle hiç korkma yanındayız.
bu arada ilgine çok teşekkürler cnaım amniyosentez sonucum iyi çıktı bebeişte bişey yok sadece biraz küçük benim kız büyük ihtimal düşük doğum tartılı doğacak diyo doktorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım neden yazmıyosun yazsana bize .tabiki başaracaksın sende allahın izniyle hiç korkma yanındayız.
bu arada ilgine çok teşekkürler cnaım amniyosentez sonucum iyi çıktı bebeişte bişey yok sadece biraz küçük benim kız büyük ihtimal düşük doğum tartılı doğacak diyo doktorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

gozun aydin canim sonucun iyi cikmis.cok sevindim.dusuk kilolu olmasi onemli degil saglikla dogsun sen onu besler tombis tombis yaparsin:)bizim bebeklerimiz her halukarda dusuk kilolu olacakya bunu kabulendik yeterki saglikla dogsunlar Rabbimiz yardim eder toparlanirlar.Rabbim bir daha boyle korku yasatmasin...

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Back
X