Bu şikayetlerim antibiyotik kullanımıyla başlamadı. 2 ay önce bir anda pat diye şiddetli bir acıyla başladı. Yani antibiyotiklerden önce.Ben sonrasında doktora gittikçe antibiyotik verdiler. Ama fayda etmedi.2 ay boyunca sürekli devam etti arada hafifleyerek.Ancak bir kaç gün önce acillik oldum yine idrarda acı ve vajina ön duvarında cok siddetli bir yanma ile.Yüzeysel bir yanma değil.Bu yüzden acaba mesanede ya da idrar borusunda bir problem var da ben vajina duvarı mı yanıyor zannediyorum diye düşüyorum. Çünkü idrar borusunda batma ve acı hissi oluyor. Bu his vajinada yanma hafiflese de devam ediyor gün içinde.Aslında daha önce sistit oldum hayatımda çocukken ve balayında. Ancak 1,2 gün yanar geçerdi ve bu yaşadıklarıma göre gerçekten hafif kalıyor o yanmalar.Ve aynı şekilde bir yanma değil. Olduğum yerde sabit duramadığım canımı çok yakan bir yanma. Bir yerlerden atlayasım geliyor . Öströjen kremi olarak estriol vermişti doktor travazol gynoflor vs kullandım hepsini. Çok az hafifleme oluyor ama bunlara rağmen gecmiyor.Hatta gecen gün yine ilk basladığım zamanlardaki kadar kötü oldum. Hafiflemesi de öyle bi anda olmuyor 3,4 günü buluyor.Belki de yediğim içtiğimle alakalı olarak kendi kendine geçiyor. Ama orası benim hissedilen bir organım artık tamamen düzelmiyorum. Bu sürecte hep dikkat etmiştim kimyasallara,temizliğe vs. Cinsel birliktelik de olmadı tamamen iyileşeyim diye. Ama bütün bunlari yaptıgım halde bir işe yaramadı yine kötü oldum.