Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[TD]bir dahaki sefere inşallah:53:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]mayıs ayında tedavisine başlıcaaak:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]umut tüp bebek merkezi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

cnm bilğilerini tekrar yaz ki seni listeye ekliyebileyim.birde facebook grubumuz var arama motoruna 'degerli anne' yazıyoruz profilde bir kadın ve kucagında bebegi olan bir resim var ona istek yolla ben kabul edicem .dışarıya kapalı bir grup merak etme yazılanlar gözükmüyor.

Herkese merhaba :) Haberler genelde güzel. Ben de Esra'yı merak ediyorum, sevinçli haberin arkasından sesi çıkmadı, bir ses var arkadaşım iyisindir umarım!

Ececim, facebook grubunun mesajları dışarıya kapalı ama arama yapıp gruba ulaşıldığında kimlerin üye olduğu belli, açıp bakılabiliyor. Değerli anne grubuna üye olmak kötü değil elbette, gayet güzel bir başlık :) ama çeşitli sebeplerle üye olmak istemeyen olabilir diye söylemek istedim...

ececım ben face kullanmıyorum ama esımın faceınden gonderebılrım ıstek sakıncası yoksa zaten sureklı onun faceındeyım esımın pek ılgısı yok facele.lıycm valla canım suanlık bısey yok ılacları kullanmaya dewam persembe kontrolum war 16.gun oluyor persembeyle o zmn transferle ılgılı bısey solerler herhalde dıe ümit ediyorum=)ınş.cozulmede falan sorun olmaz korkmuyo degılım walla bakalım gorcegız=) sen nasılsın nasıl gıdıyor pasamız nasıl ıkınızıde cok opuyorum

Son düzenleme:
cnm bilğilerini tekrar yaz ki seni listeye ekliyebileyim.birde facebook grubumuz var arama motoruna 'degerli anne' yazıyoruz profilde bir kadın ve kucagında bebegi olan bir resim var ona istek yolla ben kabul edicem .dışarıya kapalı bir grup merak etme yazılanlar gözükmüyor.

ilgin için teşekkür ederim. kanamam olduğu için uzun süe yattım o yüzden çoook devamsızlık yaptım.
yaş 34
4. deneme
1 kız 1erkek beklenen doğ. tar. 12 05 2013
Bahçeci Tüp Bebek Meekezi fulya
POC + tÜPLER KAPALI
ÖPÜDÜNÜZ

Herkese merhaba :) Haberler genelde güzel. Ben de Esra'yı merak ediyorum, sevinçli haberin arkasından sesi çıkmadı, bir ses var arkadaşım iyisindir umarım!

Ececim, facebook grubunun mesajları dışarıya kapalı ama arama yapıp gruba ulaşıldığında kimlerin üye olduğu belli, açıp bakılabiliyor. Değerli anne grubuna üye olmak kötü değil elbette, gayet güzel bir başlık :) ama çeşitli sebeplerle üye olmak istemeyen olabilir diye söylemek istedim...

cnm haklısın tabi ama o zamanda arkadaşlar arama motorundan bizi bulamıyorlar.şöyle bir yöntem deniyoz istekte bulununları ekliyoruz pek talep olmadı dedin gibi 2-3 kişi oldu tesadüfen degerli anneye denk gelen 2 arkadaş bizimle devam ediyor diğer bayanları sildim cnm aktif katılmadılar zaten merak etme.bide bizim face grubumuz tamamlansın 1-2 haftaya kadar arama motorunuda dışarıya kapalı olrak ayaklıcam zaten.

ececım ben face kullanmıyorum ama esımın faceınden gonderebılrım ıstek sakıncası yoksa zaten sureklı onun faceındeyım esımın pek ılgısı yok facele.lıycm valla canım suanlık bısey yok ılacları kullanmaya dewam persembe kontrolum war 16.gun oluyor persembeyle o zmn transferle ılgılı bısey solerler herhalde dıe ümit ediyorum=)ınş.cozulmede falan sorun olmaz korkmuyo degılım walla bakalım gorcegız=) sen nasılsın nasıl gıdıyor pasamız nasıl ıkınızıde cok opuyorum

tamam cnm olur tabi madem eşin kullamıyor facesini onun facesini sen kullanıyosun yada şöyle yapalım sen 0 dan 1 face aç istersen takma ad koy istersen kendi adınlada senin içinde daha rahat olur.

nazar:AGUSTOS 2012 AYINDA TÜP BEBEK DENEYECEKLER:nazar:[/SIZE][/COLOR][/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD="width: 257"]YAŞ[/TD]
[TD="width: 259"]NEDEN[/TD]
[TD="width: 352"]KAÇINCI DENEME[/TD]
[TD="width: 299"]MERKEZ[/TD]
[TD="width: 258"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gltensu[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]erkek inf.[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]ankalife[/TD]
[TD]HAMİLE::49::nazar:12/05 ERKEK GELİYOOOOOR:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_ser[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]beylikdüzü medicana[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar::emir_bebek::emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülse79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]rezerv azlığı[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisini bekliyor:21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]başak2569[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]pko-erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]danimarka[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilemim[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]sebepsiz inf.[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flzask2003[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]azosperm[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]attabebek[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]medicana tüp bebek[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:15/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sorgusuz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]bahçeci tüpbebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:12/05 1 KIZ 1 ERKEK GELİYOOOR [/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]ironik[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]konya eurofertil [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraersoy[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]asm hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ece22[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]sebepsiz inf[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]bursa acıbadem hastanesi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:20/05 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pocapoca[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]rezerv azlıgı[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mimoza79[/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadın[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:01/05 2 ERKEK GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edirne[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]istanbul tüp bebek merkezi[/TD]
[TD]HAMİLE:nazar::49:11/05 KIZ GELİYOOOR[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TR]
[TD]lilymeredin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]kadın+erkek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]florence nightingale[/TD]
[TD]HAMİLE:49::nazar:23/04 ERKEK GELİYOOOOR:nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]tedavisi başladı:21::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]as89247[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]erkek inf[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menac[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]memorial veya bahçeci kliniği[/TD]
[TD]tedavisi için gün sayıyor:21::21::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]kayseri sevgi hastanesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tubisch_tubisch[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]ankara tüp bebek[/TD]
[/TR]
[/TABLE]:36:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, DUALARIMIZI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
:nazar:

canım yeni yıl hepimize uğurlu gelecek inanıyorum ben. sen içini ferah tut. umarım transfer günü ile ilgili bir tarih verir doktorun. dondurulmuş protokolde ben ilaçları 1 ay kullanmıştım.

ilgin için teşekkür ederim. kanamam olduğu için uzun süe yattım o yüzden çoook devamsızlık yaptım.
yaş 34
4. deneme
1 kız 1erkek beklenen doğ. tar. 12 05 2013
Bahçeci Tüp Bebek Meekezi fulya
POC + tÜPLER KAPALI
ÖPÜDÜNÜZ

canım ben de ikiz oğullarımı bekliyorum. Rabbim inşallah sağlıkla ikisini de kucağımıza almayı nasip eder. şuan hala yatmıyosun heralde. inşallah bundan sonra bir sıkıntın olmaz

:ssz:
bende de aynı canım özellikle bel ağrısı:(( bizim ayın 2 sinde, çok merak ediyorum 3 hafta oldu görmeyeli oğluşları. inşallah iyilerdir. ben daha hiç hissetmiyorum hareketleri, benimkiler biraz tembel sanırsam:)) ben de lierac kullanıyorum. birkaç günd iki kez sürmeye başladım. çünkü giderek gerilmeye başladı. alışverişe başladın mı, neler düşünüyosun?

canim bebislerimiz iyilerdir Allahin izniyle.bende kipirtilar var gibi dedim ama galiba yanildim:(3-4 gundur ve su anda hissettigim tek sey gobegimin butun karnimda midemde dahil siddetle atmasi:(neyse ogluslarimiz iyi olsunda bunlar gecer ins.bende sabah aksam lieracmi kullansam acaba.uzerinde 1 veya 2 defa yazmis.bi arkadasim sadece bebek yagi kullandim catlagim olmadi dedi ama cilt tipine gore degisiyormus sanirim.biz daha alisverise baslamadik.burasi kucuk bi ilce pek birsey yok yani.ins.2.duzey ultrasona gidince bakacagiz ins.sen basladinmi almaya?arastiriyorum cok fazla fikir var kafam karisti.kimi diyor onlu arkali bebek arabasi kimi diyor yanyana.sut sagma makinasi cok onemli diyen var gerek yok diyende.boyle bir suru sey.senin varmi kesin gerekir dedigin seyler?

:ssz:

canim bebislerimiz iyilerdir Allahin izniyle.bende kipirtilar var gibi dedim ama galiba yanildim:(3-4 gundur ve su anda hissettigim tek sey gobegimin butun karnimda midemde dahil siddetle atmasi:(neyse ogluslarimiz iyi olsunda bunlar gecer ins.bende sabah aksam lieracmi kullansam acaba.uzerinde 1 veya 2 defa yazmis.bi arkadasim sadece bebek yagi kullandim catlagim olmadi dedi ama cilt tipine gore degisiyormus sanirim.biz daha alisverise baslamadik.burasi kucuk bi ilce pek birsey yok yani.ins.2.duzey ultrasona gidince bakacagiz ins.sen basladinmi almaya?arastiriyorum cok fazla fikir var kafam karisti.kimi diyor onlu arkali bebek arabasi kimi diyor yanyana.sut sagma makinasi cok onemli diyen var gerek yok diyende.boyle bir suru sey.senin varmi kesin gerekir dedigin seyler?

bende hala tık yok:(( evt üstünde 1 veya 2 diyor, bende bugune kadar 1 sürüyodum ama artık göbeğim gerilmeye başladı 1 yetmez diye korkup 2 ye çıkarttım. internetten de bişeyler alabilirsin, eğer kullanıyorsanız. biz de daha hiçbişey almadık, şuaralar yeni yeni bakmaya başladık. benim de kafam çok karışık. bebek arabasını 2 tane ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. süt sağma makinasınında gerekli olacağını düşünüyorum, tek olsa olmayabilirdi ama ikizlerde rahat oluyomuş. benim de bunlar hep çevremden duyduğum veya ikiz annesi forumlarından okuduğum şeyler

bende hala tık yok:(( evt üstünde 1 veya 2 diyor, bende bugune kadar 1 sürüyodum ama artık göbeğim gerilmeye başladı 1 yetmez diye korkup 2 ye çıkarttım. internetten de bişeyler alabilirsin, eğer kullanıyorsanız. biz de daha hiçbişey almadık, şuaralar yeni yeni bakmaya başladık. benim de kafam çok karışık. bebek arabasını 2 tane ayrı ayrı almayı düşünüyoruz. süt sağma makinasınında gerekli olacağını düşünüyorum, tek olsa olmayabilirdi ama ikizlerde rahat oluyomuş. benim de bunlar hep çevremden duyduğum veya ikiz annesi forumlarından okuduğum şeyler

evet canim haklisin sonradan keske iki kez kullansaydim demektense bende ikiye cikarayim.sut pompasi bencede gerekli.bide erken dogumdan dolayi bebisler hemen ememiyebilir degilmi.ama bebek arabasi icin baston tipli hafif tabi buikiz arabalarindan alsak daha iyi olur gibi dusunuyoruz biz.disari cikinca ikimizin eli dolu olursa biraz sıkıntı olabilir sanki.tabi son kararimiz degil bakalim hangisi olacak.kullanmadanda bilinmezki dimi.esimin arkadasinin ikizleri var.2 yasina kadar emmisler ve sagma makinasi kullanmamis:nazar:ama onlarinki dogal hamilelik ve 37.haftada dogmus bebisleri:nazar:ins bizimkilerde o kadar dururlar ve seve seve emerler.amiiin

Ohhhhh topiği canlandırdık bak gördün mü canım:) Rabbim Perşembe günü güzel havadisleri Alman'ı nasip etsin ve tez zamanda transfer ardından bebişin yada bebişlerin senle olsun canım, gelişmeleri topikte haber vermeyi unutma ama takip edelim senide...ben iyiyim şükür bebeğin giyim alışverişi bitti sayılır şükür yarın 1 aydan sonraki ilk kontrolümüz kilosunu boyunu tipini artık çok merak ediyorum , 6. Aydayım daha bir tane poz vermedi kerata :) bu pazar odasını boyayacağız diye çok heyecanlıyım çünkü odasının ilk adımını atıcaz zaten heyecana ihtiyacım war, 6 aydır hep evde zor bir gebelik geçiriyorum , hemen hemen tüm alışverişi internetten yapıyorum sadece anne bebek Fuar'ından büyük baş eşyalardan arabasını aldık....yarın güzel haberlerle gelirim inşallah benden havadisler de böyle canım

selam uzuuuun bi zamandır klübe girip bakamıyordum. benm de ağustos denemesiydi bu gün tesadüfen kalkabilmişken bi bakayım kızlar ne yapıyor dedim. ben 7. haftadan beri kanlar içinde bir gebelik geçirdim son 2 hafta hariç. tanıda geç kondu sürekli yattım. benim plesenta previa bayağı kanattı beni sanırım senin kanaman olmamış hiç umarım da olmaz. Çok ilginç son kanamam çok ama çok fazlaydı ama şükür yavrularım iyi 8 gün çapada yatarak takip edildim şimdilik bi şey yok bi kaç ilaç kullanıyorum. senin gebeliğin nasıl takip ediliyor durumun nedir merak ettim. benim 20 hafta oldu bu gün bir kız bir erkek. kızımın plesentası korkutuyor bizi ama genel durumları iyi haftaya dr. da görüş günüüz var. 22. hafta da dr. recep beye ileri düzey ultrason baktırıcaz. sen nasıl bir süreç yaşıyorsun ve neler yapıyorsun merak ettim.

Hamile kalınca artık bi sorun olmaz diyordum bir çok insan gibi ama sahip olup sürekli kaybetme korkusu yaşamak da ayrı dertmiş. çoook çektik umarım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alır bi rahat nefes alırız.......

çok büyük geçmiş olsun malesef ki bende 8.haftada kanamayla hast.de yattım 3 hafta yatak istirahati yaptım kanamam çok olmuştu ama çok şükür iyiyiz inş.da bidaha kötü günler yaşamam seni anlıyorum aynı şeyleri yaşamışız allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın .ne güzel senin bide ikizmiş maşallah:nazar: çapada takipli olduğun bi doktor varmı cnm çünkü plasenta previa olduğumuz için acil durumda üniv. hast. dhaha iyi ben özele gidiyorum ama 1 ay daha bekliycem plasenta yukarı çıkmassa çapada takibe gitmeyi düşünüyorum

Selam kızlarrrrr :16::16::16::16:

güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle:34:

yazmasamda arada takip ediyorum sizleri..

2012 nin son günleri artıkk..2013 de anne olucaksınız bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız Allahın izniyle.:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah hepimiz için güzel bi yıl olurr...Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş.:26::26:

face grubuna yazdım ama burayada yazayım kendimden haberleri.
genetik test istemişti doktorumm.onları yaptırdım zeynep kamilde ve pıhtılalşma çıktı 2 genimde heterozigot .çıktı.biraz moralim bozuldu
ama genelde çok görüyorum pıhtılaşma çıkanları..sonra kendi doktoruma ulun beye mail atım sonuçları faksladım ona oda
dodex iğne ve b12 vitamin verdi...ben tekrardan mayıs gibi başlamak istiyorum dedim..nisan gibi gel kontrol edelim sonra başlarsın dedi.
ama bilmiyorumm ..şimdi biraz kafama takılıyo acaba tutmamasını pıhtılaşmamı engelldi..herşey Allahtan ama bunuda düşünmeden yapamıyorum..
:19::19:

Selam kızlarrrrr :16::16::16::16:

güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle:34:

yazmasamda arada takip ediyorum sizleri..

2012 nin son günleri artıkk..2013 de anne olucaksınız bebişlerinizi kucağınıza alıcaksınız Allahın izniyle.:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah hepimiz için güzel bi yıl olurr...Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş.:26::26:

face grubuna yazdım ama burayada yazayım kendimden haberleri.
genetik test istemişti doktorumm.onları yaptırdım zeynep kamilde ve pıhtılalşma çıktı 2 genimde heterozigot .çıktı.biraz moralim bozuldu
ama genelde çok görüyorum pıhtılaşma çıkanları..sonra kendi doktoruma ulun beye mail atım sonuçları faksladım ona oda
dodex iğne ve b12 vitamin verdi...ben tekrardan mayıs gibi başlamak istiyorum dedim..nisan gibi gel kontrol edelim sonra başlarsın dedi.
ama bilmiyorumm ..şimdi biraz kafama takılıyo acaba tutmamasını pıhtılaşmamı engelldi..herşey Allahtan ama bunuda düşünmeden yapamıyorum..
:19::19:

Günaydın tatlımebence sevinmelisin en azından sorunu bulmuşlar, bundan sonraki tedaviler ona göre uygulanır ve inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın... Bende Mayıs gibi başlamayı düşünüyorum dondurulmuşlarla kısmet olursa tabi sağlıklı çözülür ve transfere kadar dayanirsa, hepimizin hakkında hayırlısı ....
Topicteki tüm hamişlerde yeni yılın en cici anneleri olurlar inşallahhhh ve bizde 2014 te sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

flzaskcım canım bende zeynep kamılde yaptırmıstım benımde 2 gende cıktı pıhtılasma ekımde ulun hocaya sonucu gosterdıgmde banada benexolla dedox vermıstı 2 ay kullandım ama bnde vıtamınsızlıkte cıkmıstı ben anlamadım bu ılaclar aynı zamanda pıhtılasma ıcındemı verılıyorkı gecen hafta b12 yaptrdgmda yuksek cıkmıstı yanı ılacla ıgne ıse yaramıstı sımdı transferden once kan sulandırıcı hap ve ıgneyle devam edıcek bana kımyasalın bu yuzden olabılcgını solemıstı ıcını ferah tut en azından tedavısı var canım

Son düzenleme:
Kder arkadaslarım merhaba tekrar
Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım :(( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi

Yılın sonuna geldiğimiz bu günlerde herkes için tekrar en güzelini. En hayırlısını diliyorum, tez zamanda kavuşsun herkes bebeklerine, bugün ki kontrolümüzde bebeğim 680 gr olmuş, boyu ise 30 cm, maşallah gene yüzünü kapatıyor ama şimdiye kadar aldığım en güzel fotoğrafı gösterdi bugün, hemen çerçeve yapıcam onu, yalnız çok kilo aldığım için diyetisyene gitmem gerekiyormuş , benim durumumda kilo alımı gerçi herkes için geçerli; suyun fazla olmasını, akabinde erken doğumu tetikliyormuş normalde şeker yüklemem iki hafta sonra idi ama hemen şeker yüklemesi , idrar testleri ve tam kan tahlilleri istedi doktorum, böyle gidersen ciğerleri gelişmez bebeğin , annen baban şeker hastası , bebekte ve sen de de olursa vs diye çoook korkuttu beni, inanılmaz moralim bozuldu, neyseki dikişim ve rahimimde bir sıkınt yok bunada şükür, ama bu kadar korkutmasını anlamadım, zaten farkındayım yetti bu korkuda , resmen yerden ye vurdu beni, bu arada 12 kilo aldım :(( 24. Haftamdayım, ilk işim salı günü bu konuda yardım almak olucak, bugün kuzenim biraz rahatlattı telde beni de zaten gevşemem o 26 kilo ile doğuma gitti normal doğum yaptı şimdi -30 kilo da kızı 1 yaşında, acık moral istiyom ben yaa, öptüm sizi

Canım Merhaba. Yani bu doktorlar da bazen abartıyor sanırım. Hepi topu 12 kilo almışsın ki, toplam 15 kiloya gayet normal gözüyle bakıyorlar + çok fazla sayıda kişi bunun da üzerine çıkabiliyor + doğum sonrası benim bütün arkadaşlarım eski kilolarından da daha zayıfladılar. İnşallah bebeğine de bir şey olmaz, sana da bir şey olmaz. Şeker önemli tabii ki, inşallah onun da sonuçları normal çıkınca rahatça yoluna devam edersin. Bak ne güzel, bebeğin bütün gelişimi normal, Allah'a şükür, inşallah böyle de devam edecek. Artık şunun şurasında az bir şey kaldı şaka maka, 30. haftadan itibaren doğsa bile gayet iyi olur Allah'ın izniyle...

lıycım canını hıc sıkma zaten zor hamılelık donemın oldu sureklı yattın normal kılo alman bu doktorları hıc anlamıyorm valla bende senın ne kadar zor bı donem gecırdıgını bılmıyomukı takmıs kıloya bebegın ve senın saglıgın yerınde olsun yeterkı ınsallah seker yuklemende ıyı cıkar canım benım pasayı kucagına aldıgın zaman butun bu cektıgın sıkıntıları unutursun anne olmak kolay degıl hele bızım ıcın daha bı kıymetlı degerını daha ıyı anlıyoruz veletlerın:1: sık dısını az kaldı allahın ıznıyle sag salım kucagına aldıgın gunlerı duyarız burdan=))

AMİNNNN cnmm inş.
maaşallah bebişinedee..:nazar::nazar::nazar:
demek en güzel fotosunu gösterdiiiii...:46::46::46::46:
kiloyuda çok takma cnm dikkat edersin...bazen doktorlar abartabiliyo gerçekten..
ama bak dikişlerinde ve rahimde bi sorun yokmuşşş..:34:
çok şükürrrrrr:26::26:

Back
X