Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

oh oh ne güzel canım :nazar::nazar::nazar:transfere az kaldı desene tahminen kaç yumurtan olur söyledimi dr

Sağol canım, yumurtayı hiç sormadım inan. benim kontroller aceleye geldi biraz. okula yetişmek için çok hızlı davrandık. Doktor durum iyi dedi... İnşallah sonuç da olumlu olur...Hepimiz için...

çok saol bıtanem ınş.bu sefer sonu gelır sevınmelıyım tam olarkta bılemyrm hevesım kursagımda kalmaz umarım bu sefer..ama degerım ıyıymıs ole soledıler braz rahtaldım...aynen yaa nıe cıktıkı o bıseyler yapmaya calıstım beceremedım stıckrı=)senınkı denk gelmıs yanı:1: ıns canım saglıklı olsunda hersey yolunda gtsındee hıc farketmez hala daha temkınlıyım yanıı nolcak bu halım bılmıyrm=)umarım keseyı gorurum bu sfer

cnm degerin çok iyi maşallah hepimiz aynı yolardan geçtik keseyi görebilcezmi kalp atışını duycazmı sonra ikili test diğer testler bu hamilelik her aşaması bir barikat gibi teker teker aşılıyor işte bide bizler için baştan aşamalar zordu ama keyfini çıkart cnm allahın izniyle herşey yolunda gidicek bol bol dua et.

merhaba canım tüp bebek tedavin sonuç vermiş galıba umut tüp bebek topiğinde yazını okudum allah tamamına erdirsin canım bend e umut tüp bebeğe gitmke istiyorum raporlu mu oldu tedavın merak ettim raporluysa rapor nasıl çıkardın ne kadar tuttu bilgi verirsen sevinirim canım bend eyaza düünüyorum tüp bebek:16::16:

as
canım çok tebrik ederim bütün korkularının yersiz çıkmasını diliyorum tatlım, bundan sonra her şey gönlünce olsun...
pocapoca
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, heyecan falan yok diyordum sizin güzel dileklerinizle yine heyecan ve umutla doldum, iyi ki varsınız :)

kızlar kan degerı sonucum 200.7:nazar: buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz

canım gözünaydın gerçekten değerin çok güzel çıkmış 41 kere:nazar::nazar::nazar:Rabbim kucağına almayıda nasip etsin darısı biz tedavidekilerin başına bende merkezdeydim bugün tedaviye başladık

Neyin ne olacağı belli olmaz canım, Allah büyük. Burda 2.gün embriyosu tutun da 5.gün embriyosu tutmayan da gördük, tek yumurtayla embriyo oluşup hamile kalan da hiç öyle düşünme kısmet her şey... Senin de rahim kalınlığı bakarsın bir daha ki ay mükemmel oldu beraber transferimiz oldu hiççç belli olmaz, rabbim çok aratmasın canım

inş canım hep birlikte transfer oluruz bende bugün iğnelere başladım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Sağol canım, yumurtayı hiç sormadım inan. benim kontroller aceleye geldi biraz. okula yetişmek için çok hızlı davrandık. Doktor durum iyi dedi... İnşallah sonuç da olumlu olur...Hepimiz için...

inş canım,ironik sen hangi ilaçları kullandın bugün bende başladım 450 ünite puregon bide kalçadan hergün menegon ultrasaonda 4 5 tane yumurta gördü ilaçla 6 7 olur dedi inş şu bal tarçın çörekotu işe yararda belki birkaç tane daha fazla olur salı günüde kontrol var Rabbim inş hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz çok zor bi süreç çeken bilir

kızlar kan degerı sonucum 200.7:nazar: buz bebegım annesıne tutunmus umarım 9 ay boyunca hıc bırakmaz

tebrikler canim.Rabbimiz tamamina erdirsin.deger cok guzel.endiselenme keyfini cikar.cunku bize keseyi gormekte yetmiyor bide kalp atisi bide 3. ay 5. ay derken zehir ediyoruz hamileligi.en guzeli su animizin keyfine varmak.bulantilarin baslamadan sevdigin seyleri ye bence:)gerci herkesin bulantisi olmaz ama olsun:)tekrar tebrikler cooook sevindim.darisi diger arkadaslarimizin basina...

inş canım,ironik sen hangi ilaçları kullandın bugün bende başladım 450 ünite puregon bide kalçadan hergün menegon ultrasaonda 4 5 tane yumurta gördü ilaçla 6 7 olur dedi inş şu bal tarçın çörekotu işe yararda belki birkaç tane daha fazla olur salı günüde kontrol var Rabbim inş hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz çok zor bi süreç çeken bilir

ben 10 gün boyunca puregon 200 ünite kullandım. ayrıca 6 günde orgalutran kullandım. biraz önce de pregnyl çatlama iğnemi yaptırdım. İnşallah sonuç güzel olur. Benim geçen tedavimde 16 yumurta toplanmıştı ama olgunlaşmış yumurta sayısı azdı o yüzden dondurylmuş embriyom yok benim. Ben de bal-polen- arısütü karışımı yemek istedim ama yan etkisi falan olur diye korktum. İnşallah senin de bol yumurtan olur, onlardan kaliteli embriyolar gelişir. sonrada kucağına bebiş olarak gelir. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

şeker yüklemesi falan y
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harika hber çok sevindim cnm sabah şeker yüklemesi falan yapıldı bana anca girebildim simdi aberini okudum çok güzel rabbim kucağınada almayı nasip etsin sağlıcakla inş. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

menacçıme ironikçim inş. tedaviniz güzel sonuçlanacak rabbim yardımcınız olsun dualarım sizinle

kızlar şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı sanırım diyet vercek doktorum daha dikkat etmem lazım artık diyet ekmeği aldım kendime bugün

Back
X