Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

ben 10 gün boyunca puregon 200 ünite kullandım. ayrıca 6 günde orgalutran kullandım. biraz önce de pregnyl çatlama iğnemi yaptırdım. İnşallah sonuç güzel olur. Benim geçen tedavimde 16 yumurta toplanmıştı ama olgunlaşmış yumurta sayısı azdı o yüzden dondurylmuş embriyom yok benim. Ben de bal-polen- arısütü karışımı yemek istedim ama yan etkisi falan olur diye korktum. İnşallah senin de bol yumurtan olur, onlardan kaliteli embriyolar gelişir. sonrada kucağına bebiş olarak gelir. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

demekki ben baya bir ilaç kullanıcam canım bide bu kalçadan vurulduğum menegon acayip ağrı yaptı daha ilk iğne inş bundan az kullanırım yaa,senin yumurta toplama pazartesi o zaman hadi bakalım yolu yarıladın canım inş ilk güzel haber senden gelicek,inş bol kaliteli yumurtaların olurda dondurabilirsin,bana göre geride donmuş yumurta olması önemli yaşım küçük olsa belki kendiliğinden olur ama zaten yumurtam az o yüzden hamile kalsam bile donmuş olması şart hani kardeş bakımından

Merhaba kızlar topik canlanmış ne güzel çok sevindim, as89 canım tekrar tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin ...gülser, ironik , menac tez zamanda darısı basınıza, ben de ün kontrole gittim oğluşum maasallah tosun olma yolunda şimdilik 1 kilo 200 e yakın kilosuda 38 cm , darısı tez zamanda herkese...şekerim hala var ve diyete devam, tahmini doğuma 91 günüm var en son tarih ... Aren'in odasını hazırlıyoruz bugün her şeyi yıkadım utuledım şükür beşik dolap kuruldu şimdi süs püs ıvır zıvır uğrayıp oyalıyorum kendimi, Allah'ım tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları , bir an evvel tedavidekiler hamile haberlerine , hamişlerde sağlıkla oda kurulumuna geçsinler, herkese iyi pazarlar...

Maşallah canım, sağlıcakla sonuna kadar gelirsin inşallah... Bu arada isim de bulunmuş, değişik hoş bir isim... Aren ne demek?

Çok sağol canım, beğenende olucak mutlaka beğenmeyende antik kuntik isim buluyorsun diyende var, çok değişik anlamlı diyende var, eşim Mardinli sende bul kürkçe bir isim dedim olmadı, jiyan ismini beğeniyor, ama ben soğuk buldum onu, klasikten tutta her türlü ismi denedik aylardır sonunda Aren konusunda babamızda ikna oldu, ama eminim onun ailesinde kimse beğenmez ve bu benim hiççç umurumda değil , kısmetse tek ismi olucak belki çok çok etkilenirsem yanına bir isim daha soyadı Yıldız ...bu arada Aren diye Google yazarsanız ekşi sözlük vs çok güzel yorumlar çıkıyor, 8/9 kişide var Türkiye'de bu isim

İşte Aren'in anlamları....

Sanskritçe '' Güneş Tanrısının Oğulları''anlamına geldiği düşünülmektedir. Her Hititliye Aren denirmiş ;'' ışığın Oğulları' Avesta dilinde ise ''soylu '' demektir. Farsça ise ''çöldeki en parlak kum tanesi '' anlamında kullanılmaktadır. Ermenice ise '' Allah'a yakın demek''....kürkçedeki anlamı ise ateş, ışık...

lıycım onemlı olan senın ve esının begenmesı zaten gerisı boş=) bence ısmı cok guzel ve farklı

kızlar bu arada hepınıze tesekkur ederım tek tek destegınız ıcın gulser ıronık menac ve tedavıye baslıcak olan arkdslrım rabbımm bu zorlu surecte yardımcınız olsun dualrımız sızınle lıstede negatıf kalmıcak allahın ıznıyle hepımız yavrularımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alıcaz ole yada bole bı sekılde olcak allahın ıznıyle ben ınanıyrm..

kızlar kan degerı sonucum 200.7:nazar: buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz

Hayırlı olsunn canımm:nazar::nazar::nazar::nazar:
Maaşallah değerinde gayet güzellll..:46::46::46::46:
inş keseyide görürsün sonra pıtpıtlarıı:52::52::52::52:

Tedaviye başlayan arkadaşlarımında inş.. hayırlı olsunn tedavileriniz..
herşey yolunda gider ve güzel haberlerinizi alırız :49::49::49::49::49:

Merhaba kızlar topik canlanmış ne güzel çok sevindim, as89 canım tekrar tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin ...gülser, ironik , menac tez zamanda darısı basınıza, ben de ün kontrole gittim oğluşum maasallah tosun olma yolunda şimdilik 1 kilo 200 e yakın kilosuda 38 cm , darısı tez zamanda herkese...şekerim hala var ve diyete devam, tahmini doğuma 91 günüm var en son tarih ... Aren'in odasını hazırlıyoruz bugün her şeyi yıkadım utuledım şükür beşik dolap kuruldu şimdi süs püs ıvır zıvır uğrayıp oyalıyorum kendimi, Allah'ım tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları , bir an evvel tedavidekiler hamile haberlerine , hamişlerde sağlıkla oda kurulumuna geçsinler, herkese iyi pazarlar...

:nazar::nazar:arenimizin odası hazır annesi herşeyini hazırladı şimdi onu bekleyecek büyük bir heyecanla canım Allah güvendirsin,Allah bizlerede nasip etsin böyle güzel telaşları heyecanları,bazen baya bi umutsuzluğa düşüyorum herşey rabbimden napalım zaten çok şükür inancımız var oda olmasa kafayı sıyırırdık mazallah öpüyorum canım kendine dikkat et bu arada oğluşunun adını bende beğendim

kızlar bu arada hepınıze tesekkur ederım tek tek destegınız ıcın gulser ıronık menac ve tedavıye baslıcak olan arkdslrım rabbımm bu zorlu surecte yardımcınız olsun dualrımız sızınle lıstede negatıf kalmıcak allahın ıznıyle hepımız yavrularımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alıcaz ole yada bole bı sekılde olcak allahın ıznıyle ben ınanıyrm..

dualarına yürekten amiiiiiiiiiiiiinn diyorum ascım en çok istediğim ne biliyomusun canım şu hamilelik takvimini oluşturmak herkesin öyle güzelki değişik değişik çok hoşuma gidiyor

:nazar::nazar:arenimizin odası hazır annesi herşeyini hazırladı şimdi onu bekleyecek büyük bir heyecanla canım Allah güvendirsin,Allah bizlerede nasip etsin böyle güzel telaşları heyecanları,bazen baya bi umutsuzluğa düşüyorum herşey rabbimden napalım zaten çok şükür inancımız var oda olmasa kafayı sıyırırdık mazallah öpüyorum canım kendine dikkat et bu arada oğluşunun adını bende beğendim

As ve gülser çok sağolun kızlar ismi beğenmeniz çok hoşuma gitti, gülsercim Rabbim en kısa zamanda sanada o çizelgeyi takip etmeyi nasip etsin, inşallah Rabbim bu kez heveslerimi yarıda bırakmaz , ilk bebeği kaybettikten sonra insanın elinde değil korkmaması, Rabbim herkese korkusuz telaşsız bir hamilelik nasip etsin , inancın tam olsun tabiki, ben üçüncüde dondurulmuşla bebeğime kısmetse kavuşacam, butun gün odaya uğraşıyorum bugün anne bebek fuarına gidip cibinlik süsleri ve lohusa bardakları süsleri aldım , hoşgeldin bebek balonları :))) çok eğlenceli bir gündü Rabbim herkese bu telaşları nasip etsin, sevgiler...

Valla okuyunca ben bile heyecanlandım, artık sayılı gün kaldı!

as tebrik ederim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ok sevindim..

canım napıosun nasısın? buara kontrolun var mı? ben salı gideceğim, görelim bakalım nasılmış oğluşlar:) son 1-2 gündür ayakta fazla kaldığımda bacaklarımda uyuşmalar başladı. belim de sanki daha fazla ağrıyor, bir de miniklerimden biri göğüs kafesime acaip baskı yapıyor canım çok yanıyor. Rabbim güç, kuvvet versin bize çünkü daha şimdiden böyleysem son aylar çok zor geçiçek gibi görünüyor. Dualarla, Rabbimin yardımıyla bunu da atlatıcaz inşallah, onlar iyi olsun da biz herşeye katlanırız dimi;)

lily canım oğluşun ismi bence de çok güzel çok beğendim 10 puan:1:
as canım aramıza hoşgeldin :nazar::16::16:inşallah 10 gün sonra keseyi de görüp sevincimiz daha da katlanacak..

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]umut tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[TD]tedavisine başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Hepinize desteğinizden dolayı ayrı ayrı çok çokkkk teşekkürler hatunlar, çok sağolun:16:

Kızlar ben OPU'dan geldim. 11 yumurta topladılar. Yarın gelişimleri ile ilgili haber verecekler. Dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
Back
X