azalmasına çook sevindim canım. kokulara hassasiyet de zamanla geçiyor. bugun ilk kez yemek yaparken midem bulanmadı mesela. yeterince yerin yoksa park yatak ya da karyola tarzı sallanan beşikler iyi olabilir canım
bir kaç gündür göğüs kafesime doğru ağrılarım oluyor sende de oluyor mu? bugun ultrasonda biri altta biri üsteydi. üstteki baskı yapıyodur dedi doktor. bel ağrısı desen aldı başını gidiyor. Rabbim güç kuvvet sağlık versin de sonuna kadar sorunsuz gidelim inşallah. buarada benimkiler bugun gene tepişiyordu:)
masaallah canim ya cok sevindim.bulantin olmadan yemek yapabilmene.kendim icinde sevindim 3-5 gune bende bulantisiz yemek yapabilirim demekki.ogluslarinda iyiymis onlarada masaallah.yerim ben onlarin tepismesini:)canim sikayetlerimiz hep ayni gidiyor.benimde gogus kafesimde agri oluyor ve nefes almak zorlasiyor.hele sirt ustu yatayim deyince.bel agrisida hep var.ama bunlar ayimiza gore abarti gibi gelsede su an doguma yakin tek bebek bekliyenler kadar toplam boylari.onlar itekledikce agri yapiyor tabi.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.amiiin canim sonuna kadar sorunsuz gideriz ins.ne ilaci verdi doktor.ben artik ilac gormek istemiyorum:)gerci boyle dedigime bakma aksamdan beri karnimda bi sanci var gobek deligimin cevresinde hemen magnezyuma sarildim kasilmadir diye.henuz ayni gecer ins.bizim bebislerde iyiler cok sukur tepismeye devam:)
selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok
bizim bebislerin biri 320 gramdi digeri 360 gr.yine biri arayi acmaya basladi.seninkiler nasil?aynimi gramlari?
benimkilerin biri 440 gr, diğeri 465 gr. aradaki fark normalmiş. sen iyice yemeye başlayınca seninkilerde hızla kilo almaya başlayacak bak gör az daha sabır:))
selam kızlar nasılsınız pazartesı transferım var dualarınızı eksık etmeyın dktorum ıkısıde cozulurse 2 sını bırden koyucagını soledı ıns 2sıde saglıklı bı sekılde cozulur ve transferım yapılır opuyorum sızı cok
masaallah subhanallah tebarakellah canim ne kadar guzel gelismisler.dr bizimkilere bile haftalarina gore gelisimleri iyi bi sorun yok dedi.neler yiyorsun genel olarak.ozellikle yedigin birsey varsa bende dikkat edeyim.zaten erken dogum riski var iyice minnacik olmasinlar dimi.yiyecekler konusunda tavsiyelerini bekliyorum.eleviti hergun aliyormusun?ben midem kotu olmasin diye duzenli icmiyorumama baya azaldi duzenli icmeye baslarim artik.sevgiler canim
Canımmmm haydi hayırlısı , bismillah dualarım seninle, Rabbim ikisinede kavuşmayı nasil etsin canım benim... Bizde seni öpüyoruz çok , bol şans
Mimozacım maşallah ikiz minnaklara, kilolarına kırk bin kere maşallah, allahım bütün ikiz annelerini ve bebişlerini duble duble korusun :))) İYİKİ geldin tbsn mimozacımla ortak konuşmalarınız birbirinizi çok rahatlatıyor eminim , allahım sağ salim zamanında ikizleri kucaklarınıza almayı nasip etsin...
çok saolun kızlar ınsallah bu sefer olur ve saglıklı bı gebelık gecırırım gelısmelerı haberdar ederım.gene basladı heyecanlar allah bızlerede nasıp etsın daha fazla aratmasın
kızlar moralim sıfır doktor yine gelişimde gerilik gördü 22 .haftamdayım ama bebek 20+1 de gözüküyo amniyosentez öneriyorum sana dedi plasentayı damarlarımı ayrıntılı inceledi bebeğin gelişimini engelliycek bi sebep yok ya size benzeyecek genetik olarak biraz ufak tefek bi bebek olacak yada down sendorumu olailir dedi ağladım durdumbide bi yöntemden bahsrtti türkiyeye yeni gelmiş anne kanında down sendromu riskine bakılıyomuş 2 haftada sonuç çıkıyomuş 1200 euro ücreti %99 sonuç veriyomuş şimdi doktoruma gidicem eğer yapalım derse yaptırıcam başka bi kadın doğumcuyada gidiyodum onu aradım oda yaptır dedi iş büyümüş dedi burda doktor ark.larımda bu kuşkuyla 9 ay nasıl geçirceksin en azından kanda baktır sonuç al diyolar
akşama yzarım sizedualarınıza ihtiyacım var
kızlar moralim sıfır doktor yine gelişimde gerilik gördü 22 .haftamdayım ama bebek 20+1 de gözüküyo amniyosentez öneriyorum sana dedi plasentayı damarlarımı ayrıntılı inceledi bebeğin gelişimini engelliycek bi sebep yok ya size benzeyecek genetik olarak biraz ufak tefek bi bebek olacak yada down sendorumu olailir dedi ağladım durdumbide bi yöntemden bahsrtti türkiyeye yeni gelmiş anne kanında down sendromu riskine bakılıyomuş 2 haftada sonuç çıkıyomuş 1200 euro ücreti %99 sonuç veriyomuş şimdi doktoruma gidicem eğer yapalım derse yaptırıcam başka bi kadın doğumcuyada gidiyodum onu aradım oda yaptır dedi iş büyümüş dedi burda doktor ark.larımda bu kuşkuyla 9 ay nasıl geçirceksin en azından kanda baktır sonuç al diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?