İdrarda Geçmeyen Yanma

Kızlar hastalık çok sıkıntılı bizim gibi olanlar için bi watsap yardımlaşma grubu var oraya gelebilirsiniz ve elmironu mesaneye vermek daha faydalı

Sürekli olarak böyle bir sorununuz varsa uzun soluklu tedavi gerektiricek demektir tam olarak ne olduğu saptanana kadar doktorunuzdan monurol şase isteyebilirsiniz idrar kesesini tamamen temizleyen bir antibiyotik. İki gün sizi rahatlatır, iki günde bir içersiniz ve bu tedavi sürecinde sürekli cipro agumentn gibi haplar içmek zorunda kalmazsınız. Biliyorsunuz karaciğere daha fazla yükleniyor. Gecmis olsun

Merhabalar. 1 buçuk yıldır idrarimi yaparken her gün yanıyor. Ağır bir sistit yaşamıştım ve ondan sonra defalarca antibiyotige rağmen bu yanma kaldı. Her neyse uzun uğraşlar sonucu interstisyel sistit yani diğer adıyla ağrılı mesane sendromu tanısı kondu ilaç tedavisine başladım. Tüm testler temiz sistoskopiyle mesaneme bile bakıldı o da temiz. Her şey temiz olunca bu hastalık tanısı kondu. Fakat interstisyel sistit olanların çoğunda yanma yok mesane ağrısı sık idrara çıkma vb. sorunlar var. O yüzden acaba başka sorunum mu var diye araştırıyorum. Benim gibi olan var mı merak ediyorum. Ya da iyileşen? O yüzden bu konuyu açtım.
Aynı durumdayım rüzgargülü, çaresizce foruma bakarken yazına rastladım 4 saattir uyumaya çalışıyorum ama uyutmuyor meret.. lütfen iletişime geçelim😔

X