Tbsn o nasıl söz olur mu hiç bunu düşünmen bile olmaz, ben çok zevk alıyorum sizi takip ederken...
aynen canim bende zevk aliyorum sizi takip etmekten.kasintilar icin gecmis olsun bi an once gecer ins.cok zor biliyorum bendede var ama sadece kollarimin ic tarafinda isilik gibi kabarciklar.senin butun vucudunda sanirim.ins.kremler iyi gelir.
alttaki bilgi gercekten sevindirici.bebisinin tombis olmasi guzel orada yazan ortalama hepsi ayni olmazki.pimpirikli olmamiz normal cok zorluklar cekerek bu gunlere geldik.saglikla kucagimiza alinca rahatliyacagiz ins.
alıcaz kiloları yapacak bişey yok:)) benim bir kaç gündür iştahım çok açıldı mesela, sanki yediklerim anında gidiyor. emin ol yakında sen de öyle olucaksın. oğluşlar da daha çok kilo alıcak, tosuncuk olucaklar inşallah. ben dün bişeyler hissetmeye başladım, önce anlamadımama bugun emin oldum. pıt pıt bişeyler oluyor içeride çok güzel bir hismiş. Rabbim herkese de nasip etsin inşallah. şimdilik çok hafif ve az oluyor. sen hissediyor musun canım?
selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok
merhaba kızlar anca yazıyorum sizlere amniyosentez yapıldı bana dn hiçte korktuğum gibi değildi doktorum sağolsun aret bey çok deneyimli bi fdoktor bi dakika bile sürmedi diyebilirim ağrımda olmadı oan acısız basit bi işlem gerçi deneyimde çok önemli .attabebek sormuşsun bukanda bakılan test türkiyeye 3 ay olmuş geleli biraz pahalı tek avantajı amniyosentezdeki 200 de 1 düşük riskini içermiyo anne kanından bakılıyo olması. sonuçta daha kısa sürede çıkıyomuş. ama doktorum buüne kadar enaz 2000 kadına yaptım hiçte bişeyy olmadı deyince okadar rahatladımki yaptırdım ücret olarakta 850 tl ödedim daha uygun bi fiyat şimdi dinleniyorum
Geçmiş olsun canım, inşallah sonuçların temiz çıkar da senin de için rahat eder. Allah yardımcın olsun inşallah...
Ay hesabına göre yaklaşık 6-6.5 aylık hamilesin sanırım :)) Maşşşşaallahh :)
Tbsn o nasıl söz olur mu hiç bunu düşünmen bile olmaz, ben çok zevk alıyorum sizi takip ederken...
aynen canim bende zevk aliyorum sizi takip etmekten.kasintilar icin gecmis olsun bi an once gecer ins.cok zor biliyorum bendede var ama sadece kollarimin ic tarafinda isilik gibi kabarciklar.senin butun vucudunda sanirim.ins.kremler iyi gelir.
alttaki bilgi gercekten sevindirici.bebisinin tombis olmasi guzel orada yazan ortalama hepsi ayni olmazki.pimpirikli olmamiz normal cok zorluklar cekerek bu gunlere geldik.saglikla kucagimiza alinca rahatliyacagiz ins.
Çok sağol canım, kaşıntı her yerde maalesef, el kol bacak ağırlıklı ama bazen çok pis göbeğimde de oluyor... Bugün de sabah kalktığımda ayaklarımı tanıyamadım, kızarıklıkla birlikte balon gibi olmuşlar , daha neler görcem bakalım
Herkese iyi pazarlar
Çok sağol canım, kaşıntı her yerde maalesef, el kol bacak ağırlıklı ama bazen çok pis göbeğimde de oluyor... Bugün de sabah kalktığımda ayaklarımı tanıyamadım, kızarıklıkla birlikte balon gibi olmuşlar , daha neler görcem bakalım
Herkese iyi pazarlar
Gerçekten az çekmedin, Allah beterinden saklasın. Az kaldı dayan :)
gunaydın kızlar heyecandan uyuyamadım 6dan berı ayaktayım ınş.buz bebeklerım dayanıklı cıkarda transferım gerceklesır..
bebıslerım çozulmusgayet ıyıymıs 1.sı 1.kalite dıgerı orta kalıte.. dayanıklı cıkmıslar veletler 2de transferım war ıns.bu sefer hersey guzel olur
bebıslerım çozulmusgayet ıyıymıs 1.sı 1.kalite dıgerı orta kalıte.. dayanıklı cıkmıslar veletler 2de transferım war ıns.bu sefer hersey guzel olur
kızlar merhaba nasılsınız?
isim düşünmeye başladınız mı?
alışveriş yaptınız mı ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? 2013 mayıs anneleri bölümünü de takip etmeye başladım oradakiler almış bayağı bir şeyler
biz de aldıklarımızı alacaklarımızı buradan resimli olarak paylaşalım fikir olur ne dersiniz?
gunaydın kızlar heyecandan uyuyamadım 6dan berı ayaktayım ınş.buz bebeklerım dayanıklı cıkarda transferım gerceklesır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?