ben 10 gün boyunca puregon 200 ünite kullandım. ayrıca 6 günde orgalutran kullandım. biraz önce de pregnyl çatlama iğnemi yaptırdım. İnşallah sonuç güzel olur. Benim geçen tedavimde 16 yumurta toplanmıştı ama olgunlaşmış yumurta sayısı azdı o yüzden dondurylmuş embriyom yok benim. Ben de bal-polen- arısütü karışımı yemek istedim ama yan etkisi falan olur diye korktum. İnşallah senin de bol yumurtan olur, onlardan kaliteli embriyolar gelişir. sonrada kucağına bebiş olarak gelir.
Maşallah canım, sağlıcakla sonuna kadar gelirsin inşallah... Bu arada isim de bulunmuş, değişik hoş bir isim... Aren ne demek?
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
Merhaba kızlar topik canlanmış ne güzel çok sevindim, as89 canım tekrar tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin ...gülser, ironik , menac tez zamanda darısı basınıza, ben de ün kontrole gittim oğluşum maasallah tosun olma yolunda şimdilik 1 kilo 200 e yakın kilosuda 38 cm , darısı tez zamanda herkese...şekerim hala var ve diyete devam, tahmini doğuma 91 günüm var en son tarih ... Aren'in odasını hazırlıyoruz bugün her şeyi yıkadım utuledım şükür beşik dolap kuruldu şimdi süs püs ıvır zıvır uğrayıp oyalıyorum kendimi, Allah'ım tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları , bir an evvel tedavidekiler hamile haberlerine , hamişlerde sağlıkla oda kurulumuna geçsinler, herkese iyi pazarlar...
kızlar bu arada hepınıze tesekkur ederım tek tek destegınız ıcın gulser ıronık menac ve tedavıye baslıcak olan arkdslrım rabbımm bu zorlu surecte yardımcınız olsun dualrımız sızınle lıstede negatıf kalmıcak allahın ıznıyle hepımız yavrularımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alıcaz ole yada bole bı sekılde olcak allahın ıznıyle ben ınanıyrm..
arenimizin odası hazır annesi herşeyini hazırladı şimdi onu bekleyecek büyük bir heyecanla canım Allah güvendirsin,Allah bizlerede nasip etsin böyle güzel telaşları heyecanları,bazen baya bi umutsuzluğa düşüyorum herşey rabbimden napalım zaten çok şükür inancımız var oda olmasa kafayı sıyırırdık mazallah öpüyorum canım kendine dikkat et bu arada oğluşunun adını bende beğendim
Merhaba kızlar topik canlanmış ne güzel çok sevindim, as89 canım tekrar tebrik ederim, Allah tamamını erdirsin ...gülser, ironik , menac tez zamanda darısı basınıza, ben de ün kontrole gittim oğluşum maasallah tosun olma yolunda şimdilik 1 kilo 200 e yakın kilosuda 38 cm , darısı tez zamanda herkese...şekerim hala var ve diyete devam, tahmini doğuma 91 günüm var en son tarih ... Aren'in odasını hazırlıyoruz bugün her şeyi yıkadım utuledım şükür beşik dolap kuruldu şimdi süs püs ıvır zıvır uğrayıp oyalıyorum kendimi, Allah'ım tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları , bir an evvel tedavidekiler hamile haberlerine , hamişlerde sağlıkla oda kurulumuna geçsinler, herkese iyi pazarlar...
kızlar bu arada hepınıze tesekkur ederım tek tek destegınız ıcın gulser ıronık menac ve tedavıye baslıcak olan arkdslrım rabbımm bu zorlu surecte yardımcınız olsun dualrımız sızınle lıstede negatıf kalmıcak allahın ıznıyle hepımız yavrularımızı saglıkla sıhhatle kucagımıza alıcaz ole yada bole bı sekılde olcak allahın ıznıyle ben ınanıyrm..
kızlar kan degerı sonucum 200.7buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz
saolun kızlar ınş.pazartesıde keseyı gorurumde ıcım rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?