Merhaba,benim yanmam 2018 de başladı son 1 yıldır çok feci hsldeyim,elmironj 2yıl belki dsha fazla kullsndım işl 6 aydan sonra faydalı olur dendi evet 6.ayda azalttı epey(belkide denk geldi)3-4 ay sonra tekrar bsşladı 2018 den 2023 ağustosa kadar didindim 2023 ağustosta karnıma laparoskopik girildi,tanısal..baktılar mesane biryere yspışıkl mı ya da sinirinde bi yapışıklık var mı?çıkmadı öyle bişey,karnımdski varisler yakıldı geçtiğimiz temmuzda,ondan sonra da değişmedi durum bende ilk bsşladığında işk ) ay idrar testleri kültürlerde vs üreyen bi bskteti yoktu hiç,ilk 2,( sene 3 kez girildi mesaneye şişirildi su ile bende kanama falan da olmuyordu,mesanrm küçülmemişti,son 3,5 yıldır bakılmadı şimdi bu işin en iyisi denen bi dr var o bakacsk mesaneme bişey beklemiyorum ümitdixim ve çok çok köyüyim 3 aydır gece güngüx uyku yok,markotik slıyorum 3 günde bir öyle uyuyorum biraz artık hayattan kopuyorum yavaş yavsş,mesanem ve üretramın slınması yoluns hidecrğim sös torbs ile yaşamsk fikri de ayrı bi mutsuzluk ama bu deli gibi yanms daysnılmaz ökmek istiyorsunuz ölmek mi torba mı ikilemi,benim 18 yaşındz bir oğlum var onun için torbs ile yaşayacağım..psikolojik tarifsiz kendimi yanlız çaresiz aslında kelimeler ile anlatılmaz hissediyorum,