Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Kder arkadaslarım merhaba tekrar
Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım :(( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi

lily ben bir öncekii hamileliğimde 28 kilo aldım boyumda kısa resmen top gibi dolaşıyodum yani kafanı doktorlara takma onlar bazen herşeyi abartıyolar bence ben çalışmamarağmen busefer yine çok alıyorum kiloyu zaten doğum yapınca anlıyosun hiç bişey kalmıyo ...takma kafana senin oğluş pehlivan olacak maşallahhhhhh:)

Kızlarrrrrr kızlarrrrrrr nasıl moral oldunuz bana şu an anlatamam her bir kelimeniz ruhumu okşuyor, çok moral buluyorum, sizi çooook seviyorummmm, İYİKİ varsınız benim tatlı kader arkadaslarımmmmm

AttAbebek, as89, flaszk, gitensu yazdıklarınızı anneme okudum , oda çok mutlu oldu, annem derki; hepinize ve gruptaki herkese ; allahım hepiniz için sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın diyor ve şimdi dua ediyor....

AttAbebek, as89, flaszk, gitensu yazdıklarınızı anneme okudum , oda çok mutlu oldu, annem derki; hepinize ve gruptaki herkese ; allahım hepiniz için sağlıklı uzun ömürler versin, inşallah sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın diyor ve şimdi dua ediyor....

Allah razı olsun anneciğindennn..:16::16::16:
Rabbim kabul eder inş..
anneciğinede rabbim uzun ömürler versin sevdikleriyle beraberrrrr:29::29::29:

herkese selamlar keyifler iyidir umarım yeni bir yılla girmemize çok az kaldı inş. yeni yılda hepimiz sağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz ve tedavi olcak arkadaşlara burdan umut olmaya devam edderiz onlar içinde yeni yılda önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar göbişlerinde bebeklerinin scacık sevgisini hissettiği güzel günler diliyorum rabbim hepimiizin kucağını doldursun inş.

lilicim doktr çok korkutmuş seni anladım benim çevremde 30 kg alan vardı çok iyi hatırlıyorum fazlasıyla verdiler kiloları inş. şeker yüklemende iyi çıkar doktorlar sriskleri söylemek zorunda ama bazen abartıyorlar işte inş. temiz çıkçak sonuçların

tubischçim iş.n mayısta tedavin olumlu olcak allahın izniyle dualarımıla yanınızdayız meraketme

herkese selamlar keyifler iyidir umarım yeni bir yılla girmemize çok az kaldı inş. yeni yılda hepimiz sağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz ve tedavi olcak arkadaşlara burdan umut olmaya devam edderiz onlar içinde yeni yılda önce sağlık sonrada hayırlı evlatlar göbişlerinde bebeklerinin scacık sevgisini hissettiği güzel günler diliyorum rabbim hepimiizin kucağını doldursun inş.

lilicim doktr çok korkutmuş seni anladım benim çevremde 30 kg alan vardı çok iyi hatırlıyorum fazlasıyla verdiler kiloları inş. şeker yüklemende iyi çıkar doktorlar sriskleri söylemek zorunda ama bazen abartıyorlar işte inş. temiz çıkçak sonuçların

tubischçim iş.n mayısta tedavin olumlu olcak allahın izniyle dualarımıla yanınızdayız meraketme

Ah canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, bende sizin güzel haberlerinizle moral buluyoruz, hergün girip yazdıklarınızı okuyorum, sessiz sessiz takip ediyorum ve dua ediyorum hepimiz için, 2014 hepimize uğur getirsin, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayalım bebeklerimizle...

Kder arkadaslarım merhaba tekrar
Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım :(( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi

Tamam hiç hamile kalmadım , bilmem; ama etrafımızda ne hamileler gördük yusyuvarlak doğuma giden... Takma kafana arkadaşım...İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına bebeğini. Doktaorları bilirsin, felaket tellallığı yapmaya bayılıyorlar... Üzülme sakın...

Allah razı olsun, ona da sıhhatli uzuuun ömürler versin torunuyla birlikte :))

Edirne , ironik, attAbebek Allah sizden razı gelsin çok sağolun kızlar, gebelikte kritik olan 24 ve 3028. Haftalarıda atlatayım hayırlısı ile bu kilolarkada baş ederim elbet, ama edemezsem de ne yapayım artık ne savaşlar verdik oğlumla Buda geçer yeter ki kilo alımım ona zarar vermesin ...

Sabahın 4 ü ve ben gene malumunuz uyuyamadım, kaşıntıdan ölücrm sanki , psikolojik desem bu saatte ne psikolojisi , kanarcasına kaşınıyorum aman neyse....sadete gelicem ;

Sabaha yakın dualar belki biraz daha net duyulur diye ; Rabb'imden hepimiz için dua ediyorum ; bu yıl hepimiz için geride kalıyor ve yepyeni umutlar getiriyor ; hepimizin en büyük ve ortak dileği belli , sağlıkla yavrularımıza kavuşmak , kimilerimiz bu süreçte , kimilerimiz beklemede , kimilerimiz umut savaşı vermekte, ne olursa olsun hepimiz bu anlamda bir bütünüz, bazen anne olmak için illa doğurmak gerektiğini düşünmüyorum bazen bir çocuğa öyle derin bakarsın ki yer yüzünün en gerçek en guzel annesisindir o an da ....yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... Dünyanın her yerinde bu problemleri yaşayan binlerce kadın var, hepimiz anne olucaz , hepimiz sabırla o günü bekliyoruz , yeter ki allahım bize sabır ve dayanma gücü versin, hepinizin n kadar güçlü olduğunu biliyorum , yer yüzünde anne olmak için bu kadar ağır tedavilerden geçen biz tüp bebek annelerini Rabbim elbet görecek,buna tüm kalbimle inanıyorum , evet bir gün de mucize olmaz belki 1 Ocak'ta hemen ama yeter ki inanalım, yeter ki tüm kalbimizle çağıralım bebeklerimizi, biz hazırız anne olmaya yavrular , sizi bekliyoruz tüm benliğimizle lütfen artık sizlerde bizlerin hasretine son verin ....

Kader arkadaşlarım hepinize mutlu, sağlıklı ,bol bebekli ama en önemlisi ailecek huzurlu ve sağlıklı olacağımız nice nice yıllar diliyorum ....

Sevgiler

Lily

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

Edirne , ironik, attAbebek Allah sizden razı gelsin çok sağolun kızlar, gebelikte kritik olan 24 ve 3028. Haftalarıda atlatayım hayırlısı ile bu kilolarkada baş ederim elbet, ama edemezsem de ne yapayım artık ne savaşlar verdik oğlumla Buda geçer yeter ki kilo alımım ona zarar vermesin ...

Sabahın 4 ü ve ben gene malumunuz uyuyamadım, kaşıntıdan ölücrm sanki , psikolojik desem bu saatte ne psikolojisi , kanarcasına kaşınıyorum aman neyse....sadete gelicem ;

Sabaha yakın dualar belki biraz daha net duyulur diye ; Rabb'imden hepimiz için dua ediyorum ; bu yıl hepimiz için geride kalıyor ve yepyeni umutlar getiriyor ; hepimizin en büyük ve ortak dileği belli , sağlıkla yavrularımıza kavuşmak , kimilerimiz bu süreçte , kimilerimiz beklemede , kimilerimiz umut savaşı vermekte, ne olursa olsun hepimiz bu anlamda bir bütünüz, bazen anne olmak için illa doğurmak gerektiğini düşünmüyorum bazen bir çocuğa öyle derin bakarsın ki yer yüzünün en gerçek en guzel annesisindir o an da ....yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... Dünyanın her yerinde bu problemleri yaşayan binlerce kadın var, hepimiz anne olucaz , hepimiz sabırla o günü bekliyoruz , yeter ki allahım bize sabır ve dayanma gücü versin, hepinizin n kadar güçlü olduğunu biliyorum , yer yüzünde anne olmak için bu kadar ağır tedavilerden geçen biz tüp bebek annelerini Rabbim elbet görecek,buna tüm kalbimle inanıyorum , evet bir gün de mucize olmaz belki 1 Ocak'ta hemen ama yeter ki inanalım, yeter ki tüm kalbimizle çağıralım bebeklerimizi, biz hazırız anne olmaya yavrular , sizi bekliyoruz tüm benliğimizle lütfen artık sizlerde bizlerin hasretine son verin ....

Kader arkadaşlarım hepinize mutlu, sağlıklı ,bol bebekli ama en önemlisi ailecek huzurlu ve sağlıklı olacağımız nice nice yıllar diliyorum ....

Sevgiler

Lily

Canım benim, Allah ikinizi de korusun. Kilolar bence en az önemli sorun, abartı bir durum da yok zaten. Sürekli yatarak bence az bile. Hele hayırlısı ile bir doğur zaten o kiloları fazla fazla vereceksin inşallah. Ben de ara sıra hala uykusuzluk çekiyorum ve inanır mısın kaşıntı olabiliyor. Bence kaşıntımız derinin kuruluğundan, daha fazla su içmemiz lazım, bir de nemlendirici sürmemiz lazım ama ben üşeniyorum hep...

Yazdıkların o kadar anlamlı ve duygulu ki katılmamak elde değil, gözlerim doldu.

Ben de tüm anne olmak isteyen, mücadele veren, o minik elleri tutabilmek, o yüce duyguya erişebilmek, hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağını, geceleri uyuyamayacağını, o bebişin derdiyle derteleneceğini, bir ömür boyu artık kendi canını hiçe sayacağını bildiği halde, bu sorumluluğu almak için gece-gündüz dua eden bütün arkadaşlarıma yeni umutlar ve heyecanlarla dolu, sağlıklı yepyeni bir yıl diliyorum. Allah gönlümüze göre versin, bizi sevdiklerimizden ayırmasın...

Lily'cim seni, anneni ve bütün arkadaşları çok çok öpüyorum...

Lilycim ne güzel yazmışsın, hepimize tercüman olmuşsun..
canlarım 2013 yeni umutlarla, sevinçlerle gelsin inşallah. Hepimizin yüzünü güldürsün, dualarımız yeni yılda gerçekleşsin.. Hamişler bebişlerine sağlıkla kavuşsun evleri bebek sesleri ile çınlasın.. tekrar deneyen, umutla bekleyen tüm kader arkadaşlarımızın kucakları bebişlerle dolsun.. kısacası yeni yıl hepimize uğur getirsin:)) hepinizi çok seviyorum, kucak dolusu sevgiler...

evet canim haklisin sonradan keske iki kez kullansaydim demektense bende ikiye cikarayim.sut pompasi bencede gerekli.bide erken dogumdan dolayi bebisler hemen ememiyebilir degilmi.ama bebek arabasi icin baston tipli hafif tabi buikiz arabalarindan alsak daha iyi olur gibi dusunuyoruz biz.disari cikinca ikimizin eli dolu olursa biraz sıkıntı olabilir sanki.tabi son kararimiz degil bakalim hangisi olacak.kullanmadanda bilinmezki dimi.esimin arkadasinin ikizleri var.2 yasina kadar emmisler ve sagma makinasi kullanmamis:nazar:ama onlarinki dogal hamilelik ve 37.haftada dogmus bebisleri:nazar:ins bizimkilerde o kadar dururlar ve seve seve emerler.amiiin

canım nasısın? inşallah bulantıların azalmıştır. inşallah sütümüz bol olur da ikisine de yeter:) süt pompasını sanırım bana arkadaşım verecek. bakalım kullanışlı olacak mı, neler yaşayacağız görücez:) araba konusunda hala kararsısız. haftasonu mobilya baktık, iki beşik almayı düşünüyoruz. dolap vs tam oda yapamayacağız, odamız okadar büyük değil. sen ne düşünüyosun?

canım nasısın? inşallah bulantıların azalmıştır. inşallah sütümüz bol olur da ikisine de yeter:) süt pompasını sanırım bana arkadaşım verecek. bakalım kullanışlı olacak mı, neler yaşayacağız görücez:) araba konusunda hala kararsısız. haftasonu mobilya baktık, iki beşik almayı düşünüyoruz. dolap vs tam oda yapamayacağız, odamız okadar büyük değil. sen ne düşünüyosun?

iyiyim canim cok tesekkur ederim.bulantilarim azaldi sogan sigara gibi keskin kokular kaldi sadece.senin tamamen gecmistir umarim.amin canim ins bolca sutumuz olur hem sagariz hemde emziririz:)bizimde odamiz buyuk degil.2 tane park yatak tarzi dusunuyoruz.bakalim hayirlisi artik.opuyorum canim..

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

2013 yılının hepimize saglık mutluluk huzur getirmesi dileğiyle kızlar 2013 ün ilk listesini yayınladım biraz önce hamile arkadşlara hayırlı dogumlar tedavideki ve tedavisini bekleyen arkadaşlara olumlu sonuçlar diliyorum. allah isteyen herkese saglıklı ,sıhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

AttAbebek , mimozacım tekrar çok teşekkürler ve bu güzel dilekleriniz için de, inşallah her sey gönlümüzce olur...

Yeni bir yıla girince, bir rahatladım ben ya, az buz şey yaşamadık kızlar 2012 de, 2013 yılı hepimiz için şans getirsin

Ohhh be esas şimdi geri sayım başladı, 3 buçuk ay ya da daha az:))

merhaba kızlarrr 2013 ün ilk günlerinde herkes iyidir umarım. bugun doktora gittik oğluşları gördük. ikisi de gayet iyiler çok şükür. teyzeleri hep sizin dualarınızla ayaktayız:) kullandığım ilaçlara ek bir kaç yeni ilacım oldu hayırlı olsun:) içimiz dışımız ilaç oldu zaten. amaaaan napalım sonuçta onlar iyi olsun da gerisi önemli değil. hepinizi öpüyoruuzz

iyiyim canim cok tesekkur ederim.bulantilarim azaldi sogan sigara gibi keskin kokular kaldi sadece.senin tamamen gecmistir umarim.amin canim ins bolca sutumuz olur hem sagariz hemde emziririz:)bizimde odamiz buyuk degil.2 tane park yatak tarzi dusunuyoruz.bakalim hayirlisi artik.opuyorum canim..

azalmasına çook sevindim canım. kokulara hassasiyet de zamanla geçiyor. bugun ilk kez yemek yaparken midem bulanmadı mesela. yeterince yerin yoksa park yatak ya da karyola tarzı sallanan beşikler iyi olabilir canım
bir kaç gündür göğüs kafesime doğru ağrılarım oluyor sende de oluyor mu? bugun ultrasonda biri altta biri üsteydi. üstteki baskı yapıyodur dedi doktor. bel ağrısı desen aldı başını gidiyor. Rabbim güç kuvvet sağlık versin de sonuna kadar sorunsuz gidelim inşallah. buarada benimkiler bugun gene tepişiyordu:)

azalmasına çook sevindim canım. kokulara hassasiyet de zamanla geçiyor. bugun ilk kez yemek yaparken midem bulanmadı mesela. yeterince yerin yoksa park yatak ya da karyola tarzı sallanan beşikler iyi olabilir canım
bir kaç gündür göğüs kafesime doğru ağrılarım oluyor sende de oluyor mu? bugun ultrasonda biri altta biri üsteydi. üstteki baskı yapıyodur dedi doktor. bel ağrısı desen aldı başını gidiyor. Rabbim güç kuvvet sağlık versin de sonuna kadar sorunsuz gidelim inşallah. buarada benimkiler bugun gene tepişiyordu:)

masaallah canim ya cok sevindim.bulantin olmadan yemek yapabilmene.kendim icinde sevindim 3-5 gune bende bulantisiz yemek yapabilirim demekki.ogluslarinda iyiymis onlarada masaallah.yerim ben onlarin tepismesini:)canim sikayetlerimiz hep ayni gidiyor.benimde gogus kafesimde agri oluyor ve nefes almak zorlasiyor.hele sirt ustu yatayim deyince.bel agrisida hep var.ama bunlar ayimiza gore abarti gibi gelsede su an doguma yakin tek bebek bekliyenler kadar toplam boylari.onlar itekledikce agri yapiyor tabi.Rabbim bu gunlerimizi aratmasin.amiiin canim sonuna kadar sorunsuz gideriz ins.ne ilaci verdi doktor.ben artik ilac gormek istemiyorum:)gerci boyle dedigime bakma aksamdan beri karnimda bi sanci var gobek deligimin cevresinde hemen magnezyuma sarildim kasilmadir diye.henuz ayni gecer ins.bizim bebislerde iyiler cok sukur tepismeye devam:)

Back
X