oh oh ne güzel canımtransfere az kaldı desene tahminen kaç yumurtan olur söyledimi dr
çok saol bıtanem ınş.bu sefer sonu gelır sevınmelıyım tam olarkta bılemyrm hevesım kursagımda kalmaz umarım bu sefer..ama degerım ıyıymıs ole soledıler braz rahtaldım...aynen yaa nıe cıktıkı o bıseyler yapmaya calıstım beceremedım stıckrı=)senınkı denk gelmıs yanııns canım saglıklı olsunda hersey yolunda gtsındee hıc farketmez hala daha temkınlıyım yanıı nolcak bu halım bılmıyrm=)umarım keseyı gorurum bu sfer
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
Neyin ne olacağı belli olmaz canım, Allah büyük. Burda 2.gün embriyosu tutun da 5.gün embriyosu tutmayan da gördük, tek yumurtayla embriyo oluşup hamile kalan da hiç öyle düşünme kısmet her şey... Senin de rahim kalınlığı bakarsın bir daha ki ay mükemmel oldu beraber transferimiz oldu hiççç belli olmaz, rabbim çok aratmasın canım
Sağol canım, yumurtayı hiç sormadım inan. benim kontroller aceleye geldi biraz. okula yetişmek için çok hızlı davrandık. Doktor durum iyi dedi... İnşallah sonuç da olumlu olur...Hepimiz için...
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
inş canım,ironik sen hangi ilaçları kullandın bugün bende başladım 450 ünite puregon bide kalçadan hergün menegon ultrasaonda 4 5 tane yumurta gördü ilaçla 6 7 olur dedi inş şu bal tarçın çörekotu işe yararda belki birkaç tane daha fazla olur salı günüde kontrol var Rabbim inş hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz çok zor bi süreç çeken bilir
şeker yüklemesi falan ykızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
menacçıme ironikçim inş. tedaviniz güzel sonuçlanacak rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle
Allah razı olsun canım.. Bu arada senin bebiş amma tatlı olacak. Baksana şimdiden annesinin şekerini fırlatmışşşş
canım sağol ya ne güldüm valla lafına çok güzeldi
gülsercim inş. kaliteli yumurtaların olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?